2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugun kontrolumuz vardi benim bebe 1 haftada 600 gram almış doktor şoka girdi naptin bu çocuğa dedi yanağında cenesindeki kırmızılılar için egzama dedi elidel diye bir krem yazdı içeriği diğer kremleri göre daha temiz bunu verjyorum dedi. Kalça ultrasonu çekildik sağ kalça çıkığa meyilli cikti çift bez bağlayın 40 gün sonra gelin tekrar bakalim dedi doktor bizde haberler böyle..

İnşallah canım 3 hafta bekleyelim bakalım . Bende kundak yapmadım sadece uyurken ürkmesin diye kollarını hafif sarmaladım ama oluyormuş demekki Rabbim beterinden korusun

Teşekkür ederim canım

Kızlar doğuma kadar olan rapor ücreti yattı benim, doğumdan sonra ki rapor ücreti rapor bittiğinde mi yatıyor yoksa aylık olarak mı? 4 mart bitiş tarihi

Kızımın bakımına, emzirmeme, banyosuna kadar eşim çok karışıyor ilk bebek diye mi acaba? Fenalık geldi artık dır dır dır Sizde de öyle mi? İyi ki bir kızı var ya
Benim eşim de birincide sürekli mudehale ederdi inan çok kavga ederdik bu yüzden. Bunda ise hiç karışmıyor resmen tek büyütüyorum diyebilirim. Bazen soruyorum şunu şöyle mi yapayım falan diye sen nasıl uygun görürsen yap diyor umursamazligindan değil de herhalde güveni geldi

Oyyy çok tatlı. O gidişini koklayacaksin. Saçları aynı benimki

Kızlar doğuma kadar olan rapor ücreti yattı benim, doğumdan sonra ki rapor ücreti rapor bittiğinde mi yatıyor yoksa aylık olarak mı? 4 mart bitiş tarihi
Dogum parasini al.ak icin herhangi bir basvuru yapiyormuyuz cnm..yoksa iş yeri mi sgkya bildiriyor..o parayi da şirkete vermem lazim benimde

Canim sab simplex bizde aglama krizini cozdü.ama hala kivranmaya devam ediyor yavrum aksam 10 da basliyoruz gece 3, 4 e kadar ikiniyor kizariyor sallamazsak susmuyor hep aglamakli katila katila olmasada
Bize de sab simplex verdi doktor inşallah ağlama krizlerini bizim de keser. İlk günden etki ediyor mu?

Canim sab simplex bizde aglama krizini cozdü.ama hala kivranmaya devam ediyor yavrum aksam 10 da basliyoruz gece 3, 4 e kadar ikiniyor kizariyor sallamazsak susmuyor hep aglamakli katila katila olmasada
Ayağımda sallıyorum ama siz nasıl sallıyorsunuz? Kaç gün sonra etki eder damla acaba

Onu bende merak ediyorum
Fatolist89 ‘e sordum. Bu şekilde söyledi.

( iş yerleri genellikle rapor bittikten sonra SGK bildirim yapar ama tamamen işyerinizin raporu SGKya bildirdiği tarihle alakalı yani ay ay bildirirse aylık olarak alırsınız bütün olarak bildirirse bütün olarak alırsınız. Genel olarak da rapor bittikten sonra bildirim yapılır bunun işyerinizin insan kaynaklarına sorabilirsiniz hani raporunu bildirmiş mi diye )

Butun bebekleri uyutmak bu kdr zor mu ya
Saatlerce emdi kucagimda salladm fln yatirdim smdi hala kiprasiyo eli kolu durmuo hafif bi kundak yapaym dedm kendini uyandirmasn diye onlardan da saniyede kurtuldu bi de sinirlenio. Basinda oturdm bekliorm sakince uyumasini odum kopuyo kendini uyandircak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…