2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sağol canım bizim göbeğin iyileşmesi 33günü buldu kaç kez gece yarıları acile koştum çok fazla akıntı oluyordu bizde. Enfeksiyon olmadığı sürece sorun etmiyor doktorlar bu durumu. Göbek çevresinde kızarıklık ateş ve göbekte koku varmı kontrol et arada yoksa endişelenme

Benimki de 3.305 doğdu 2 gün sonra 3.140 olmuştu 12 günlükken 3.600 du iyidir demi bana iyi geldi bide 1aylik aşısını yaptırdınız mi

Kimsenin kucağına vermiyorum ben.

Arkadaşım geldi sadece o da uzaktan baktı uyuyordu zaten.

hazırlık yapılması gereken biriyse istemem ben de.

Evimin durumunu bilen biri olup beni yormayacaksa gelsin tabi kalabalık değil.

Hala normale dönemedik ev savaş alanı.

Canim hiccc Meral etme yakma isleminde bebeğin canı hiç yanmiyorsmus. Hissetmiyormus bile

Canım bizim de çok hafif öyle sarı akıntı bulaşıyodu zıbına. Doktor alkol sür sabah akşam dedi. Azaldı baya şu an geçti gibi bir şey
Bizde de aynı sarı akıntı vardı doktor göbeğinden kültür alınsın ona göre antibiyotik kullanacağız dedi. Bugün verdik bakalım enfeksiyon türüne göre antibiyotik kullanacağız

Birinci oğlumda sürekli misafirim gelmişti. Bunda bir kişi bile gelmedi. Eşim çok panik pandemi konusunda onun takıntısı mi herkes bildiği için korkudan kimse gelemiyor

Tamam canım çok sağol. Size de çok geçmiş olsun kim ne kadar endişelenmişsindir tüm bunları yaşarken Allah şifası olmayan dert vermesin ne diyelim.
Canim hiccc Meral etme yakma isleminde bebeğin canı hiç yanmiyorsmus. Hissetmiyormus bile
İnşallah hiç hissetmez canım ya size de acil şifalar dilerim, çok kolay bir tedavi ile atlatsın bebiş dilerim.

İnşallah canim biz bu göbekten çok çektik. 15. Günde göbeği düştü. Akıntı olduğu için bir merhem verdi dr onu kullandik ama etki etmedi. En son göbeğinden kültür testi alalım dedi Dr verdik meğer enfeksiyonlu bölgeden alınmamış test bugün de aradı tekrar vermemiz gerekiyormuş testi. Neyse bugün bu pandemide çocuğumu tekrar hastaneye götürdük ve göbeğinden tekrar kültür testi aldılar. Sonucu iki güne çıkıyor bakalım ne çıkacak. Çıkacak enfeksiyon türüne göre antibiotik türü kullanilacakmis.

Ah canım ya yaşarken ne germiştir seni de tüm bu süreç. Her doktor da farklı bir yaklaşım izliyor onu da anlamıyorum. Baksana seninki merhem kullanın demiş, benimki bir şey sürmeyin sakın bir ayı dolmaya yakın en kötü yakılır dedi, curiousteacherınki alkol ile temizle kurutur dedi. Hepsi bambaşka çözüm yolları. İnşallah en kolay şekilde atlatacağınız türden bir sonuç çıkar canım bir an önce iyileşir artık bebiş. Bizim de 13. gün düştü göbek ama bugün 22ye girdik hala her bodysine sarı sarı akıntı bulaşıyor. Göbeği dışarı doğru pörtlek olduğu için o pörtlekliğin içini de göremiyoruz, ne durumda vs bilgimiz yok. Anne olmak çok zormuş valla her şey ayrı dert oluyor insana. İnşallah hepimiz bebeklerimizingüzel ve sağlıklı günlerini görelim, zorlukları kolayca aşalım.

Arkadaşlar 2 gündür bebeğimin kakasında hafif bi koku var normal mi yani önceden hiç kokmazdı sizinkiler de öyle mi?

Bizde de akşamları kriz var. Annemi aradım çağırdım bu akşam artık. Gaz sancısı var ve ememiyor bu yüzden kavga ediyor.Süt mü gitmiyor diyorum. Karnı da aç. Uyuyamıyor. Ikınıyor falan akşam olsun istemiyorum yaklaşık 2 saat kadar bizimde. Strese girdim.. Sakinleştirdi annem ikimizi de emdi ve uyudu

Öyle canim dün tekrar kültür testi vermek yerine göbeği yakma islemini yapalım dedim. Dr yakma işleminin kanama olması durumunda yapılabileceğini söyledi. Halbuki insternetten baktığımda öyle yazmıyordu ama ne yazikki guvenmekten başka çaremiz olmuyor. Dediğin gibi her Dr farklı bir yol izliyor. Ben doktorumu değiştireceğim canim

Canım geçmiş olsun. Göbekteki akıntıda koku var mı? Yada göbek çevresinde kızarıklık ve ateş bunlar enfeksiyon olduğunda verdiği belirtiler. Yakma işlemi sanki çok zor bir işlemmiş gibi neden yakmazlar anlamam 2sn çubuk sürecek bitti gitti yani hem anneye hem bebeğe bunu neden yaşatıyorlar ki. O kısımda akıntı devam ettikçe enfeksiyon riski artıyor el kadar bebeğe antibiyotik vermek daha kolaylarına geliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…