2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada ostrojen hormonu gerçekten zararli erken ergeniige sebeb beriyor biliyorum sakasi bi yana cok zorda kalmadan vermiyorum zaten anneme kalsa hergun 10cc 20cc ver dio

Anam sen bebeye mi veriyodun ben kendin içiyorsun sandım. Ben süt ve bazen hıçkırık gelmişse o ara emmişse 2-3 damla su veriyorum ki o da her zaman olmuyor korkarım başka şeyler vermeye.

Anam sen bebeye mi veriyodun ben kendin içiyorsun sandım. Ben süt ve bazen hıçkırık gelmişse o ara emmişse 2-3 damla su veriyorum ki o da her zaman olmuyor korkarım başka şeyler vermeye.
Bebege veriyorum doktoru verebilirsin ama 2 3 cay kasigi dedi... Ben kendimde iciyorum ama bebege vermek kadar kar etmiyor vala cunku sadece meme emmiyor ya

Ay anason çayı aldım içsem mi diye düşünüyorum belki rahatlatır bi nebze

Anason rezene karışımı var onu deneyebilirsin sana fayda eder sende de bebike fayda olur ama yine de tam performans bekleme bu gaz süreci bu şekilde geçiyor gidiyor ne yazık ki ama güzel hava bulursan çıkın dışarı hava almak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…