2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
3_4 kere öksürüyor bende dışarı çıkartmadım ama altını falan değiştirirken illaki üşüyordur eskiler bebekler sinek kanadından üşür derdi çabucak değişmeye çalışıyorum ama altını açınca kaka yaptığı için biraz bekliyoruz

Bu gazlar bi harika dostum rezene icirdim 20 cc kadar sanki fayda etti ama sabah 11 den beri bölük bölük uykular haric uyumadi yeni daldi yani umarim dalmistir yoksa ben dalacam az kaldi
Bebeğin kız mı erkek mi canım erkek bebeklere fazla rezene annenin bile tuketmesini istemiyor doktorlar östrojen hormonu yükselttiği için bilgin olsun

Bu gazlar bi harika dostum rezene icirdim 20 cc kadar sanki fayda etti ama sabah 11 den beri bölük bölük uykular haric uyumadi yeni daldi yani umarim dalmistir yoksa ben dalacam az kaldi

Elini kana bulama dostum değmez
Bebeğin kız mı erkek mi canım erkek bebeklere fazla rezene annenin bile tuketmesini istemiyor doktorlar östrojen hormonu yükselttiği için bilgin olsun
Östrojen hormonunu yükselttiğini değilde uyardığını biliyorum. Her bitki çayı için hekime danışın uyarısı yapıyorlar

yakinda uyumalari uzar sen de rahat edersin bence cok sanslisin meme ile doyuyorsa.
Bebişlerin gazlarından çok konuştuk anneleri sizde gaz durumları nasıl
Benim cok var acaba lohusalıktan kaynaklı bişey mi? Kabızlık yaşayan var mı hormonlardan mı acaba
Ben bugun kimyon cayi icmedim. Dun de kuru fasulye yedim. Bugun gazdan patliyorum. Kimyon cayi bence hem anneye hem bebege fayda ediyor gunde iki.kupa icmek.lazim
Ben de öyleyim.. Normalde tatlı yemeyi pek sevmem.. Çikolata hiç yemezdim.. Şimdi özellikle akşamları çılgınlar gibi tatlı yiyorum
Enerji lazim.galiba vucutlar istiyo..kendime 40ima kadar sacmalama suresi verdim sonra hizaya sokucam.kendimi. su kilomu korumak istiyorum

Hamileyken magnezyum kullanıyorduk, emzirirken de zarar vermez herhalde değil mi? Bacaklarım kasılıyor, bileklerimde mahvoldu.

Hamileyken magnezyum kullanıyorduk, emzirirken de zarar vermez herhalde değil mi? Bacaklarım kasılıyor, bileklerimde mahvoldu.
Ben kullanıyorum dr um devam edebilirsin dedi benimde iki baş parmagim sanki kırılacak kucağıma alirken çok zorlanıyorum magnezyum kullanınca biraz daha hafifliyor ağrılarım ..

Bebek kiz canim. Wala degil ostrejen boktrojenide arttirsa baska carem bildigin yok

1 saattir kalkmış emzirdim gazınu çıkardm, yanıma aldım azcık seveyim diye ıkındı ıkındı zart zurt epey kaka yaptı, değiştim yine yanıma aldım beş dakka geçmeden yine aynı sahne bir okadar daha kaka yaptı. Bir okadar da gaz çıkardı. Hele rahatşadın dedim gel yanıma azcık konuşalım yatağa uzatıyorum gene ıh uh öhçh eheh halinde acaba rahatlaması için napmak lazım daha ancak emzik verdim ağzına öyle 5 dakka durdu

Ben kullanıyorum dr um devam edebilirsin dedi benimde iki baş parmagim sanki kırılacak kucağıma alirken çok zorlanıyorum magnezyum kullanınca biraz daha hafifliyor ağrılarım ..
Ayyy basparmak sorunu sadece bende var saniyordum. Bende kullanayim doktoruna danisip

Bu arada ostrojen hormonu gerçekten zararli erken ergeniige sebeb beriyor biliyorum sakasi bi yana cok zorda kalmadan vermiyorum zaten anneme kalsa hergun 10cc 20cc ver dio

En son cennetten çıkmayı deneyecem
Onun açamadığı kapı yok
Günaydın kızlar çocuğum ıkın ıkın bi hal oldu ay ne olcak böyle
Ah Black ilk bebe mi senin 3 bilemedin 4 ay sürüyor bu durum .Sonra başka şeyleri başlıyor ama söylemeyeyim sürprizi kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…