2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Öyle bir gaz çıkarıyor ki büyük insandan o kadar çıkmaz yani bir iki çıkarsa günde tamam da çıkarıyor tamam rahatladı diyoruz bir saat geçmeden yine gazlanıyor.
Gaz çıkıyor tekrar emiyor tekrar gazlaniyor böyle bi kısır döngü içerisindeyiz

Bu canım bebeğin hareketiyle sallanıyormuş. Bu da 9 kiloya kadar.

İşte ben de uyuyamam yanımda olursa yatağına koyuyorum o yüzden biraz daha kendini kurtaracak kadar büyüdüğünde alırım yanıma. kızım da 1 yaşından neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda yattı daha 5 aydır falan kendi odasında yatıyor ama benim için sıkıntı değil illa odasına alışsın derdinde olmadım hiç. bebek geleceği için sesinden rahatsız olmasın diye doğumdan birkaç ay önce odasında yatmaya başladı ve hiç zorlanmadık hemen alıştı. Oğlanda da aynı yolu izlicem.

Bazen sütü sağıp veriyorum. Biberon yağlı olmuyormuş da ordan anlamış. Her şeyi bilir zaten Birkaç gün sonra gidecek o gidince kesin artacak sütüm artık buna inanıyorum Solgarı bestlakı ben de duydum ama kullansam mı acaba ben de

Ay masallah benimkide 4 yasinda odasinda yatmio wala... Bende yamacimda olsun benim olsun

Diyetisyen onerisi tencerenin agzini acik sekilde pisirmek ama 0 a indirmez biraz azaltir gaz etkisini dio
Denenebilir. Baktım çok gaz oluyor o zaman bir daha yemem
Gaz sıkıntısı olan arkadaşlar bebekleriniz doğduğundan beri gazlı mıydı yoksa belli bi zaman geçtikten sonra mı başladı?
benimki doğduğundan beri gazlı
Evet orda dogum yapinca ilk kontrole orda bi doktora verdiler kadini da sevince devam ettik simdilik eve de cok yakin cunku
doktorun ismi nedir? Bizide sibel hanıma verdiler. Tatlı bir kadın aslında.

Valla içini açıp göremiyoruz yağlı mı çok mu az mı?
Normal beslenmene devam et moralini yüksek tut, ne biliyormuş sütün var mı yok mu?
Zamanla oturuyor süt diyorlar bekliyorum bende . Benimki de bol sulu çıkıyor sağdığımda.

Bestlak damla çok iyi arttırıyor

Kesinlikle çok doğru .Süt için en önemli şey uyku ve moralinin yerinde olması .Sonra da şu ve kaliteli beslenmek .

Son sutu alıyor mu acaba? Benımkı de memede uyudugu ıcın Yaglı asıl kılo yapan son sutu almıyor canım. Emzirme uzmanım senelerce yanlıs ogrettı ler bizlere meger sutu yapan su ve uykuymus annenın moralli olması dedı bir de bebek son sutu de alınca gelen sut kalıtesı de ona gore artıyormus. Uyku ile sutun oraNtısını bizzat tecrube ettım

Ayyy böyle bısı varmı ya ve ben ordan geldıkten sonra sürekli uyuyan bir bebek maşallah haftada bir spadayım artk tutmayın beni ve dinlendim nadir zaman arkama yaslandım 1saat dınlendım kahvemi içtim ne cok özlemişim ama bu günler gecicek diye avundum durdum tabi ertesi gün rüya sona erdi eski haline dönüyor

Eklentiler

• 9AACF70B-6A59-48E3-BA41-23BB9FBDD059.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 76
  • FD72BAC2-7E0A-4944-93F4-E1A2D4CB3CDE.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 448862CA-9FAC-404F-88CD-C418338645E0.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 81
Valla benim sütüm kesildi kesilcekti bol bol pancar yedim kara lahana derler mancar derler sizde ne derler bılmem ama göğsümden süt aktı o derece birde pisküviyi çaya bandım yedım bandım yedm süt yaptı dene istersen

Bence sutun artmasi icin sutunun cok olduguna inanman en onemli sey. Persembe gunu anneme gttm ananem de ordaydi. Annem ztn mama verelim sutun cok degil der dururdu o gun ananem de eklendi. Bi de okdr sacma ki cocuk oglen 3 saat uyudu snr uyandi tabi emdi emidkkten snr yine uyudu ananem de demek cocuk acmis dedi sanki cocuk agliyodu. E anane acikti emdi uyudu iste diyorm. Sagim yapinca memelerim cok aciyo diyorm sanki ananem zamaninds sagim vardi kendi sagdi da bilio gibi demek sutun az ki aciyo cok olsa acimaz diyo. Allahm stresten memelerm yumusadi aksam annemde kalicaktik esimi markete gonderip mama aldirdim. Cuma butun gun burda arkadaslar sutum az yazdim. Cmt kontrole gttk 10 gunde 400 gr almis cikti cocuk. Bu mu yetmeyen sut
Simdi geliyo bissuru

Bu arada gazdan yakınan anneler zeytinyaği içirin oda cok iyi geliyor gaza ben mamanın ıcıne atıyorum yada çay kaşığıyla verıyorum benım bebeden daha gazlı bebek varmı bılmemde uykudan yakınan annelerede bu şurup sabah öğle aksam çay kaşığıyla uyku yapıyor gazada iyi geliyor gibi benım bebek o kadar gazlıkı denemedıgımız yol kalmayınca tecrubeleniyor ınsan kaka seruvenımız değişti hergün yapmıyoruz artk 3güne cıktı kendine yiyor artk sanırım

Eklentiler

• 093B5F37-3B49-449F-AB65-CF620F45D504.webp
    26 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…