2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu emzirmeden dolayı ne doktora gidiyorum ne de başka bir yere. Evde durayım daha iyi diğer türlü daha stresli ek gıdaya geçince rahatlarım anca. Zaten durmuyor ki uyanıkken anca uyursa bi hava almaya çıkabilirim
Ya ben çıkıyorum 6 ay onu mu beklicem emzirm dışarıda cidden zor iş

Yok o kadarda çok değil işte içtikçe geliyo

Ay demin yaptım çıkan gaz tüpgaz da yok

Senin çocuk babasını seviyormuş :)

Benimde annem cok asiri pimpirikli o bile gecen dioki 3 aylik minik minik. Yemek sularina ban bak oglan yemio herseyi buna alistir hemen ben sok asla yapmam 6 aydan once dedim kaynanama kalsa simdiden basliyim

Yanlış hatırlamıyorsam oğlumda vardı ama emind değilim, oğlum sarışın ama. Bu söylenilenler çok mantıksız aslında ama tutadabiliyor enterasan işler
Doğru diyorsun . Hatta biride bunun arkası erkek diyor. Bende heh o zaman ben 3. Yü yapmam dedim . Zaten 2 erkek var3. Ye gerek yok

Ay karışmaz mı. Benimki ilk zamanlar kvler gibi sütün yok mu mama mı versek diyip duruyodu hani sizlerin kaynanası diyomuş ya öyle benim de kocam diyodu al sen emzir madem diyodum ben de.
Ay benimkiler doğumdan sonra ana oğul beynimi yediler süt süt diye. Eşim uluslararası şirkette çalışan üst düzey bir yazılımcı. O güzelim adam gitti yerine dedikoducu mahalle teyzesi geldi resmen. Sütün var mı kaç dakika emzirdin diye peşimde dolanıyor.

Ya kızlar göğsümü sıkıyom süt geliyo ama ağlıyo illa biberondan cok cok içmek istiyo göğsüm dolu iken hemen dolu dolu geliyor ya onu seviyo sonra azalınca bırakıyo yaa napcaz

Al benden de o kadar benimki de bankacı o adam gitti başkası geldi resmen koca karı ağızlı konuşuyolar sütün mü yetmiyo acaba bilmem ne saçma sapan laflar

40 ı çıkmadığı için karanlıkta uyutma dediler bende gece lambası yaktım. Şimdi kapatsam uyanır mı diyorum ama bende gece kalkıp bakarken iyi oluyor ışık.
Ben mavi isik aldim hafif aydinlik yapiyo bebegi goruyorm ama bizi etkilemiyo. Ben cunku isikta uyuyamam. Koctasa fln bak boyle renkli led ampul diye geciyo olabilir. Benim aldigmda her renk var ben mavi beyaz olani kullaniyorm.

Benimki de seninki gibi. Simdi cikartiyor snr emiyor 1 saat snr yeni emdigi sutten yine gaz oluyo. Bgn yine gttm kontrole sab simplex icin cok sart da degil ama verebilirsn kana karismayan bi ilac dedi.

Blntkbra bizimki de reflü gibi, test falan mı yapılıyor teşhis koymak için. İlaç kullandınız mı oğlunda
Hayir bizim yasli bir doktorumuz vardi kusmasini gormustu ve hafif ufurum olur demisti ona bakmisti taniyi o sekilde koydu. İlac versin istemistim ancak vermedi midesini cok yorariz demisti bende kabullenmistim. 6. Ayda gecmisti benimkinin reflusu ama uzayan varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…