Öyle bir gaz çıkarıyor ki büyük insandan o kadar çıkmaz yani bir iki çıkarsa günde tamam da çıkarıyor tamam rahatladı diyoruz bir saat geçmeden yine gazlanıyor.
Resmini paylaşabilir misin galina bizimkinden o dediğin.. Yani uzun süreli durmasada faydası oluyo canım mutfakta yanıma alıyorum bi ayagimda sallıyorum keşke kendi sallanan olsaydi gerçi onlaein kilo 9 a kadar benim 1.oğlum onunda içine binmek isteyip kırardi uada ağlardı hep
Bendeki 18 kiloya kadar taşıyo o yüzden binince sıkıntı olmuyo,
Ben 2 gecedir bi yanimda kizim bi yanimda oglum yatiyoruz ama sor uyuyormuyum asla tilki uykusu bisi olacak die ama careyi boyle buldum tabi kac gun daha boyle uyumamaya dayanirim bilmiyorum besikte bi tilsim var sanki uyuyan bebe fal tasi oluyor gozleri koyar koymaz bu sefer meme kaka gaz sariyoruz basa
İşte ben de uyuyamam yanımda olursa yatağına koyuyorum o yüzden biraz daha kendini kurtaracak kadar büyüdüğünde alırım yanıma. kızım da 1 yaşından neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda yattı daha 5 aydır falan kendi odasında yatıyor ama benim için sıkıntı değil illa odasına alışsın derdinde olmadım hiç. bebek geleceği için sesinden rahatsız olmasın diye doğumdan birkaç ay önce odasında yatmaya başladı ve hiç zorlanmadık hemen alıştı. Oğlanda da aynı yolu izlicem.
Sütünün yetmediğini yağlı olmadğını nerden biliyomuş? Kafanın rahat olması lzom gerçekten. Ben bestlak damla kullanıyorm bilmiyorum arttırmı artmadı sağıp bakmadm bile sağarsam az cıkarsa kafama takarım biliyorum. Bide solgarın b 12 vitaminini içiyorm. Onun haricinde su falan işte. Çişli bez takibi yapıyorum ve doğruda çıktı
Bazen sütü sağıp veriyorum. Biberon yağlı olmuyormuş da ordan anlamış. Her şeyi bilir zaten Birkaç gün sonra gidecek o gidince kesin artacak sütüm artık buna inanıyorum Solgarı bestlakı ben de duydum ama kullansam mı acaba ben de
İşte ben de uyuyamam yanımda olursa yatağına koyuyorum o yüzden biraz daha kendini kurtaracak kadar büyüdüğünde alırım yanıma. kızım da 1 yaşından neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda yattı daha 5 aydır falan kendi odasında yatıyor ama benim için sıkıntı değil illa odasına alışsın derdinde olmadım hiç. bebek geleceği için sesinden rahatsız olmasın diye doğumdan birkaç ay önce odasında yatmaya başladı ve hiç zorlanmadık hemen alıştı. Oğlanda da aynı yolu izlicem.
Kızlar sütün artması için ne yapabilirim? Humana çaylarından içiyorum, bol su, dere otu, boza, tahin helvası, yeşillikler ne varsa tüketiyorum. Ama yeteri kadar artmıyor Kayınvalidem sütün yağlı değil ondan doymuyor bu çocuk diyor Valla bıktım bu süt mevzusundan ya. Sütü bol olan varsa sırrı nedir acaba
Valla içini açıp göremiyoruz yağlı mı çok mu az mı?
Normal beslenmene devam et moralini yüksek tut, ne biliyormuş sütün var mı yok mu?
Zamanla oturuyor süt diyorlar bekliyorum bende . Benimki de bol sulu çıkıyor sağdığımda.
Kızlar sütün artması için ne yapabilirim? Humana çaylarından içiyorum, bol su, dere otu, boza, tahin helvası, yeşillikler ne varsa tüketiyorum. Ama yeteri kadar artmıyor Kayınvalidem sütün yağlı değil ondan doymuyor bu çocuk diyor Valla bıktım bu süt mevzusundan ya. Sütü bol olan varsa sırrı nedir acaba
İnan bunlar tek başına yeterli değil, kafanın rahatlığı, kendini iyi ve mutlu hissetmen de etken .Sonuçta vücudumuzdaki her olay hormon etkisiyle oluyor öncelikle şu sütüm yok olmuyor düşüncesini kafandan atmakla başla kayinvalideni de duyma .Nasil ki çok üzülünce süt kesiliyor mutlu olunca da artar .
Son sutu alıyor mu acaba? Benımkı de memede uyudugu ıcın Yaglı asıl kılo yapan son sutu almıyor canım. Emzirme uzmanım senelerce yanlıs ogrettı ler bizlere meger sutu yapan su ve uykuymus annenın moralli olması dedı bir de bebek son sutu de alınca gelen sut kalıtesı de ona gore artıyormus. Uyku ile sutun oraNtısını bizzat tecrube ettım
Ayyy böyle bısı varmı ya ve ben ordan geldıkten sonra sürekli uyuyan bir bebek maşallah haftada bir spadayım artk tutmayın beni ve dinlendim nadir zaman arkama yaslandım 1saat dınlendım kahvemi içtim ne cok özlemişim ama bu günler gecicek diye avundum durdum tabi ertesi gün rüya sona erdi eski haline dönüyor
Valla benim sütüm kesildi kesilcekti bol bol pancar yedim kara lahana derler mancar derler sizde ne derler bılmem ama göğsümden süt aktı o derece birde pisküviyi çaya bandım yedım bandım yedm süt yaptı dene istersen
Bence sutun artmasi icin sutunun cok olduguna inanman en onemli sey. Persembe gunu anneme gttm ananem de ordaydi. Annem ztn mama verelim sutun cok degil der dururdu o gun ananem de eklendi. Bi de okdr sacma ki cocuk oglen 3 saat uyudu snr uyandi tabi emdi emidkkten snr yine uyudu ananem de demek cocuk acmis dedi sanki cocuk agliyodu. E anane acikti emdi uyudu iste diyorm. Sagim yapinca memelerim cok aciyo diyorm sanki ananem zamaninds sagim vardi kendi sagdi da bilio gibi demek sutun az ki aciyo cok olsa acimaz diyo. Allahm stresten memelerm yumusadi aksam annemde kalicaktik esimi markete gonderip mama aldirdim. Cuma butun gun burda arkadaslar sutum az yazdim. Cmt kontrole gttk 10 gunde 400 gr almis cikti cocuk. Bu mu yetmeyen sut
Simdi geliyo bissuru
Bu arada gazdan yakınan anneler zeytinyaği içirin oda cok iyi geliyor gaza ben mamanın ıcıne atıyorum yada çay kaşığıyla verıyorum benım bebeden daha gazlı bebek varmı bılmemde uykudan yakınan annelerede bu şurup sabah öğle aksam çay kaşığıyla uyku yapıyor gazada iyi geliyor gibi benım bebek o kadar gazlıkı denemedıgımız yol kalmayınca tecrubeleniyor ınsan kaka seruvenımız değişti hergün yapmıyoruz artk 3güne cıktı kendine yiyor artk sanırım