2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende seninle aynı düşüncedeyim dediğin gibi yapıyorum bakalım kaç kilo aldımı yada aldımı ona göre doktor önerirse mama vereceğim.

Çok teşekkür ediyorum amin inşallah canım. İnan zoruma giden o kadar çok şey var ki kelimelere dökemem . Benim doğumda büyük riskim var zaten yine, bu yüzden istemiyorum zaten ama sürekli eğer söylemezsen haber vermezsen ben yanında olmazsam hakkım helal degil sana dedi. Bugün gün almam için ısrar eden herşeyi yapan kendiydi ve bir heyecanla aradığımda karşılaştığım tavır sadece şuydu, inşallah eşyalar hazırdır evinide dip köşe temizleseydin iyi sağlıkla al bari kucağına dedi kapattı. İnanabiliyor musun annem yaptı bunu gerçi niye şaşırıyorsam 28yıldır yanlızım ne yollardan geçtim anne oldum 2defa ikisindede tektim zaten bu hayatta tekim. Sadece evlatlarım var onlar için yaşıyorum. Bende anneyim şuan o yüzden daha çok agladım üzüldüm, anne olmasaydım bu hissin ne demek olduğunu bilmiyor olsaydım inan umursamaz ağlamazdım. Kayınvalidem desen keza öyle inan en çok zoruma gidende, ben orda en ağır çileyi çekip zor anı atlatıp eve geçecegim…

AA sürpriz misafirlerle hiç sormadan eve doluşmuşlar,hepsi evimde ve her kafadan çıkan sesler yüzünden uyku uyumamış lohusa depresyonuna girmiş olacak resmen bundan korkuyorum. Başta gelmeyen bu kısımdada gelmesin istiyorum bir süre çünkü

İlkinde 22 yaşında başarmışsın, şimdi daha tecrübelisin daha iyi üstesinden gelebilirsin evelallah hiç merak etme, bazen sadece eşin desteği bile yeterli olur canım, sağlıkla kavuşun inşallah.
Başaracağımdan hiç şüphem yok sadece yapılanlar ama bir yaş daha büyüdüm akıllandım sayelerinde. Belkide böylesi daha iyidir inşallah çok teşekkür ediyorum canım

Çok teşekkür ediyorum başın sağolsun canım.
Ben hep kendim hallettim zaten, sorun yok. Ben sadece gelip gibi yapıp,inandırıp hepsini geçtim dalga geçer gibi konuşması vs zoruma gitti. Yoksa geliyorum dese yine engel olurdum gelmeyin lütfen hava soguk vs diyip. Kendim şok şükür hallediyorum birde sanırım doğurmadan lohusa olmuş gibi duygusalım

Zaman içinde daha iyi emebildikleri için emme sıklıkları azalıcakmış ama uyku sorunu kafamı kurcalıyo,
Dogru düzgün uyumuyo şu saate dek sizin de öyle mi. Normal mi acaba

Zaman içinde daha iyi emebildikleri için emme sıklıkları azalıcakmış ama uyku sorunu kafamı kurcalıyo,
Dogru düzgün uyumuyo şu saate dek sizin de öyle mi. Normal mi acaba

Ağlıyor mu bu süre zarfında yoksa duruyor mu ? Benim kızım da uyumuyor ama meme de durmuyor sohbet ediyoruz anakucagina koyuyoruz babyneast te duruyor ağlamadan. 2 saat dolacak birazdan uyumayalı ,emme vakti geliyor inşallah uyur sonra

Cok fazla durdugu yerde durma huyu yok kıpır kıpır oluyo sızlanıyo nadir kucagımıza alıp konuşma modunda oluyo yani oyalanmıyo fazla

Tebrik ediyorm hepsi icin. Benim ilk cocuk ona ramen bgn ilk kez yemek yaptm evi supurdm annem yoktu sagolsn esim var bgn ztn karli evdeydi cikmadi ama yoruldm aciktm kendimi zor doyurdm bu sefer sutum azaldi sanki. Lohusaya da iyi bakmak gerekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…