2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ev tipi anakucagi var otomatik degil ama.... Durmuyor icinde kiyamrt kopuyor otomatik olsa durur belki ben zamaninda 250 tl ye almistim simdi bu bilr nerdeyse 2 kati olmus fiyati

Kv ve kayınbaba tarafından ne benim ne çocuklarımın pek önemsendiğini düşünmüyorum
Hayır yani çok iyiler çok cömertler bütün kışlık hazırlıklarımı verir konserveler ballar zeytinyağları hep onlardan gelir ama bilmiyorum sanki istenmiyorum gibi geliyo
Hatta bi kere yeni evliydik kayınbaba güya şöyle bi şaka yaptı ben oğluma şu köyden bi kız alacaktım güya falan dedi kendi köylerini kast ederek sonra herkes gülüştü benim dışımda. sonra görümcem geldi sen takılma babam şaka yaptı falan dedi de böyle şaka olur mu Allah aşkına kaç yıl geçti hala unutamıyorum öyle dediğini.

Olmaz canim olmaz olmadimmi olmaz. Bizde o hatayi yaptik cocugun kimlikte 2 kulagina okunanlar ile 4 ismi var onun babasi benim babam 2 de kendi ismi ama kizda da anneleri koyalim dedi hayir dedim koymayacagiz direk kizimin kendi iki ismini okuduk

Benim ev tipi anakucagi var otomatik degil ama.... Durmuyor icinde kiyamrt kopuyor otomatik olsa durur belki ben zamaninda 250 tl ye almistim simdi bu bilr nerdeyse 2 kati olmus fiyati
Benim bu aldığım da sallanmıyor ben sallanan istemiyorum zaten de titreşimi varmış gaza da iyi geliyomuş inşallah işe yarar, bebeğin hareketleriyle yaylanıyomuş sadece. ya biraz en azından 15 dk oyalansa yine razıyım. Kızım da hiç durmazdı bunlarda.

Sus miz bizde ifsa oluruz flan.... Anlatsam roman olur ancak dunu soyleyebilirim seni cok cok iyi anliyorum insanin icine oturunca unutamiyor elinde degil. Ama yinede klasiktir takma bosver diyecegim sana ... Yaram depresti

He
He Benimkide bebenin hareketiyle sallanio bitek titresimi yok direk manuel az buyudugunde belki eline bisiler veririm de durur umidim var... Emzik tuttugunda yatio icinde bitek ama onufa her zaman tutmuyir malesef

Olmaz canim olmaz olmadimmi olmaz. Bizde o hatayi yaptik cocugun kimlikte 2 kulagina okunanlar ile 4 ismi var onun babasi benim babam 2 de kendi ismi ama kizda da anneleri koyalim dedi hayir dedim koymayacagiz direk kizimin kendi iki ismini okuduk
Kimliğe tek yazdırdık biz de.

Ana kucağında durmuyor benimki, kucağımda saatlerce uyur. Emzirirken uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Annem de eve geçiyor bugün iş güç bir şey yapamam ben bu şekilde

Sus miz bizde ifsa oluruz flan.... Anlatsam roman olur ancak dunu soyleyebilirim seni cok cok iyi anliyorum insanin icine oturunca unutamiyor elinde degil. Ama yinede klasiktir takma bosver diyecegim sana ... Yaram depresti
Benim eşim bakmaz buralara ya baksın zaten yüzüne de söylüyorum sinir olunca keşke baban sana o köyden kız alsaydı diyorum

Ben hamak aldım hani şu taşınabilir olanlardan, herkes o kadar övdü ki daha gelmedi bakalım, kundak hissi veriyormuş. Odamızdaki beşikte hafif sallasam güzel uyuyor aslında, havada sallananlar var ya ondan bizim oğlumda güzel uyurdu onda. Ondan direk kendi yatağına geçmişti. Bu sallanan titreşimli falan bize gelmedi.

BankacI26
Canım ana kucağı işini ne yaptın aldın mı?
Ben sonunda karar verip alabildim ebebekte bugün indirimde olan joie marka aldım.
Aldım ben canım pazartesi gelir artık heralde. Bagi dandini aldım inşallah memnun kalırım çünkü benm oğlan da memede uyuyor kucakta içi geçsin diye bekleriyorm yerine koyuyorum uyanıyor

Gece besiginde mi uyuyo?
Benimki ilk 15 gun kucagimdan baska yerde uyumadi bosuna besik almjsiz diyodm gece ben onunla kucagmda uyuyodmm. Snr arkadasmn babynestini aldm onda uyyuyo artik ama hikmet onda mi dennk mi geldi bilmiorm

Kızlar benim kanamam satıya dönmüştü çok azdı. Dün tekrar kırmızıya döndü. Neden olabilir sizce normal mi?

Kızlar benim kanamam satıya dönmüştü çok azdı. Dün tekrar kırmızıya döndü. Neden olabilir sizce normal mi?
Benim 33 gun oldu hala kanamam oluyo. Lohusa kanamasi 40 gun icinde her an tekrar gelebilir. Sariya donunce bitti demek degil. Ben de az once yine orkid taktm biktm artik ped takmaktan hakkaten

Benim tamamrn kesilmisti ama sari akinti gibi yeniden basladi ayni kanama bittiginde rengi sariya donmustu onun gibi baya cok bende kafaya taktim cunku benim 40 gunude gecti hic yoktu ama belkide duzene girecek kanama diyorum oglumdaki cok erken kesilip nerdeyse 40 gun sonra duzene girmisti adetim. 23. Gundesin cok normal kesilip baslamasi

Benim 33 gun oldu hala kanamam oluyo. Lohusa kanamasi 40 gun icinde her an tekrar gelebilir. Sariya donunce bitti demek degil. Ben de az once yine orkid taktm biktm artik ped takmaktan hakkaten
Kiza bez siparis kendime orkid siparis kizi bezden keserken kendimide orkidden Kesecegim sanirim gebeligin en sevdigim yani adet olmamakti

İyi bari ya sağ olun kızlar birden korktum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…