Bu emzirmeden dolayı ne doktora gidiyorum ne de başka bir yere. Evde durayım daha iyi diğer türlü daha stresli ek gıdaya geçince rahatlarım anca. Zaten durmuyor ki uyanıkken anca uyursa bi hava almaya çıkabilirim
Ben de aldım mama yarım kutu attım tarihi geçti.
Yeni aldım yarısını bile kullanmadım atılacak sanırım .
Açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketmek gerekiyormuş.
Süt çoksa sağın rahatlarsınız.
Yüzüstü uyanıkken yatırın. Hatta günde bi kaç dakika o şekilde bırakmak gerekiyo bebeğin kas gelişimi için çok önemli o..yuzustu yatıracaksiniz öyle duracak uyanıkken kafasını kaldıracak karni üstüne zorlanacak o esnada gazınıda çıkarabilir hepiniz yapın bunu kızlar
Ay anltmadan edemicem cenem dustu gene oglum reflulu gunde 10 15 kiyafet degisiorus flan gene avm ye gidices bavul hazirlicam mecbur bi kafam kizdi yuru dedim esime bir suru dukkan var 10 kerede kussa 10 tane kiyafet alicam yikamadan giydiricem oyle gozum dondu ve ciktik yanima sadece mama biberon ve agiz mendili aldim. Ve tahmin edin ne oldu oglum asla kudmadi hic bir kiyafet almadan donduk
Kaynanam diyo ki bak bunda öyle yapma ver her şeyi yesin. ona kalsa 3 aylık bebeğin eline kuru ekmek verecek kemirsin diye
Ben yine aynı yolu izlerim sanırım 10 tane çocuğum dahi olsa
Ama o hazır kavanoz meyve sebze püresinden almıştım ben birkaç defa ebebekten.
Benimde annem cok asiri pimpirikli o bile gecen dioki 3 aylik minik minik. Yemek sularina ban bak oglan yemio herseyi buna alistir hemen ben sok asla yapmam 6 aydan once dedim kaynanama kalsa simdiden basliyim
Ay karışmaz mı. Benimki ilk zamanlar kvler gibi sütün yok mu mama mı versek diyip duruyodu hani sizlerin kaynanası diyomuş ya öyle benim de kocam diyodu al sen emzir madem diyodum ben de.
Ay benimkiler doğumdan sonra ana oğul beynimi yediler süt süt diye. Eşim uluslararası şirkette çalışan üst düzey bir yazılımcı. O güzelim adam gitti yerine dedikoducu mahalle teyzesi geldi resmen. Sütün var mı kaç dakika emzirdin diye peşimde dolanıyor.
Ya kızlar göğsümü sıkıyom süt geliyo ama ağlıyo illa biberondan cok cok içmek istiyo göğsüm dolu iken hemen dolu dolu geliyor ya onu seviyo sonra azalınca bırakıyo yaa napcaz
Ay benimkiler doğumdan sonra ana oğul beynimi yediler süt süt diye. Eşim uluslararası şirkette çalışan üst düzey bir yazılımcı. O güzelim adam gitti yerine dedikoducu mahalle teyzesi geldi resmen. Sütün var mı kaç dakika emzirdin diye peşimde dolanıyor.
Al benden de o kadar benimki de bankacı o adam gitti başkası geldi resmen koca karı ağızlı konuşuyolar sütün mü yetmiyo acaba bilmem ne saçma sapan laflar
40 ı çıkmadığı için karanlıkta uyutma dediler bende gece lambası yaktım. Şimdi kapatsam uyanır mı diyorum ama bende gece kalkıp bakarken iyi oluyor ışık.
Ben mavi isik aldim hafif aydinlik yapiyo bebegi goruyorm ama bizi etkilemiyo. Ben cunku isikta uyuyamam. Koctasa fln bak boyle renkli led ampul diye geciyo olabilir. Benim aldigmda her renk var ben mavi beyaz olani kullaniyorm.
Benimki de öyle saatlerce ağlamıyo, gazını çıkarabiliyor ama çok geçmeden yine gazlanıyor tam bi kısır döngü. ama ben yine de kullanıyorum boşuna mı kullanıyorum acaba, kimisi bağırsakları daha çok çalıştırıp daha çok gaz olmasına sebep olabiliyormuş çünkü aklım karıştı faydası olsun derken daha çok zarar verir miyim ki.
Benimki de seninki gibi. Simdi cikartiyor snr emiyor 1 saat snr yeni emdigi sutten yine gaz oluyo. Bgn yine gttm kontrole sab simplex icin cok sart da degil ama verebilirsn kana karismayan bi ilac dedi.
Hayir bizim yasli bir doktorumuz vardi kusmasini gormustu ve hafif ufurum olur demisti ona bakmisti taniyi o sekilde koydu. İlac versin istemistim ancak vermedi midesini cok yorariz demisti bende kabullenmistim. 6. Ayda gecmisti benimkinin reflusu ama uzayan varmis
Ben mavi isik aldim hafif aydinlik yapiyo bebegi goruyorm ama bizi etkilemiyo. Ben cunku isikta uyuyamam. Koctasa fln bak boyle renkli led ampul diye geciyo olabilir. Benim aldigmda her renk var ben mavi beyaz olani kullaniyorm.