2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya bu dut neymiş kızlar yaaaa Bu zamana kadar anne cayi bestlak damla promalt içecek lohusa şerbeti yeşillik aklınıza gelebilecek herseyi yedim içtim bu kadar fayda görmedim. Kızım emdiği halde sagdigimda da hatrı sayılır miktar çıkıyor dunden beri şoka girdim emzirdikten sonra çok az cikardi buna da şükür der biriktirip kızıma verirdim cok şükür yarabbim

Bana gelenler yemekli geliyor bide iç. Kahveni otur Bi saat git demi yeni doğum yapmış bebek huysuz görüyosun bebeği odasına götürüyorum arkamdan geliyorlar deli olacam
Yemekli gelenler off cok sinir bozucu
Bana da gelenler olacak su saat oldu yaptığım tek sey kahvaltı
Yemekli musafir gelse naparim bilmiyorum
Degil yemek yapmak
Evi adam etmek bile mesele
Arkadaşım geldi disardan soyledim valla
O da yapmis getirmisti biseyler
Esimin ailesi gelmedi henüz onu düşünüyorum gelirlerse napicam

Gaz sancısı insanı gerçekten mahvediyor maalesef ki çözümü de yok hala sadece arkasını sıvazlamaktan başka. Damlaların faydası varmı bilmiyorum 2 gündür ikişer damla damlatiyorum. Sizin iki ay olmuş hala huysuzsa kendimi ilerisi için hazırlamam lazım

3 ayda düzeliyor diyorlar inşallah

Sling kullanıyorum ama bebeğim alıştı sadece gögsümde uyuyor iyi mi kötü mü bilemedim beşiğe koyunca uyanıyor akşama kadar yapışık yaşıyoruz

İyiki gelmiş annen sana bir sürü faydası dokunmuştur . Kayınvalide gelmesinden iyidir illaki sinir ediyorlar . Keşke benimde annem gelebilir çalışıyor gelemiyor Sen iki çocukla bunları diyorsun ben tek çocukla baş edemeyip söylüyorum acaba yapmasamiydim hatamı yaptım diye çünkü tek başıma bakıyorum gecede gündüzde sonra da Allah'a şükrediyorum sağlığı yerinde diye tövbe ediyorum bende . Bide kahvaltım öğleni buluyor

Kızlar kuru dut tarifini kaybettim yazarmisiniz

dutu nasıl kullanıyorsun ?

Canim göbek çevresinde şişlik yok koku da yok. Ben de yakılmasını çok istedim ama Antibiotik krem verecek canim. İnşallah enfeksiyon yoktur akıntı da çok azaldı zaten.

Yapan yapıyor ya. Tamm hep uyanmasınlar ama en azından bi alışalım bi uyku düzeni kuralım gece uykuları bi otursun baba da uyusun sabah işe gidecek olabilirler ama bizde sabahları yan gelip yatmıyoruz sonuçta.
Gaz sancısına kundak iyi geliyormuş bilmiyorum yaptırır mı. Havalar bi ısınsa bebek arabalarına atar gezeriz bebekte rahatlar bizde.
Kahvaltı benm eşimde hazırlıyor ama bizim uykuya ihtiyacımız var. Dün annem geldi 2 saat uyudum uyandığımda göğsüm taş gibiydi nasıl süt dolmuş. Dinlememiz şart. Bende bi konuşma yapmam lazım eşimle artık tartışma şeklinde mi olur bilmiyorum annesi batıyor zaten gözüme

Yok artık ya 1200 nedir sanki kolay kazanıyoruz o parayı. Biz de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hangi hastanelerde geçecek bakmak lazım.

Selaamm kızlar bebeğim kakasını yapamıyor demıstım 5 gün bekledm fitil verdm gne 5 gün bekledim fitil verdm artk gaz doldu kurba karnı oldu cocukta ve emmerken ittiriyordu beni problem yasıyorduk kusuyordu sürekli mamadan sonra bebeğimde süt alerjisi varmıs doktor raporla mama yazdı ona basladık cocuk kıvranıyordu meğerse sindiremiyormus ınsallah geçer artk cok yoruldum

Ay bizde yapamıyoruz kaka 3. Gün bugn. Gazını atıyor ağlamasıda yok. Gazını atamıyor muydu sizin yada nasıldı?

İns bu mama şifa olur bebeğine

Benim de tek çocuk tek başıma bakamıyorum annemi göndermedim. Arada evine gidip geliyor.
Tek başıma bakamıyorum diye üzülüyorum ben de.
Tam annemi gönderiyorum çocuk krize giriyordu. Yapamıyorum annem olmayınca durduramıyorum dedim.
2 gündür annem varken de huysuz. Galiba günü gününü tutmuyor.

Bir de psikolojim bozuk sanırım. Bebek ne yapsa üzerime alınıyorum. Benden hoşlanmadı, ona iyi dokunmadım mı o yüzden mi ağlıyor, benden hoşlanmıyor diyorum beni sevmiyor Musun diye soruyormuşum sürekli farkında değilim .

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı durumdayız. Benim küçük kız sizinkilere nispeten daha sakin bir bebek ama gündüz uykuları kısa sürüyor bizimde o uyuyunca kızımla mı ilgilensem yemek mi yapsam temizlik mi yapsam şaşırıyorum. Kahvaltı hazırlamak çok zor oluyor dediğin gibi bırakıyorum ağlıyor anında kızım bakıyor böyle olmucak dolabı açıp Kahvaltılıkları hazırlıyor masaya o an öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. Bizde tek fark büyük kızım artık kabullendi kardeşini kıskançlıkları minimuma indi çok zorlamıyor o konuda. Ben çareyi kardeşini oyunlara katmakta buldum kendini yalnız hissetmesin diye uyuturkende ikisini birden uyutuyorum böyle en azından vicdanım biraz daha rahatlıyor.
Ben sling almayı düşünüyorum sende dene istersen o koynunda uyurken işlerini yapabilirsin kızınla oynayabilirsin.
Sende biliyorsun hepsi geçici Bü günler geçip gidicek arkamıza baktığımızda en zor günleri bile özleyeceğiz

Ne kullanıyorsun damla? Bizim 19 günlükken başladı giderek arttı. Genelde akşam saati gaz yüzünden ememiyor ağlıyor karnı aç uykusu var bu beni çok stres yapıyor. Birkaç saat böyle gidiyor, sonra bir şekilde emiyor uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…