Biberonanın dolu dolu akışına alışmış sanırımYa kızlar göğsümü sıkıyom süt geliyo ama ağlıyo illa biberondan cok cok içmek istiyo göğsüm dolu iken hemen dolu dolu geliyor ya onu seviyo sonra azalınca bırakıyo yaa napcaz
Ben de şimdiye kadar iki ayrı doktora gittim. Son gittiğim doktor sağlık ocağında verem aşısını vurulduğu gün gel rota aşısını ve bir tane daha bir aşı dedi ama unuttum onları vuralım dedi.. Ven de aynı gün o kadar aşı ağır gelmez mi diye sordum.. Öyle vurulur dedi.. Hiç içime sinmedi.. Şimdi senin doktor 3aylık rota aşısı diyor.. Bir şey anlamadım ben bu doktorlardan..Kızlar bugün yeni doktorumuza kontrole götürdüm. Bu gaz olayından artık fenalık gelmişti bana. Çok memnun kaldım doktordan. Aldığım notları sizle de paylaşayım faydası olur size de. Kilo alımı iyi gidiyormuş, 5 cm de uzamış
Aynen faydalı tummy time diyorlar ona sanırımSevindim işine yaradiginabide kas gücü gelişiyor kafasini tutmaya çalışması felan çok faydalı bebeklere
En geç 3 aylık olunca vurduruluyor canım. Bir önceki çocuk doktoru da 3 aylık demişti ben sana listeyi göstereyim. Özel aşıları eczaneden kendimiz alıyoruz. Bu verem aşısı yapılırken bir aşı daha var da orda ben soramadım üstünü giydiriyordum kızımın biri koldan biri bacaktan gibi bir şeyler dedi doktor.Ben de şimdiye kadar iki ayrı doktora gittim. Son gittiğim doktor sağlık ocağında verem aşısını vurulduğu gün gel rota aşısını ve bir tane daha bir aşı dedi ama unuttum onları vuralım dedi.. Ven de aynı gün o kadar aşı ağır gelmez mi diye sordum.. Öyle vurulur dedi.. Hiç içime sinmedi.. Şimdi senin doktor 3aylık rota aşısı diyor.. Bir şey anlamadım ben bu doktorlardan..
Ayrıca bu rota aşısını 10 sene önce kızıma vurduracaktım. Sonra vazgeçmiştim.. Ama aynı dönemde doğum yaptığım arkadaşım vurdurmuştu kendi oğluna… Sonra bir rota salgını oldu benim kız rota virüsüne yakalandı.. O aşı vurduran arkadaşımın oğlu da hastalandı ve aynı benim kız gibi atlattı hastalığını.. Yani haşa emin değilim rota alışını vurdurmak konusunda..
Bizim doktor da 2 aylıkken dedi rota aşısına genelde 3 aylık yapılıyormuş o ay başka aşı olmadığı için ama benim yaşadığım şehirde çok fazla suriyeli var o sebepten salgın olma ihtimali daha fazlaymış burda 2 aylık yapıyorlar.Ben de şimdiye kadar iki ayrı doktora gittim. Son gittiğim doktor sağlık ocağında verem aşısını vurulduğu gün gel rota aşısını ve bir tane daha bir aşı dedi ama unuttum onları vuralım dedi.. Ven de aynı gün o kadar aşı ağır gelmez mi diye sordum.. Öyle vurulur dedi.. Hiç içime sinmedi.. Şimdi senin doktor 3aylık rota aşısı diyor.. Bir şey anlamadım ben bu doktorlardan..
Ayrıca bu rota aşısını 10 sene önce kızıma vurduracaktım. Sonra vazgeçmiştim.. Ama aynı dönemde doğum yaptığım arkadaşım vurdurmuştu kendi oğluna… Sonra bir rota salgını oldu benim kız rota virüsüne yakalandı.. O aşı vurduran arkadaşımın oğlu da hastalandı ve aynı benim kız gibi atlattı hastalığını.. Yani haşa emin değilim rota alışını vurdurmak konusunda..
Benim oğlumun da sol tarafta hafif çıkıklık görüldü çift bez bağlıyorum bir ay sonra tekrar bakılacak doktor büyük ihtimal geçer dedi geçmezse ortopediye yönlendirecekmiş.Bayanlar kalça çıkıklığı muayeniz nasıl geçti? Bizim 40 günlük muayenemizde hafif çıkıklık farkettiler çift bez bağla dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı, başka doktora gitsemmi. Başına böyle birşey gelen oldumu düzelirmi kalıcı birşey mi ilk kez karşılaşıyorum böyle bir durumla
Neden oluyor acaba canım 3.730 grm doğdu benim kızım genelde 3.500 gram üstü bebeklerde görülüyormuş umarım canları yanmıyor durBenim oğlumun da sol tarafta hafif çıkıklık görüldü çift bez bağlıyorum bir ay sonra tekrar bakılacak doktor büyük ihtimal geçer dedi geçmezse ortopediye yönlendirecekmiş.
Benimki 3100 gr doğdu ondan değildir canım ya doktor ağrı yapmaz dedi merak etme. Kundak yapmamak gerekiyor bacakları ayrı durmalı ben kucağımda tutarken de dikkat ediyorum bacaklarını birleştirmemeye genelde geçiyormuş 2 bezle geçmese bile çözümü var üzülme.Neden oluyor acaba canım 3.730 grm doğdu benim kızım genelde 3.500 gram üstü bebeklerde görülüyormuş umarım canları yanmıyor dur
Tabi canııım ayrı vitaminler vardırYa benim süt yetiyor heralde kilo alımı iyi memelerde de süt var ama bende bi mama alıp eve koysam bir yere gittiğimde içse nasıl olur diyorum. Süt varken yapmak çok mu gereksiz bir hareket olur. Bi doktora gitmek için süt sağmak strese girmek istemiyorum ya arada içse hem onda da ayrı vitaminler vardır nasıl olur
Ayyy cok güldümAy benimkiler doğumdan sonra ana oğul beynimi yediler süt süt diye. Eşim uluslararası şirkette çalışan üst düzey bir yazılımcı. O güzelim adam gitti yerine dedikoducu mahalle teyzesi geldi resmen. Sütün var mı kaç dakika emzirdin diye peşimde dolanıyor.
Benimki bir de ön süt arka süt hesabı yapıyor. Arkadan gelen sütü verdin mi diyor. Sen git para kazan onu ben hesap ederim diyorumAyyy cok güldüm
Demek hepsi aynı
Sütün var mı mevzusu
Arkadaşımla ayni dönem dogum yaptık
Bebeklerden konusurken Sor bakalım sutu varmiymis dedi
Gozlerimi bir pörtlettim
Tovbe est
kimyonu iki kupa iciyorum ondan artmiyo heralde benimki:)günde üç kupa kimyon çayı, bol bol su ayran vb sıvılar, bı de tatlı şekerli yiyecekler (çikolata reçel özellikle hoşaf gibi) yersen artar
Ne diyosın alalım mı bi minnoş paketTabi canııım ayrı vitaminler vardır
Simdi demiyim
İcindeki ayri vitaminleri
Ama dedigin. Gibi dışarı cikinca yaptim cok rahat ettim
Bizede hastaneden zayıflayarak çıktığımız igin aldırmışlardı
Küçüğünü ceyrek paket bile kullanmadım
3 hafta oldu
Çöp mü şimdi o
Kızlar bebeği elini emen var mı? Ellerini mi keşfediyor yoksa acıktıgından mı emiyor acaba?
Emzik yerine canım işte ne bulsa emerler oral dönemdeler.Kızlar bebeği elini emen var mı? Ellerini mi keşfediyor yoksa acıktıgından mı emiyor acaba?
Benimde aynı şekilde kafam karışıkBen de şimdiye kadar iki ayrı doktora gittim. Son gittiğim doktor sağlık ocağında verem aşısını vurulduğu gün gel rota aşısını ve bir tane daha bir aşı dedi ama unuttum onları vuralım dedi.. Ven de aynı gün o kadar aşı ağır gelmez mi diye sordum.. Öyle vurulur dedi.. Hiç içime sinmedi.. Şimdi senin doktor 3aylık rota aşısı diyor.. Bir şey anlamadım ben bu doktorlardan..
Bayanlar kalça çıkıklığı muayeniz nasıl geçti? Bizim 40 günlük muayenemizde hafif çıkıklık farkettiler çift bez bağla dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı, başka doktora gitsemmi. Başına böyle birşey gelen oldumu düzelirmi kalıcı birşey mi ilk kez karşılaşıyorum böyle bir durumla
Ne diyosın alalım mı bi minnoş paket
Her ikiside olabilirKızlar bebeği elini emen var mı? Ellerini mi keşfediyor yoksa acıktıgından mı emiyor acaba?
Kızlar bebeği elini emen var mı? Ellerini mi keşfediyor yoksa acıktıgından mı emiyor acaba?
Yoğun bakım daki bütün bebelere emzik veriliyor birde prematüre doğanlara kesin veriliyor emme refleksi tam gelişmediği için gelişsin diye emzik candır bnceYogun bakimda alışmış olarak geldi bana bildiğin bakkal emzigine alıstırmıslar yavrumuben özenerek philips avent ultra air almıştım dedim eyvah alışmayacak buna neyse ki canim kızım her yola geliyor onuda gayet güzel kavradı emmek için yaratılmış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?