Genelde olmuyor bir iki atlette sarı leke olur hepi topu o kadar , hatta düştükten sonra da göbek civarında biraz kabuk kalabilir oda sonra düşer endişe etme öyle olursa
Genelde olmuyor bir iki atlette sarı leke olur hepi topu o kadar , hatta düştükten sonra da göbek civarında biraz kabuk kalabilir oda sonra düşer endişe etme öyle olursa
Yakama dedikleri kirbit çöpü gibi bişey onu değdiriyor benim ki uykudan bile uyanmadı canı yanmıyor yani ama benim ki gece gene akmış biraz iyi oldu derken bende yarın götürcem doktor iyi edemeki Bi türlü göbeği
Yani yaptıran da var yaptırmayan da ben yaptırmadım hatta ben uzun süre banyo yaptırmadım hem verniks tabakasindan dolayı hemde soğuktan dolayı yıkayınca huyu suyu değişti bebenin
Oğlum yazın dogdu onu göbek düşünce yikamistik tüm kabuk olayı bittikten sonra yani
Hayir bize sadece yikayin bebegi dediler ama ben yikamadim gobek düşünce yikadim. Ayrica gobek fusunce kanama olabiliyor korkma bir cok kisinin basina geldi gotur doktora ya k vitamini igne yapiyorlar yada yakiyorlar gobegini
Bizimkinin göbeği 4. Günde düştü. bende sarı su değil kanama oldu doktor sadeece alkolle silmemi söyledi, eczanede satılıyor göbek bakım solisyonu diye 2 kere ondan sıktım o kadar. Sonra kanamadı kurudu. Çok devam ederse getir yakarız demişti. Korkma yani. Sende o alkolü al sık temizle.
Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim. Bugün 12.günümüz göbeği düşmek üzere ufacık bir yeri tutuyo ama sarı su gibi bir şey gelmiş zıbınına da bulaşmış bi şey olur mu acaba çok korktum normal mi bu durum
Canim benim bebeğimin de göbeğinde sarı bir akıntı tarzı birşey oluyor. Zibinina bulaşıyor genellikle. Dr enfeksiyon dedi ve bir krem verdi sabah akşam onu kullanıyorum bence Dr a gister
Merhaba,
son mesajlarınızı incelediğimde genelde Ocak annelerinde yazdığınızı görüyorum yani 33.000 mesaj içinde sizin 1000 mesajınızı bulup bunları tek tek silmek ne teknik olarak mümkün ne de hukuki olarak mümkün. Kaldı ki sadece burada da paylaşım yapmamışsınızdır. Dilerseniz üye adınızı değiştirip hesabınızı kapatabilirsiniz. Kişiye özel bir konu yani kocam beni dövdü diye konu açsanız bunu bile sadece geçici olarak siliyor yasal olarak saklıyoruz. Kaldı ki kişiye özel bilgiler bahsettiğiniz onunla ilgili yazışmalar değil ona ait isim soy isim, telefon adres vb konular özeldir. kokosbirdeli kullanıcı adı sarı çizmeli mehmetağa olup kimsenin özeline ait bir hesap değildir.
Anason rezene karışımı var onu deneyebilirsin sana fayda eder sende de bebike fayda olur ama yine de tam performans bekleme bu gaz süreci bu şekilde geçiyor gidiyor ne yazık ki ama güzel hava bulursan çıkın dışarı hava almak iyi geliyor
Benim tecrube ettigim kadariyla banyo, masaj ve sanki kiraz cekirdgi kemeri iyi geliyo. O kemer en azindan agrisini aliyo gibi geliyo bana aglarken onu koyarsam susuyo biraz. Anason rezene kimyon karisimi bi cay ben de iciyorm hemsirem aksamlari ic ki bebek gece uyusun demisti aksamuzeri 5 gibi iciyorm eskiden sabah aksam iciyodm. Gunduz uyur o zaman demisti.
Yediklerime cok dikkat ediyorm. Simdilik gunde maks 3 kez sab simplex verdim. Tum bunlari yapmasam ne olcakti merak ediyorm. Bi de annem corekotu yedirmeye basladi her ogun sonrasi bir tatli kasigi. Onun bi arkadasinin bebegi gida intoleransi varmis cok cekmisler en son bu biraz fayda etti demisler diye geldi bana corekotu kavurdu fln snr onu oguttu icine de kizamik sekeri katti. Dun aksam 1 bgn sabah 1 yedim daha. Bakalm nasil olacak. Yinr de hicbisey mucize degil bence. Gunu gununu tutmuyor.
Haa bir de bana 2 arkadasimin soyledigi ebebekte mommys bliss diye bi gaz ilacu var turkiyeye yeni gelmis. En ise yarayan oymus ustelik bitkiselmis. Ben onu almadm ztn pahali da ama isteyen denesn. Kendi doktoruma da sordm kullanma demedi. Daha beter hale gelirsek (allah korusun) onu da deneyebilrm
Benim tecrube ettigim kadariyla banyo, masaj ve sanki kiraz cekirdgi kemeri iyi geliyo. O kemer en azindan agrisini aliyo gibi geliyo bana aglarken onu koyarsam susuyo biraz. Anason rezene kimyon karisimi bi cay ben de iciyorm hemsirem aksamlari ic ki bebek gece uyusun demisti aksamuzeri 5 gibi iciyorm eskiden sabah aksam iciyodm. Gunduz uyur o zaman demisti.
Yediklerime cok dikkat ediyorm. Simdilik gunde maks 3 kez sab simplex verdim. Tum bunlari yapmasam ne olcakti merak ediyorm. Bi de annem corekotu yedirmeye basladi her ogun sonrasi bir tatli kasigi. Onun bi arkadasinin bebegi gida intoleransi varmis cok cekmisler en son bu biraz fayda etti demisler diye geldi bana corekotu kavurdu fln snr onu oguttu icine de kizamik sekeri katti. Dun aksam 1 bgn sabah 1 yedim daha. Bakalm nasil olacak. Yinr de hicbisey mucize degil bence. Gunu gununu tutmuyor.
Haa bir de bana 2 arkadasimin soyledigi ebebekte mommys bliss diye bi gaz ilacu var turkiyeye yeni gelmis. En ise yarayan oymus ustelik bitkiselmis. Ben onu almadm ztn pahali da ama isteyen denesn. Kendi doktoruma da sordm kullanma demedi. Daha beter hale gelirsek (allah korusun) onu da deneyebilrm
Wala annemin anlatmasi bebek boyle gazdan agladikca 3 er 5 er vermisler ama totalde verilmesi gerekenden fazla vermisler ve cocuk en son delirmis tabi sonuc acilde bulmuslar careyi bagirsak dugumlenmesi olmak uzere cerrahi mudahale ile kurtarilmis abim... doktor demis ne verdiniz bu cocuga 2 aylikmis bu arada annemin bu hikayesinden dolayi metsilden cok korkarim elbette dozu asilinca butun damlalar ayni etkiyi yapar ama
Wala annemin anlatmasi bebek boyle gazdan agladikca 3 er 5 er vermisler ama totalde verilmesi gerekenden fazla vermisler ve cocuk en son delirmis tabi sonuc acilde bulmuslar careyi bagirsak dugumlenmesi olmak uzere cerrahi mudahale ile kurtarilmis abim... doktor demis ne verdiniz bu cocuga 2 aylikmis bu arada annemin bu hikayesinden dolayi metsilden cok korkarim elbette dozu asilinca butun damlalar ayni etkiyi yapar ama
Benim oğlanın gazı genelde sabah 5-6 gibi başlıyor o saatte bir uyanıyor 8e kadar rahatsız, sürekli ıkınıyor gaz çıkarıyor, kaka yapıp rahatlıyor biraz. Sonra 11 gibi uyuyor ama gündüz uykuları hep bölük pörçük. Emzirirken uyuyor, yatağına koyduğum an uyanıyor. Bir yere koymasam kucağımda devam eder uyumaya. Kollarım ağrımaya başladı artık kucakta tutmaktan hiç bir yerde oyalanmıyor son çare anakucağı aldım inşallah işe yarar hiçbir iş yapamıyorum yoksa
Bu arada dün sonunda kvler geldi çocuğumun kulağına ismi okundu. İkinci isim olarak kayınbabanın ismini okutalım dedik hiçbir tepki vermedi ne bileyim insan bi sevinir mutlu olur falan ama yok ona takıldım biraz.
Adı verilen ilk torunu sonuçta insan biraz mutlu olmaz mı.