2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kızımı emzirdikten sonra ilk defa püskürterek kustu acaba üşüttü mü neden olmuş olabilir Daha sonra tekrar emdi gazını çıkardım uyudu
Kakasını yaptı mı bugün? Benim kız geçen gün 1 gün kakasını yapmadı o günde tazzikli şekilde kustu doktoruna da sordum kaka yapmadığı için bi şekilde çıkarması gerekiyor normal dedi

2 no bez kullanan arkadaşlar çok kullanılıyor mu? yani 200tane falan alayım mı? bir de kaç kiloda geçtiniz oğlum 4 e yaklaştı elimde 100tane daha 1 numara bez var neden gidip 264 tane aldıysam

Prima premium care kullanıyorum. 1 çok küçük olmamasına rağmen 4 kiloya yaklaştığında 2 numaraya geçtim.
1 de oluyordu ama biraz Sızdırıyordu.
2 sızdırmıyor.
1 leri bitirince 2 ye geçersiniz.
Benim elimde 2 ler var diye geçtim 2 ye. Elimde 1 numara olsa onları kullanırdım.
Toplam 150-160 tane 1 numara kullandım.

@Statusahibi ne yaptın sesin çıkmıyor merak ettim seni
İyiyiz kanki
Agrim sizim cok
Bi türlü kendimi toparlayamadım yazayım
Birde cok fazla telefon trafigi oldu
Buraya girdim tam yazicam vakit bulamadım
Hastanedeyiz hala
Ilk firsatta gelip yazicam bacımsularım benim
Birlikte acı tatlı atlattık ins bu günleri

Bu gaz sancısı ne meret bir şeymiş bebeğim sabahtan beri daha yeni uyudu. Kucağımda kıvranıyor ağlıyor hiçbir şey yapamıyorum ya deli oldum.
Allahtan geçici bir süreç ve bebeklere hiçbir kalıcı zararı yok, birazdan geçecek diye diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Kendini iyi hissettiğinde yaz bacımsu, merak ediyoruz.

Sleepy 2 kullanıyodum primada 1 numarayla aynı dediler diye prima gittim 210 tane 1 numara aldım ama sızdırıyor dediğin gibi pişman oldum 1 aldığıma. Daha da elimde 170 civarı var 1 numara, bitsin 2'ye geçeceğim ben de.

Bu ikilemi yaşamayan yoktur sanırım. Uzun süre uyumadıysa ve sonunda uyuduysa ellemiyorum ama hala dalmadıysa ya da uyanacağı için üzülmiceksem değiştiriyorum

Sıkıntı yok şükür gaz için birebir başka çağrem yoktu gazdan acile abone olmustuk gaz ılaçlarından iyi geldi
Bu nar suyunu bana da dediler ama bebek doğar doğmaz daha midesine anne sütü ya da mama girmeden bir tane nar tanesinin suyundan damlatırsan bebeğin hiçbir zaman gaz sorunu olmaz dediler ama ben cesaret edemem böyle şeylere Allah korusun nolur nolmaz.

Ne yaptınız, ulaşabildiniz mi hastaneye?

Sen ve bebiş iyi olun da bekleriz biz valla çok merak etmiştim biraz rahatladım . İyi hissedince bekleriz canımm

Kızlar benim oğlan bir türlü uyumuyor çıldırıcam artık Altı temiz, karnı aç değil, gazı da yok ama sürekli mızırdanıyor devamlı emmek istiyor saatlerce uyumuyor. Nereye kadar gidecek sabah 8:30’da kalktı toplasanız 2-3 saat uyumuştur. Ne yapsam olmuyor ben mi anlamıyorum sıkıntısını yoksa doymuyor mu bu çocuk

İlacı bebeğe mi verdi canım? Bizimkide öksürüyor daha ilaç yazmayalım dedi ne yazmış size?
Ama çok geleneksel bir bakış açısı rivayet gibi saçma geldi gaz sorunu yemekle alakalı nasıl hiç bidaha olmasın. Bence bu tamamen vücudun genetik yapısıyla alakalı. Bebekte gaz oluşuyorsa vücudun onu halletmesini beklemekten başka çare yok.

Aynen canım mide-bağırsak sistemleri tam gelişmediği için oluyor zaten koskoca 9 ayda anne karnında gelişmemiş de tek bir nar tanesiyle mi gelişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…