2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım aç çocuk hiç uyur mu demek ki dayanmış zaten 5 saat kalmış. Kendini suçlama ateşli çocukla uğraşmak kolay mı. Bende de öyle biz bide covid olduk bir haftadır çok zor oldu ama geçiyor hepsi

Gözün aydınn , Allah analı babalı büyütsün . İlk birkac gün çok normal sen yine bol bol emzir aralarda mama verirsin iki güne memeye alışır mamayı azaltırsın sakın stres yapma

Canim bisey olmaz 5 saat nedir ki zaten artik gece 4 saat uyandirmayin diyolar sen 4 saati gecmissin masallah bebeginin okdr uzun uyumasi da gzl bisey. Bana dr onumuzdeki haftalarda gece buyume hormonu salgilayacaklari icin beslenme icin uyandirmanizi istemeyecegz demisti. Ayrica bi arkadasimdan dun bahsetmistm, bebegin dogar dogmaz uyku duzeni iyiymis gece 4 ya da 5 saat uyurmus diye anlatmisti. Hic saat kurup kendi uyandirmamis koca toraman kiz oldu. Benim de bebek dun banyo yaptirinca bayildi normalde 3 saat anca uyur ama banyodan snr 7bckta emdi bayildi 10bck oldu 11bck oldu uyanmadi napsam napsam 12 de aldm kendim emzirdm 4bck saat bekletmis oldm ama daha uyandirmasam da olurdu sorun olmaz korkma;(

Kizlar bebeginizin gobek bagi ne zaman dustu biz 12. Gune girdik hala dusmedi duzecek gibi de gelmiyor geriliyorum hafiften. Yemesi, kakasi,and cisi de gayet iyi maasallah. 14. Gunden sonra dusen var mi aramizda?
Kızım 6.günde düşürdü bize çok erken geldi. Annem siz 2 haftalikken düşürdünüz dedi demekki normal kafana takma sakın

Üzmeyin kendinizi kızımın böbrek genişlemesi için nefroloji doktoruna gitmiştik ona sormuştum bu uykudan kaldırma durumunu mesela 12 de yedi kaçta kaldırim dedim doktora bırak sabah 6 ya kadar uyusun bebekler yediği kadar uyuyarak da büyüycekler alarm kurup uyandırmayın bebeği dedi.
Bende şimdi kızım ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum zaten ağlamaya başlıyor
O yüzden sıkmayın kendinizi minik siz dinlenin istedi belli ki. Kızınıza da çookk geçmiş olsunn

Selam kızlarr gazıydı osuydu busuydu derken 1ayı geride bıraktık cok zorlandık ama şükür 40a bısey kalmadı oğluşumu grip ettm kendım griptim benden geçti nefes sıkıntısı varmıs doyamadıgı için emmek istiyordu sürekli anlayamamısım serumla her emmeden önce temızlıyoruz burnumuzu grip ilacı verdı doktor emzirme +mama 60cc verıyorum cocugguö açlıktan nefes darlaıgından ağlıyormus bu arada aşımızı olduk biraz geceyı huzursuz geçirdik ama olsun artk emzırmektenn kamburum cıktı ne zormus anne olmak bu arada gazı için nar verdım cok etkılı tane narı sıktım agzına kendı cıkarmaya basladı gaz ılaçlarından daha etkılı

Kizlar bebeginizin gobek bagi ne zaman dustu biz 12. Gune girdik hala dusmedi duzecek gibi de gelmiyor geriliyorum hafiften. Yemesi, kakasi,and cisi de gayet iyi maasallah. 14. Gunden sonra dusen var mi aramizda?
Kendi sütünden damlat sür o sert yere 5.gün düştü benımkı .

Kızlar bu bebe 3 saattir ayakta emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim yok uyumuyor
Benimki de yedikten 1 saat sonra anca uyuyor eskiden hemen uyurdu bende başka şeyler yapardım şimdi 1 saatte dalıyor 1.5 saat olmadan da uyanıyor acıkmış oluyor hep aynı döngü huylar değişiyor

Benimki de yedikten 1 saat sonra anca uyuyor eskiden hemen uyurdu bende başka şeyler yapardım şimdi 1 saatte dalıyor 1.5 saat olmadan da uyanıyor acıkmış oluyor hep aynı döngü huylar değişiyor
Ayy çok gerildim heryerim süt kokuyor banyo yapmak istiyorum ama uyumuyor normalde memede uyuyan kız iki kez yedi uyumadı ne iş yapabiliyorum ne yemek eve geldiğime bin pişman oldum anamın evini özledim

Nar alerjik bir besin dikkat edin Allah korusun

2 no bez kullanan arkadaşlar çok kullanılıyor mu? yani 200tane falan alayım mı? bir de kaç kiloda geçtiniz oğlum 4 e yaklaştı elimde 100tane daha 1 numara bez var neden gidip 264 tane aldıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…