2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2. Ay aşıları 5 li karma verem rotavirüs hepsi bacaktan mı yapılıyor ağızdan alınan yok mu?
Bir koldan iki bacaktan
Rotavirüs ağızdan alınıyor
Ben hepsini aynı anda 2.ay yaptırmıştım kızımda hiçbir şey olmadı ateşi bile çıkmamıştı inşallah bunda da olmaz.

Kızlar bu devam sütü nedir? Kaç aylıkken verilebiliyor
Verilen mamalara devam sütü deniyor aptamil 4 numara mesela devam sütü işte 1 yastan 2 yaş kadar..
5 numara var 2 yaştan 3 yasa kadar
Bide pınar devam sütü var onlar inek sütü ama içinde bebekler için vitaminler koyuyorlar galiba ve mamalara göre uygun fiyatlı.. 1 yastan sonra inek sütü verilebiliyor

Normal de nasıl uyku düzeni gündüz uyanık mı duruyordu

Rotada çok kararsızım ya bende. Ekstra aşılardan korkuyorum
Kesinlikle yaptırın imkanıniz varsa
Rota virüsü yaygın görülüyor kimi çocukta hastanelere yatırıyo
Allah korusunda ileride yakalanirsa keşke yaptırsaydim demeyin...
Herkesi aynı etkileyecek diye bi şey de yok aşılıyla asisiz aynı geciriyo diye aşının etkisi yok diyemeyiz o aşı olmayanı kimbilir nasıl etkileyecekti de belki öyle rahat geçirdi..

Kızlar bebeklerinizin uyku durumları nasıl herkes yazsa da karşılaştırma yapardık ben yazmıştım sabah
Ben hep yazıyorum gündüz uyumuyo diye
Gece seninkine benziyo akşam 9 gibi uyuyo sabah 6 ya kadar falan sadece enmek için uyanıyo bir iki defa. emip geri uyuyo, 6 dan sonra biraz daha uyusun diye white noise açıyorum 8e kadar da öyle uyuyo
Sonrası rabbim yardımcım olsun akşam 9a kadar dans
Kucağımda uyudukları var sadece.

Bizim bebeler aynıymış

Bir koldan iki bacaktan
Rotavirüs ağızdan alınıyor
Ben hepsini aynı anda 2.ay yaptırmıştım kızımda hiçbir şey olmadı ateşi bile çıkmamıştı inşallah bunda da olmaz.
Bende öyle yapcam inşallah.

Kızlar benm süt tayzikli geliyor iki memede. Oğlanı emzirmeye yatrdım şimdi. Alamadı memeyi çıkardım çıkardıgım gibi 1 2 sn süt fışkırdı. Bu süt az olsada olan bişey mi yoksa sütün çokluğu ile mi alakalı?

Benimkiler de öyle bebeğim hoşlanmıyo bu durumdan ama emmekten de geri kalmıyo
Sanırım süt kanallarıyla alakalı bi durum ya çokluğuyla da ilgili olabilir.

Benimkiler de öyle bebeğim hoşlanmıyo bu durumdan ama emmekten de geri kalmıyo
Sanırım süt kanallarıyla alakalı bi durum ya çokluğuyla da ilgili olabilir.
Emmeden geri kalmasınlar tulperde emsinler ne güzel. Az önce bi yazı okudum. Doymayn bebek uykuya dalamaz diye ama böyle süt gelirken de doymamazlık olmaz heralde

Emmeden geri kalmasınlar tulperde emsinler ne güzel. Az önce bi yazı okudum. Doymayn bebek uykuya dalamaz diye ama böyle süt gelirken de doymamazlık olmaz heralde
Emsinler tabi meme reddi olmuştu kızımda bundan dolayı.
Tazyikli diye emmek istemezse doymaz ama buna rağmen emebiliyorsa doyar neden doymasın ki.
Ama boğazına çok kaçıyo birkaç saniye nefessiz kalıyo ödüm kopuyo o an
Sende de oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…