Hakkımızda hayırlısı bebegim doysun huzurlu olsun yeter benim için kendimi artık uzmuyorum cok şükür hiç anne sütü almiyor degil bunada bin şükür Allah başka dert vermesinOyle bisi de yok bir sure sonra full memeye de gecebilir. Bu sekilde olan cok insan var. Sadece zaman ve biraz ugrasmak gerekiyo. Kismet bosvericez elimizden geleni yapip akisina birakicaz.
Doktora sormadan verme derim, karaciğerde tahribat yapıyor paresatemol içerikli ilaçlar ve bebek küçük. Ancak ateşlendiğinde veriyorlar çaresiz. Benim oğlumda öyleydi bende tane kimyon suyundan bir iki çay kaşığı verirdim, zeytinyağıyla gaz masajı yapardım sancı saati gelmeden öyle öyle 3 ay bitti.Kızlar benim kızın gaz sancısı var. Akşamları durmaksızın ağlıyor, mama verince susuyor ama aç değil biliyorum hep kısır döngü. Bebek sakinlessin diye calpol veya fitil veren var mı ?
Ben de şapkayı sadece hastanede taktım sonra daha takmadım.. Hatta hastaneden çıkarken bile şapka takmadım.. Eldiveni de sadece tırnakları uzun olduğu zaman takıyorum kestikten sonra uzayana kadar takmıyorum..Biz hic eldiven kullanmadik. Sapka da cikarali cook oldu.
Kesinlikle günü gününü tutmuyor bugün sağlık ocağında kontrolü vardı 4300 yazıyordu üstündekileri düşünce 4 diyelim dedi ebe yani kilo alıyor mama yada meme bı sekilde aliyorEmmediğinde çıkarıyorum ben. Tekrar istiyor tekrar veriyorum 3-5 dk emiyor yine bekliyor alıyorum . Günü gününü tutmuyor ki.
Doktor bana stres ve üzüntü sütun miktarinida kalitesinide etkiler böyle ağlama dedi stres yapma canımKızlar benim oğlum artık emiyor ama sadece sağ göğsümü solu emmiyor onuda sağıp veriyorum ikisinide emse doyar belki emmiyor eşşek sıpası mama ile de destekliyorum doymuyor çünkü süt çayı içiyorum hipp in hiç te faydası yok. Acaba biz stres yaptığımızda mı bu sütler artmıyor, bide biberona alışık olduğundan galiba illa onuda istiyor emdikten sonra 40cc mama veriyorum o yetiyor bazen içmiyor bile ama o biberon ağzına değecek illa
Ayni durumdayiz hep gogsumde yatmak istitor..birakinca kivraniyorYerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
Hemde nasıl etkiliyor Bi gün 125 cc sağıyorum ertesi gün birinden 20 cc zor çıkıyor tabi o gün kesin bişeye üzülmüşümdür dedim artık yetmediği yerde mama içsin bebem aç kalmasında ne olacak sanki mama içen hastalıklı olacak mış gibi düşündürüyor lar, neymişte anne sütü alan bebek hasta olmazmış mama vermeymiş ben istemezmiyim sadece memeden beslensin valla sadece mama içenler var çevremde maşallah hiç bi sıkıntısı yok artık hiiiç takmıyorum karnı doysunda ister meme ister mama içsin.Doktor bana stres ve üzüntü sütun miktarinida kalitesinide etkiler böyle ağlama dedi stres yapma canım
Canım benimki dün gece aynısını yaptı beşiğe koyuyorum uyanıyor kucağımda derin derin uyuyor al koy al koy annem de çıkar üstündeki yastığının yanına koy o senin kokuna alışmış ondan uyuyor yanında dedi (Bi hoşuma gitmedi değil)Yerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
Kızlar bi de ben sanırım korona oldum ya. Boğaz acısıyla başladı, burnum gözlerim grip olunca bi rahatsızlık hissedilir ya o şekilde ama akma yok. Ateş, öksürük falan da yok. Bir de gece bütüm kemiklerim ağrıyordu ama şu an iyiyim korona böyle mi oluyor?
Senin adına çok sevindim inşallah diğer arkadaşta emzirebilirKızlar benim oğlum artık emiyor ama sadece sağ göğsümü solu emmiyor onuda sağıp veriyorum ikisinide emse doyar belki emmiyor eşşek sıpası mama ile de destekliyorum doymuyor çünkü süt çayı içiyorum hipp in hiç te faydası yok. Acaba biz stres yaptığımızda mı bu sütler artmıyor, bide biberona alışık olduğundan galiba illa onuda istiyor emdikten sonra 40cc mama veriyorum o yetiyor bazen içmiyor bile ama o biberon ağzına değecek illa
Cnm benim ilk kızım anne sütü alamadı hep mama çok az alabildi çok şükür onunla doğan çoğu çocuktan sağlıklı kendisi herkes anne sütü almıyor yazık anne sütü hasta etmez neler dediler neler şimdi o lafları söyleyenler çok sağlıklı maşallah bide mama verdin diyecegim o ki bosverin yetiyor yetmiyoru kızlar hepiniz bu yazdıklarımı okuyan herkes boswerin gerçekten yetmiyorsa verin mamayı hiç anne sütü yoksa verin mamayı mama öcü değil sadece çok uğraş anne sütü kolay aç memeyi ver ağzına mama sıkıntı uğraş dur çocuk sağlıklı olsunda gerisi ne yediği içtiği önemli değil kendinizi tüketmeyin laf söyleyenlere kulaklarınızı tikayinEn azından hic sütümü almıyor değil bunada cok şükür başta mama ile desteklemeye alıştığı için hastanede anne sütü yetersiz geliyor sağlık olsun..Sadece anne sütü ile beslenseydi bastan beri ona alışacak o yetecekti nasil alisirsa oyle gidiyormuş anlamış oldum
Yerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
Çok kişi aynı sorunu yazmış kızlar çocukların tek güvenli bildiği yer sizin kucaklarıniz sizin kokunuz aç değilse altı temizse ve gazi yoksa sizi istiyordur ben yatagina tsortumu çıkartıp kokuyorum kokumu alıp uyuyor sizlerde eğer işiniz yoksa bırakın gogsunuzde kalp atış sesinizle kokunuzla uyusunlar ama işiniz var yorgunsaniz çıkarın ustunuzdeki terli sütlü tsortunuzu kokunuzu çeke çeke uyusunBugünden beri öyleyiz şu an kucağımda. Beni mi istiyor yoksa gazdan dolayı mı bilmiyorum. Arada kıvranıyor
Şapkayı banyodan banyoya birde dışarı çıktıkça takiorum eldiveni bir hafta taktik dha takmiorum tırnakları da uzun ama takmak istemiormBen de şapkayı sadece hastanede taktım sonra daha takmadım.. Hatta hastaneden çıkarken bile şapka takmadım.. Eldiveni de sadece tırnakları uzun olduğu zaman takıyorum kestikten sonra uzayana kadar takmıyorum..
Mama öcü değil canlar açsa çocuk verin bnce sagmayinda eğer çalışmayacak bebelere siz bakacaksaniz ne kadar çıktı süt diye taktikca sanki çoğu yorum sütüm yetersiz doymuyor yorumu okuyorum emin olun yetiyor doyuyor ha baktınız gerçekten aç verin mamayı çocukları huzursuz etmek aç bırakmak dha mi iyi bnm kızım da tek mama ile büyüdü yılda bir kez hasta olur alerjisi var tek o ayrı çok şükür etrafımızdaki çoğu akranlarından saglikli hepside anne sütü almış onların üzülmeyin hiç biriniz etrafiniza kulaklarınızı tikayin he deyin geçinHemde nasıl etkiliyor Bi gün 125 cc sağıyorum ertesi gün birinden 20 cc zor çıkıyor tabi o gün kesin bişeye üzülmüşümdür dedim artık yetmediği yerde mama içsin bebem aç kalmasında ne olacak sanki mama içen hastalıklı olacak mış gibi düşündürüyor lar, neymişte anne sütü alan bebek hasta olmazmış mama vermeymiş ben istemezmiyim sadece memeden beslensin valla sadece mama içenler var çevremde maşallah hiç bi sıkıntısı yok artık hiiiç takmıyorum karnı doysunda ister meme ister mama içsin.
Allah razı olsun canım inşallah onunkide emer, onu deniyorum şimdi inşallah sola da alışırSenin adına çok sevindim inşallah diğer arkadaşta emzirebilir
Sağa yatırır gibi sol göğsüne al ayakları koltuk altından çıkacak öyle denesen sanki sağı emiyor gibi hissedio emer inşallah
O kadar doğru söylemişsin ki anlatamam. Ben ilk çocuğumda sütüm yetmiyor dedikçe strese girdim sonra bu stresle sütüm azaldı mecbur mama da vermeye başlamıştım her mama verdiğimde ağlıyordum sonra kendi kendime niye bu eziyeti yapıyorum dedim allah korusun annesi olmayan bebekler ne yapsın dedim bebeği aç bırakacak değilim gerekince mama veririm dedim soran herkese ve o hafta itibariyle sütüm öyle arttı ki ek hiçbir şeye gerek duymadım.Hemde nasıl etkiliyor Bi gün 125 cc sağıyorum ertesi gün birinden 20 cc zor çıkıyor tabi o gün kesin bişeye üzülmüşümdür dedim artık yetmediği yerde mama içsin bebem aç kalmasında ne olacak sanki mama içen hastalıklı olacak mış gibi düşündürüyor lar, neymişte anne sütü alan bebek hasta olmazmış mama vermeymiş ben istemezmiyim sadece memeden beslensin valla sadece mama içenler var çevremde maşallah hiç bi sıkıntısı yok artık hiiiç takmıyorum karnı doysunda ister meme ister mama içsin.
O kadar doğru söylemişsin ki anlatamam. Ben ilk çocuğumda sütüm yetmiyor dedikçe strese girdim sonra bu stresle sütüm azaldı mecbur mama da vermeye başlamıştım her mama verdiğimde ağlıyordum sonra kendi kendime niye bu eziyeti yapıyorum dedim allah korusun annesi olmayan bebekler ne yapsın dedim bebeği aç bırakacak değilim gerekince mama veririm dedim soran herkese ve o hafta itibariyle sütüm öyle arttı ki ek hiçbir şeye gerek duymadım.
Bizde de var bir tane hemen gözünü açıyorYerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
Bizde evdekiler ha bire tişörtümü çalıyor. Oraya koyunca uyuyormuş gerçekten deneyebilirsinizCanım benimki dün gece aynısını yaptı beşiğe koyuyorum uyanıyor kucağımda derin derin uyuyor al koy al koy annem de çıkar üstündeki yastığının yanına koy o senin kokuna alışmış ondan uyuyor yanında dedi (Bi hoşuma gitmedi değil)çıkarttım biraz terli biraz sütlü geceliğimi koydum yanına vallaha uyudu beşikte deneyin bakalım işe yarayacakmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?