2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet orda dogum yapinca ilk kontrole orda bi doktora verdiler kadini da sevince devam ettik simdilik eve de cok yakin cunku
Epey yakiniz seninle. Acibadem cok pahali ama yaa ana ozel sigorta olmasi lazim.250 tl ye gidiyoruz biz park evlerinde bizimki musyenehane ama lab. Flan varmis

Kizlar bide bakirkoy civari oturan vardi ama isim unuttum gorursen bi el at bacim doktor buldunuzmu memnunmusun
Ben acibadem atakentteki doktordan memnunum sakin bi kadin tane tane anlatiyo daha hic aramadim ama bi pazar whatsapptan yazdm cevap verdi. Biraz pimpirikli gibi bana gore sadece. Daha rahat bi doktor isterdm:) fakat muayenesi pahali biraz 480 tl cik. Daha uygun fiyatli oneri olursa ben de dusunurum simdi eve yakin burasi diye bozmadim bi de hep kontrol randevusu yazdilar
Bahcelievler calislar caddesinde bi dr tavsiye etmistm ben annemler orda oturuyo onun komsusu ve cok eski cocukluk arkadasimin bebegi gidiyomus cok memnunlar kurtulus hallac diye orda muayenehanesi varmis ama ne fiyat biliorm ne otoparki su bu bilmiorm.

Baktim simdi c.tesi calismiyor sanirim kapali gorunuyor pazartesi ararim bakalim doktoru ne kadarmis. Ben bide 2 sini de goturuyorum max 300 e kadar bi yer ariyorum he tabi allah etmesin ciddi bi hastalik olsa insanin gozu para gormez elbette o ayri

Biz önümüzdeki hafta sünnet yaptıracağız canım. Yaptırdıktan sonra süreci anlatırım.

Kızlar sizin bebeklerde öksürüyor mu arada ya? Bu beni çok yordu arada öksürüyor endişeleniyorum.

Gaz sıkıntısı olan arkadaşlar bebekleriniz doğduğundan beri gazlı mıydı yoksa belli bi zaman geçtikten sonra mı başladı?

Surekli cikolata tatli yiyen var mi benim gibi?? Normalde yemem pek sevmem ama su an yemekten sonra deli gibi sekerli seyldr yiyorum cocuk gibi
Ben beeen cok guzel kilo verdim Aslında almasam super olacak hamıle kalmadan once diyet yapıyordum veremedim bukadarr hamılelıkte tatlı aburcuburdan tiksindiğim ıcın yemedim hamıleyken de kılo verdım amaA simdi deli gibi cıkolata yiyorum ılk dogumumdan Sonr da kılo vermıstım ama Lohusalıkta okadar Nutell yedım ki ayı gibi olmustum bu sefer de sonum aynı galiba
Biz önümüzdeki hafta sünnet yaptıracağız canım. Yaptırdıktan sonra süreci anlatırım.
Hadi bakalım canım saglıkla kolaylıkla atlattın ınsallah

Gaz sıkıntısı olan arkadaşlar bebekleriniz doğduğundan beri gazlı mıydı yoksa belli bi zaman geçtikten sonra mı başladı?
15 gun bebek evde yok gibiydi yedir icir yatir modundaydik tabi arada yapiodu huysuzluk ama olsundu. 15. Gun gece 10 da kabus basladi

Ay benimde asiri canim istio ana yemiyorum arada bir iki lokma ekmek uzeri nutella gomuyorum okadarcik ama

Benimki bezini üst üste dolduruyor basen 2 bazen 3 kere üst üste yapıyo sonra tüm gün çiş
Uyandırmayın artık bence uyuyanı
Kızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
Hep sulu bizde nadiren parça geliyor

Ay benimde asiri canim istio ana yemiyorum arada bir iki lokma ekmek uzeri nutella gomuyorum okadarcik ama
Yaa verdiklerinizi almayın bari, bendr yarın diyete başlıyorum diyet demeyeyim ama karbonhidratı kesip düzenli besleneceğim bakalım. Şeker içinde kuru incir ve hurma aldım. Ekmek yerinede kuru yemiş.
Canim benimki de öksürüyor ben de çok korkuyorum bazen. Hatta boğazına kıl kaçmış gibi ogurmeye basliyo. Zaten günde beş kere falan hapsuruyor da
Aynen bizimde o öğürmeler var, hapşurma normal geliyor bana her altını açtığımda biraz üşüyor hapşuruyor ama öksürüğü bilemedim annem bendeydi ne kadar desemde dinlemedi ıhlamur verdi bir kaç kaşık. Diyor biz hep verirdik o verdiğiniz damlalarda mı anne sütünden yapılma diyor hepsi ilaç işte hak verdim.

1,5- 2 saatte bir yemek istiyor. Yedirince de kusuyor. Kustuğunda 2. Memeyi vermeli miyim? Çok yedi diye mi çıkarıyor.
3 saat yemesin diye oyalayın demişler ama olmuyor yıkınca ortalığı mecbur meme veriyorum.

4-6 hafta arası zirve yaptıgını bilmiyordum. Neden özellikle o haftalar? Oğlum ağlamazdı ağlıyor gaz yüzünden şuan o haftalardayız
O haftalar büyüme ataklarının olduğu haftaymış
Hamile kalmadan önce dar gelen Bi kabanım vardı, bugün onu giyebildim şoktayım çok güzel
Nasıl yaa bende kaldı resmen daha 7 kilo

1,5- 2 saatte bir yemek istiyor. Yedirince de kusuyor. Kustuğunda 2. Memeyi vermeli miyim? Çok yedi diye mi çıkarıyor.
3 saat yemesin diye oyalayın demişler ama olmuyor yıkınca ortalığı mecbur meme veriyorum.
Hayır canım ya kusuyosa verme bidaha biraz beklesin. 3 saat kural değil aksine çocul her istediğinde verin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…