Duruyor mu peki ağlamadan?
Gece 11 gibi zar zor uyuyor. Sabah 6ya kadar emmeye kalkıyor. 6-8 arası beşik sallama. 8 de kalkıyor. Sonra öğlene kadar ayakta. Öğleden sonra ayağımda sallayıp tutarsam uyuyor. Akşama doğru kalkıyor, gece uykusuna kadar uyanık. Kaç saat uyumaları lazım ki bilmiyorum. Kendi haline bırakırsam gündüz hiç uyumaz. Tabii ben böyle hiç bir iş yapamıyorum. Yanımda biri varsa anca yapabiliyorum.
Gündüz ve akşamları uyanıkken meme de susuyor sadece. Arada ayakta gezdirip oyalamaya çalışıyorum. Anca uyursa aralıklı emzirebiliyorum bunu da gece yapabiliyorum. Gündüz uykusu az
Aşıkların Hepsinin aynı anda yapılması kafamı karıştırıyor benim.
2. Ayda verem, karma aşı ve pnömonokok aşıları aynı anda yapılacak. Ağır gelmeyecek mi? 1 er hafta arayla yapılamazmıydı.
2. Ayda verem, karma aşı ve pnömonokok aşıları aynı anda yapılacak. Ağır gelmeyecek mi? 1 er hafta arayla yapılamazmıydı.
Aynen acıbadem sigorta bebek için, yatışlı vr yatışsız. 10 ayaktan muayne, tahlil ultrason karşılıyor.. Yatışlı limitsiz ama sigorta tarihinden itibaren 3 ay sonra kullanmaya başlıyorsun ama bu kocaeli gebzedeki hastanelerle sınırlı fiyat
Gündüz ve akşamları uyanıkken meme de susuyor sadece. Arada ayakta gezdirip oyalamaya çalışıyorum. Anca uyursa aralıklı emzirebiliyorum bunu da gece yapabiliyorum. Gündüz uykusu az
Benm de öyle valla. Emzik gibi çok kullanmıyor da memede uyuyup iyice dalsın diye kucağıma alıyorm kucakta daldı diye bırakıyorum bazen uyanıveriyor yerine koyunca
Benm de öyle valla. Emzik gibi çok kullanmıyor da memede uyuyup iyice dalsın diye kucağıma alıyorm kucakta daldı diye bırakıyorum bazen uyanıveriyor yerine koyunca