2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim sab simplex bizde aglama krizini cozdü.ama hala kivranmaya devam ediyor yavrum aksam 10 da basliyoruz gece 3, 4 e kadar ikiniyor kizariyor sallamazsak susmuyor hep aglamakli katila katila olmasada
Benimki de o sekilde nasi salliyosn ben de bidaha sallamayi deniym
Bizimkinde saat yok ne zaman olacagi belli olmuyor uykusunun arasnda giriyo bi sancisi gecesi gunduzu fark etmio

Aynen bizimki de öyle. Dün akşam 18:00’den bugün 15:00’e dek yarım saatten fazla dalamadı uykuya, gece mahvolduk uyutmaya çalışmaktan.

Bu arada tecrübeli anneler bebişlerin göz rengi ne zaman belli olur?

Ayağımda sallıyorum ama siz nasıl sallıyorsunuz? Kaç gün sonra etki eder damla acaba
Damla verdikten bir iki saat sonra tum tuveletini yaptirmisti bagirsaklari bosaldi tabi gazida gitti..ben kolarrimin arasinda salliyorum karni karnima gelecek sekilde ..cok enteresan sadece u pozisyonda susuyor benimki..gaz sancisi o an nereye gidiyor anlamadim..şu an karnina sicak havlu yaptim..sakinlesi uyuyor..sogudukca isitiyorum elektkli sobada..yani damala ii geldi ama yuzde yüz çözmedi

Teşekkürler canım. Sanırım o şekilde karnı ısınıyor rahatlıyor

Benimki de o sekilde nasi salliyosn ben de bidaha sallamayi deniym
Bizimkinde saat yok ne zaman olacagi belli olmuyor uykusunun arasnda giriyo bi sancisi gecesi gunduzu fark etmio
Valla canim ayağa kalkiyorum kollarimin arasinda karni karnima degecek sekilde salliyorum yukardan asagi...sadece boyle susuyor..tesadufen keşfettim

Besiye çektik diyodun bak baya etkili olmuş mamayı ne kadar veriyodun? Azaltmaya git dedi mi simdi nasıl devam edeceksin

Canım hangi doktora gidiyosun ücretleri nasıl doktordan memnunmusunuz ben bugün ilk defa farabiye sıra alıp götürdüm grev yapıyorlarmış bakılmadı bizde daha kalça ultrasonu baktırmadık

Evet bana da öyle söyledi doktor iki açıdan bahsetti ikisini de kendimiz alıyoruz özel.. Ama ben emin değilim tabi ki.. Çünkü kızıma özel aşıların hiçbirini yaptırmadım.. Hastalık anlamında da hiç zorluk yaşamadım kızımda..

Benim dr da rota asisini verem asisi oldugunun onceki ya da sonraki gun yapariz getir dedi

Yaptırmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum imkan varsa. Şimdi çeşit çeşit hastalıklarla uğraşıyoruz

Besiye çektik diyodun bak baya etkili olmuş mamayı ne kadar veriyodun? Azaltmaya git dedi mi simdi nasıl devam edeceksin
Emzirmeden sonra 45 yada 60 cc ver demisti 12 kez ben 8 kez mama ile besledim cok fazla gelebilir diye. Şimdi nasıl ilerleyelim dedim haftada 600 gram fazla ancak açığı olduğu için birsey demiyorum bu seferlik mamayı açlık durumuna göre memede kalış zamanına göre azaltabilirsin 30 cc ver doymadiginda 45 ver bakalım bir süre dedi

Canım hangi doktora gidiyosun ücretleri nasıl doktordan memnunmusunuz ben bugün ilk defa farabiye sıra alıp götürdüm grev yapıyorlarmış bakılmadı bizde daha kalça ultrasonu baktırmadık
Merkez primeda doğum yaptım yigun bakim surecinde de hep ilgilenen doktorumuz vardi en başından beri o ilgilendiği için kızımın hikayesinide biliyor diye değiştirmedik. Uzm.dr Fatih Mehmet mert çok memnunuz tamamlayıcı sigorta yaptırdık doğumdan sonra bana ve kızıma muayne ücreti normalde 225 TL diye eşim söylemişti

İkinize birlikte nekadar sigorta ücreti çıktı ben bugün aradım sade bebek olarak acıbadem fiyat teklifi verdi 2.900 işyerim bana axadan yaptığı için sade bebeğime teklif istedim

İkinize birlikte nekadar sigorta ücreti çıktı ben bugün aradım sade bebek olarak acıbadem fiyat teklifi verdi 2.900 işyerim bana axadan yaptığı için sade bebeğime teklif istedim
Neova sigorta ikimize birlikte 12 muayne hakkı 3.400 liraya yaptırdık canım

Bizde ilk başta sadece bebeğe yapmak istedik ama bebeğe tek yapıldığında pahali olduğunu anneyle birlikte yapılabileceğini daha makul olacağını söylemişler oyle yaptık bebek için tek başına gercekten yüksek çıkıyor fiyatı

Bende kesin yaptıracağım sanırım işyerinin bana yaptığı poliçe 1 martta yenilenecek yakınlarımızıda maaştan düşmeli yaptırabiliyoruz onların teklifi toplu olduğu için uygun olabiliyor hem onlardan fiyat bekliyorum hemde senin dediğin yerden teklif alıp onaylayacağım yoksa tek başına muayne ücretleri bile çok pahalı

Ben de bebeğime tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama daha bi araştırma içine girmedim, fiyatlar genel olarak nasıl kızlar sünneti falan da karşılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…