2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah başınızdan eksik etmesin annenizi annesizlik kimsesizlik untmayin annen yoksa herkesin işi var hali yok gelemez hep bir mani çıkar ama annen varsa sırtın yere gelmez

Kaç gram almış canım? Benim kız da 50dk- 1 saat uyuyor en fazla, gece gündüz böyle her uyandığında emmek istiyor. 1 hafta sonra kontrole gideceğiz

Bir şekilde düzen kuracağız kendimize ,dün ıspanak ve eristeli mercimek çorbası yapayım dedim tam 3 saatte ocağa koyabildim,bugün kahvaltıyı 8 de hazırlayıp 12:30 gibi topladım. Tam kız uyudu bende dinleneyim dedim oğlanın odevleri var onu yaptık kitap okuttum derken akşam bu saat oldu .
Velhasıl tulperdecigim başına gelince öğreniyorsun.Saglik olsun ne yapalım. Evin işini falan düşünmüyorum bebeleri ihmal etmeyeyim yeter .

Mama konusundaki mesajına imzamı atıyorum çok güzel yazmışsın

Canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al yavrunu hiç üzülme benimde anneciğim rahmetli oldu yoktu yanımda hatta doğumdan önce keşke olsaydı da beni kimseye muhtaç etmeseydi diyodum ama çok şükür kimseye ihtiyacım olmadı herşeyi kendim yaptım kayınvalide desen oda kendi halinde hiç sahiplenmedi iş işten geçtikten sonra istemedim kimseyi bende yanlızdım hiç korkma herşeyin üstesinden gelebilirsin o annelik duyguysa herşey yapılıyomuş ben bunu anladım kimseye ihtiyacında olmuyo eşin destek olduktan sonra hiç üzülme hiç düşünme onları

Doğum kilosunu yakalamış ya da geçmiş olması gerekiyormuş ki maşallah Alin sultan geçmiş
Çok şükür hızlı toparlanıyor biraz ufak tefekti ilk günler dokunamıyordum bile . Şimdi geriye sol memeyle barıştırmak kaldı onlada barışınca gece verdiğim mamayı da bıraktıracam

Anne sütünden devam, kilosuna göre artık bakacağım korktum bir an doymuyor diye, lohusalık işte Annem evine geçtikten sonra, gelecekteki kendimi görüyorum yazdıklarında Allah kolaylık versin hepimize

Kaç gram almış canım? Benim kız da 50dk- 1 saat uyuyor en fazla, gece gündüz böyle her uyandığında emmek istiyor. 1 hafta sonra kontrole gideceğiz
Bu zamana kdr gittigin kontrollerde nasildi cnm kilo alimi? Dogum kilosuna kacinci gun ulasti?
Bgn benimki de hep memede mesela gaz sancisi olunca bile yazik meme ariyo. Anca memede rahatlio cnk. Hakkaten zor devamli emzirmek ama bu da gecicek somra bu gunleri de ozleriz heralde. Ben de bgn sutum az heralde yetmiyo diye dusunfm ama snr baktm gaz cikardi huzursuzlk sebebi bu dedm. Smdi yine meme aldi uyudu meme disinda asla uyumadi

Evin temizliği dağınıklığı benim de umrumda değil, bebek de emer doyar, eşimle ben de ne olsa yeriz de, kızımın üç öğününü vaktinde ve düzenli hazırlayabilir miyim tek düşüncem bu.

Uykularımız cok azaldı artık gündüzleri nerdeyse hic uyumuyo (1-2 saat) o da en fazla. Geceleri sık uyanıyor bazen en uzun 3 saat sonra uyandığı olmuştur. Gündüzleri özellikle çok sık aralıklarla emmek istiyor, devamlı emmek istiyor nerdeyse hiç iş yapamıyorum iş yapmayı geç kendime vakit zor buluyorum..
Yarım saatligine markete çıktım kv yi çağırdım baksın diye. Uyutup çıkmıştım 30 dk sonra aradı uyandı ağlıyo diye. Hep mi böyle sürer yoruldum.. bir de taşındık yeni evin işi bitmiyo rdevamlı biseyler yapılcakk

Doğumdan sonra 5. Gün çağırmıştı doktor kilo kaybetmemişti, 50 gram almıştı. 1 aylık olunca gel dediği için kilo alımı nasıl bilmiyorum. Gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun?

Benim kızımda sürekli uyanıp emiyor. Gündüz gece uykusuzum kısa kısa uyuduğum oluyor. Ev işi yemek annemde. Bende merak ediyorum ne zaman düzelecek 1,5 saat uyusa şükredeceğim.. Bu huyu da 5-6 gündür başladı. 2 - 2 buçuk saat uyurdu önceden. Beşiğine koyuyorum kıpraşıyor dalsın diye 10 dk da sallıyorum.. Uyuyakalıyor emince öyle gazını çıkarmak bir dert, çıkmayınca yatırıyorum ne yapayım

Doğumdan sonra 5. Gün çağırmıştı doktor kilo kaybetmemişti, 50 gram almıştı. 1 aylık olunca gel dediği için kilo alımı nasıl bilmiyorum. Gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Meraba gazı olunca kucakta bacaklarını yukarı doğru çekiyolar ve arkadaşın dediği gibi memede sakinleşip uyuyor benim kızda ilkten bende aç sanıyordum ama aç olsa asla uyumuyor gaz olunca emerken sızıyor

Emdikten sonra gazını çıkarmak için koynuma aldığımda bacaklarını çekiyor evet. O yüzden sık uyanmaya başladı sanırım. Bende doymuyor mu diye düşünmeye başlamıştım. Gaz damlası veriyorum akşamları ama fayda etmiyor mu artık anlamadım. Gaz için damla kullanıyor musun?

Kizlar yarin hastaneye saglik ocagina gidicem bebegim disarda durmuyor meme istiyor her yerde de veremiyorum diye sutumu sagmaya karar verdim biberonla vericem disarda 10 gunluk bebege kac cc sut yeterli olur 2 3 saat icin

Bizim çook fazla olmuyordu açıkcası gece 11 le 1 2 arası bu şekilde ağlamalara başladı son zamanlarda daha doktora gitmediğimiz için bişey kullanmıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…