2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Akşam üzeri emzirirken kendini geri atıyor sinirleniyor, memeyi tutamıyor gibi yapıyor gaz sancısından dolayı yaptığını düşünüyorum.. Böyle bir şey yaşadınız mı? Uykuya dalamadı hiç bugün inşallah gece uyur

Bugun benimkide neredeyse hic uyumadi yaaa boluk boluk 20 ser dk ya var ya yok evi bok goturuyor

Evet akşam öyle helr ağlıyorsa uviy uviy diye viyaklıyo yavrum

Bence verme biraz sindirsin kusmasi fazla içtiğinin göstergesi, emmek istemesi de atak haftasinda olduğunuz için olabilir, o dönemde de sürekli emmek istiyorlar emzik almaya alıştiysa oyalıyor epey süre hiç mi durmuyor emmezse
1,5- 2 saatte bir yemek istiyor. Yedirince de kusuyor. Kustuğunda 2. Memeyi vermeli miyim? Çok yedi diye mi çıkarıyor.
3 saat yemesin diye oyalayın demişler ama olmuyor yıkınca ortalığı mecbur meme veriyorum.
4-6 hafta arası zirve yaptıgını bilmiyordum. Neden özellikle o haftalar? Oğlum ağlamazdı ağlıyor gaz yüzünden şuan o haftalardayız
Nedenini ben de tam bilmiyorum ama o dönemde büyüme atakları da oluyor o nedenle çok fazla ağlama krizleri olabilir .Beyaz gürültü sakinlestiriyor ,elektrik süpürgesi fön makinesi iş görüyor.Youtubede güzel müzikler var sakinleştirici onları deneyebilirsin,kucakta hafif sallamakta iyi geliyor. Bu bizde ise yaradı mesela

1,5- 2 saatte bir yemek istiyor. Yedirince de kusuyor. Kustuğunda 2. Memeyi vermeli miyim? Çok yedi diye mi çıkarıyor.
3 saat yemesin diye oyalayın demişler ama olmuyor yıkınca ortalığı mecbur meme veriyorum.
Bende ikilemdeyim valla bu konuda
Benim bebeler asiri istahli olurdu bu oyle olmayacak galiba
Sanki kilo pek alamadı
Hic aldi alamadi bu konulari taktığımı hatırlamıyorum

Günde kaç kere öksürüyor canim

Bebişlerin gazlarından çok konuştuk anneleri sizde gaz durumları nasıl
Benim cok var acaba lohusalıktan kaynaklı bişey mi? Kabızlık yaşayan var mı hormonlardan mı acaba

Aynı durumu yaşıyoruz içiyo hunharca, içtiğinde kusuyo. Bazen hepsini çıkardığı oluyor.. sonra haliyle acıkıyo ağlıyo emziği veriyoruz atıyo ağzından
Eşim de meme verme kusuyor diyo ben de kıyamıyorum ağlıyor açlıktan diye veriyorum
Acaba hangisi doğru

Bu sesleri bende açıyorum sakinliyor ama resmen gürültü ben bunla susturmaktan rahatsız oluyorum gerçekten rahatlatıcı mıdır acaba? Gaz sancısı sanıyorum açıyorm susuyor gazdan olsa susmaz diyorum gazı yoksa niye ağlıyor diyorum çözemedim
Günde kaç kere öksürüyor canim
3 4 kere öksürüyor canım
Benim cok var acaba lohusalıktan kaynaklı bişey mi? Kabızlık yaşayan var mı hormonlardan mı acaba
Normal doğumdan sonra bende kabızlık değil ama basur oluştu hafiften onu nasıl çözecem basur hakkında hiçbir şey bilmiyorum hayatımda hiç kabız bile olmamıştım
Arada öksürüyor altını açınca da hapşuruyor hemen üşüdü diyorum ama onu huy edindi artık endişeleniyorum
Sende kaç kere öksürük var canm dr ilk ayında baktı ama neden oluyo üşütüyormuyuz evde sıcak, dışarı çıkmıyorum.

Ben bu müziği acıyorum, kendi sesimi de sakinlestiriyorum müzikte çok yüksek tonda olmayınca sakinlesiyor yoga yapar gibi ortam sessiz tütsü de olsa tam yogalik

Normalde emzik alıyor ama böyle durumlarda istemiyor.
Susturamadığım için mecbur veriyorum. Annem olunca oyalıyor.

Biraz once duphalac aldırdım eşime. Hayatımda ilk defa kabız oldum cıldıracam resmen hamılelıkte biraz hemoroıd olmustu dogum sonrası gectı sandıım 2 gundur tekrar oldu. Duphalac ı da tup bebek tedavısı yaptırdıgım da transfer sonrası kullanabilirsin demısler dı ondan aldırdım. Buarada biraz once cıkolata yiyorum hunharca yazmıstım ama duphalac ı bırkac gun ıcsem daha sekerli bısey yemem herhaldeasırı tatlı

Aynisinin tipkisiyim. 73 kiloydum hamile kaldigimda. Hameliktr Her seyden tiksindim. Su an 63 kiloyum ama boyle giderse sonum frna ama rrsmen kendimi tutamiyorum. Neyse ya 40im ciksin da bakariz:)

Surekli cikolata tatli yiyen var mi benim gibi?? Normalde yemem pek sevmem ama su an yemekten sonra deli gibi sekerli seyldr yiyorum cocuk gibi
Ben de öyleyim.. Normalde tatlı yemeyi pek sevmem.. Çikolata hiç yemezdim.. Şimdi özellikle akşamları çılgınlar gibi tatlı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…