2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar selam, bu ara hiç okuyamadım buraları günler anlamadan bitiyor resmen, inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizim bebiş 21 günlük oldu sonunda ama göbeği hala sarı sarı akıyor. Göbeği pörtlek bir de yenidoğan fıtığı dedikleri şeyden var göbeğinde o yüzden içi tam kurumamış. Doktor iki üç güne daha kurumazsa yakacağız dedi. Çok korkuyorum bu yakma işleminden, nette acısız falan diyor ama göbği pörtlek olduğu için o kurumayan bölgeye ulaşmaları bile çok zor. Bir de topuk kanı alınırken nefessiz kalıp katılmıştı ağlarken, ya yine aynısı olursa yakılırken diye içim içimi yiyor. Çok üzülüyorum, inşallah olaysız atlatabiliriz şu göbek işini

Kızlar bebeğim emiyor kusuyor hala da aranıyor emmek istiyor doymuyo mu acaba neden böyle oluyo ben anlamadım
Eger kusmasi fazla fazlaysa süt berrak gelir fazla sütü kusar onda aç değildir
Eger gazla beraber az kusuyorsa ve sürekli emmem istemesi tekrar gaz yapıyo tekrar kusuyor o durumda aç olabilir

Yakma işlemi öyle bildiğiniz yakma değil canım. Gümüş nitrat sürüyorlar küçük bi çubukla kibrit çöpü kadar bişey ve bu işlem acısız. Benim kızın 6kez yakıldı göbeği hiç birinde ağlamadı

Eger kusmasi fazla fazlaysa süt berrak gelir fazla sütü kusar onda aç değildir
Eger gazla beraber az kusuyorsa ve sürekli emmem istemesi tekrar gaz yapıyo tekrar kusuyor o durumda aç olabilir
Memede uyuyakalıyo bazen ağzından süt dökülüyo yutmuyo bile ama yerine yatırınca hala aranıyo ben anlamadım bu işi

Canım bizim de çok hafif öyle sarı akıntı bulaşıyodu zıbına. Doktor alkol sür sabah akşam dedi. Azaldı baya şu an geçti gibi bir şey

Canım çok geçmiş olsun size de. Çok sağol, içimi rahatlattın valla. Nette de acısız yazmışlar ama kızın göbeği çok dışarı doğru, kurumayan yer çok içerde gözükmüyor. Ona ulaşana dek canı yanar mı diye çok korktum. Katılma mevzusu olmasa yine boşvereceğim de katılma beni çok korkutuyor günlerce üstümden atamıyorum sonra her ağlamada katıldı mı diye panik oluyorum.
Canım bizim de çok hafif öyle sarı akıntı bulaşıyodu zıbına. Doktor alkol sür sabah akşam dedi. Azaldı baya şu an geçti gibi bir şey
Çok sevindim canım çok şükür, inşallah tamamen kurur hiç gerek kalmaz. Benim dr alkolü sürme demişti hatta konuşmuştuk seninle ah bu doktorlar hep farklı şey söylüyor diye, ben de süreyim bakayım birkaç gün inşallah kurutur bizimkini de.

Aa evet şimdi hatırladım canım, yani ben yönlendirmiş olmak istemiyorum ama biz faydasını gördük canım. Allahım şifa versin size de insallah

Kızlar size misafir geliyo mu ya, dün Bi grup geldi yatın akşama yine gelecek, annem ikide bir arayıp o gelecek bu gelecek diye haber verdikçe içim şişiyo ya, zaten bütün gece emzik ediyo beni gündüz de uyumadı bugün hiç bide misafir dediklerinde cinlenmwye başladım

Bebişim saatlerdir uyuyamadı.. emzirdim gazını çıkardım yaklaşık 2 saattir falan direndi. Gözler kapanmadı bi türlü. Tam kapanır gibi oldu biraz bekleyip yerine yatırdım şimdi mırmırlanıyo bi 15 dk uyuduktan sonra

Bize de geliyor ama yardım edenim olmasa halim harap olurdu herhalde. Tüm gün tam mesai yetişemezdim yardım eden şart

Hamileyken ictigim regenesis max şimdi emzirirken yine icsem olur mu içen bilgisi olan doktora soran var mı?

Bize de geliyor ama yardım edenim olmasa halim harap olurdu herhalde. Tüm gün tam mesai yetişemezdim yardım eden şart
Ya annem geliyor yardım ediyor ama çayı ikramı hepsi bana bakıyor valla darlandım ya istemiyorum abi gelmesin bana kimse, hastalıktan kırılıyor ortalık millet hala bebek görme derdinde, annemde herkesin kucağına veriyo çocuğu oda ayrı Bi olay

Bizim her aksam yaklasik 7:30-11:30 arasi krizimiz var. Emsin mi, mama mi icsin, kaka mi yapsin aglasin mi sasiriyor. Surekli huzursuz bir hal. Saati dolmadan asla uyumuyor. Boyle bir rutin olustu. Belki sizin de oyle birseydir. 2 saat iyi bence bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…