2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herkes benzer şeyleri yaşıyo. Gaz uyku sorunu yerine bırakınca uyanmaları kucakta uyumaları. Demekki normal şeyler. İlk çocuk olunca ne normal ne anormal bilemiyosun
Aman mesela benim 2. Ama resmen ilk gibi insan unutuyor o gunleri emin ol suan ki uykusuzlugumuzu vs de unutacagiz İste bu yuzden hepimiz cumleten iyiki variz sarilalim sıkı sıkı ( aile sloganimiz bizim sarilalim sıkı sıkı )

Kokosbirdeli ye ne oldu bilen varmi etiket yapamiyorum. Keyfi nasil oldu aklima dustu sabah yazmisti ama suan yok

Kızlar sütün artması için ne yapabilirim? Humana çaylarından içiyorum, bol su, dere otu, boza, tahin helvası, yeşillikler ne varsa tüketiyorum. Ama yeteri kadar artmıyor Kayınvalidem sütün yağlı değil ondan doymuyor bu çocuk diyor Valla bıktım bu süt mevzusundan ya. Sütü bol olan varsa sırrı nedir acaba

Kızlar bi İstanbul buluşması yapın bari orada yaşayanlar olarak bebeleri de alırsınız yanınıza

Valla çok isterim oğlumda yapmıştık öyle Temmuz anneleri olarak yuzyuze hala görüşürüm bazılarıyla kaç sene geçti iyi ki tanımışım diyorum.Whatsup la başladı sonra gerçek oldu

Kızlar benim kız 13 günlük oldu bugün ve ilk kez öksürdü birkaç kez. Tedirgin oldum, normal mi sizce? Doktora götüreyim mi?

İnan bunlar tek başına yeterli değil, kafanın rahatlığı, kendini iyi ve mutlu hissetmen de etken .Sonuçta vücudumuzdaki her olay hormon etkisiyle oluyor öncelikle şu sütüm yok olmuyor düşüncesini kafandan atmakla başla kayinvalideni de duyma .Nasil ki çok üzülünce süt kesiliyor mutlu olunca da artar .

Sorgulanması gereken bazı sorular var abine başka bi şey vermemisler mi hiç mama ve anne sütü dışında?
Abin kaç yaşında bilmiyorum da eskilerden bebekleri farkki besinlerle beslerlermis atıyorum inek sütü verirlermis ki hala da verilenleri duyuyorum..
Yada farkki bi yiyecek gazı gitsin diye denediklrri herhangi bir şey?
Hastanın öyküsüne bakmak lazim

Sütünün yetmediğini yağlı olmadğını nerden biliyomuş? Kafanın rahat olması lzom gerçekten. Ben bestlak damla kullanıyorm bilmiyorum arttırmı artmadı sağıp bakmadm bile sağarsam az cıkarsa kafama takarım biliyorum. Bide solgarın b 12 vitaminini içiyorm. Onun haricinde su falan işte. Çişli bez takibi yapıyorum ve doğruda çıktı

Yok canim sadece anne sutu ve mama doktor metsil damladan oldugunu onaylamis zaten aman kimsenin badina gelsin istemem sonucta ondan uyarmak istedim genel anlamda...

Valla çok isterim oğlumda yapmıştık öyle Temmuz anneleri olarak yuzyuze hala görüşürüm bazılarıyla kaç sene geçti iyi ki tanımışım diyorum.Whatsup la başladı sonra gerçek oldu
Benimde var oglumun grubundan hayatima dahil olan atkadaslarim yakin olan birkac kisi ile gorusmustuk hala daha konusuyoruz kac sene gecti...

Nüfus cüzdanına yazdırdınız mı canım 2. İsim olarak.. Öyle yapmadiysaniz ona takilmklardir bi anlamı yok diye,

Gece besiginde mi uyuyo?
Benimki ilk 15 gun kucagimdan baska yerde uyumadi bosuna besik almjsiz diyodm gece ben onunla kucagmda uyuyodmm. Snr arkadasmn babynestini aldm onda uyyuyo artik ama hikmet onda mi dennk mi geldi bilmiorm
Gece de gündüz de yatağına yatırıyorum. Gece babynest de olsa yanımda yatıramam ben bu kadar küçükken. benim yattığım yerin yanında yatağı.

Gunluk 4 5 tane dolu cisli bez ve kaka yapimi varsa doydugunun garantisidir dedi en son doktor. Anne sutunun sindirimi hizli oldugundan daha sık emermis bebekler ama ver mamayi 2 3 saat gotururmus tokluk hissi... Cisli bezin var kaka yapabiliyor ve kilo alimida normalse hicte kafana takma tika kulaklarini.

Gece de gündüz de yatağına yatırıyorum. Gece babynest de olsa yanımda yatıramam ben bu kadar küçükken. benim yattığım yerin yanında yatağı.
Ben 2 gecedir bi yanimda kizim bi yanimda oglum yatiyoruz ama sor uyuyormuyum asla tilki uykusu bisi olacak die ama careyi boyle buldum tabi kac gun daha boyle uyumamaya dayanirim bilmiyorum besikte bi tilsim var sanki uyuyan bebe fal tasi oluyor gozleri koyar koymaz bu sefer meme kaka gaz sariyoruz basa

Resmini paylaşabilir misin galina bizimkinden o dediğin.. Yani uzun süreli durmasada faydası oluyo canım mutfakta yanıma alıyorum bi ayagimda sallıyorum keşke kendi sallanan olsaydi gerçi onlaein kilo 9 a kadar benim 1.oğlum onunda içine binmek isteyip kırardi uada ağlardı hep
Bendeki 18 kiloya kadar taşıyo o yüzden binince sıkıntı olmuyo,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…