2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok fazla muayne ücretleri cocuk kardiyaloguna götürdük profesöre sadece muayne ücreti 700 liraydı sadece 15 tl odedik

Sigorta kaç doktor muayenesini karşılıyor. Kaç test ne kadar ödeniyor ücret yapıldığına değiyor mu
12 doktor muaynesi tüm tahlil ultrasonlar ücretsiz 3 aydan sonra hastane de yatışlarda ucretsiz bir de bana Check up hakkı var. Yani ikimizede olduğu için bize gayet uygun geldi cocugu bir kontrole goturmemiz tahlil falan olunca normal şartlarda 500 tlyi geçerdi diye düşünüyorum

Yaptırmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum imkan varsa. Şimdi çeşit çeşit hastalıklarla uğraşıyoruz
Bilmiyorum imkanla alakalı değil de önümde kıZım örneğini gördükçe daha çok arada kalıyorum.. Hatta ufak bir aşı karşıtlığım da var.. Korona aşısı olmadım olmayı da düşünmüyorum.. Hamileyken korona da oldum.. Eşim iki alışını da olmasına rağmen onunla aynı şekilde atlattık hatta o benden bir tık daha fazla zorlandı diyebilirim.. Bu esnada kızım sıfır belirtiyle atlattı..

Kızlar merhaba.Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.Ben kızımı 15 günlük iken sigorta yaptirdim.Ailece 5 yıldır tamamlayıcı yaptırıyorduk kizimi da eklektik.anadolu sigorta bizimki.1250 tl idi sanırım.ama ailece olduğu için bu fiyat çıktı sanırım.police şartlarına göre değişir ama sünneti Anadolu sigortada ikinci yıl karsiliyordu.oglumun sünnetini karşılamisti ikinci yıl.bu arada benim de bir sorum olacak benim kız yüzüstü yatmaya bayılıyor. Kafayı da sağa sola çevirebiliyor yüz üstü iken.Ama böyle yatması uygun mudur değil midir bilemiyorum

Son düzenleme:
Yüz üstü yatması daha çok küçük olduğu için sakıncalı kusma durumunda kendini kurtarmayabilir ama siz yanındayken o sekilde durabilir tabi ki gözlemlemek şart

Teşekkür ederim

Korona aşısına bende güvenmediğim için olmadım. Aşı olurken bile imza atıyorsun sorumluluk kabul etmiyorlar. Korona da geçirmedim hiç. Diğer aşılarla bir tutmuyorum çünkü bir aşı bu kadar kısa sürede çıkamaz bence. Hastalıktan da korumuyor zaten aşı olup hafif geçiren de var, ağır geçiren de.

İkinize birlikte nekadar sigorta ücreti çıktı ben bugün aradım sade bebek olarak acıbadem fiyat teklifi verdi 2.900 işyerim bana axadan yaptığı için sade bebeğime teklif istedim
Acıbadem bebeğemi 2900 verdi?
Neyi kapsıyor? Bize limitsiz olarak bebeğe 13000 tl çıkarmışlardı. Limitli ise 6000 küsürdü. Ben bu yüzden yaptırmadın.

Çok iyi fiyata yaptırmışsınız. Hengi şehirdesiniz? Sigorta şehire görede değişiyormuş. Biz istanbulda 2 çocuk anne baba olarak fiyat aldık . Ama tamamlayıcı değil. Çünkü acıbadem hastanelerinde tamamlayıcı geçmiyor. Limitliye 20000 tl fiyat verdiler. Bu durumda mantıklı gelmiyor. Ama Allah göstermesin beklenmedik bir hastalığın ameliyatın çıksa o zaman misli misli çıkarıyor parasını . Ama rutin için pahalı geldi.

Kocaelideyiz tabi yapılan sigorta acıbadem gibi hastaneleri kapsamıyor

Bize acıbadem tek bebeğe 25 bin fıyat verdıKızımla benım tamamlayıcı allıanz var 4 yıldır ona ekletıceö bebegıde seneye için fiyat vermedıler daha ıstanbula…İstanbula tamamlayıcıdan 3 kısı fıyat alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…