2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya bana nedense sırt tüyleri düğümleniyor gibi geliyor bikaç video baktım da. Bunun bilimsel bi açıklaması olmalı çok merak ediyorum bende

Ben de ilk oğlumda prima kullanmıştım iyice büyüyene kadar . O da geceleri güzel uyurdu. Primayı gece kullanmayı deneyeceğim yeniden. her 2 saate bir uyanıyor emiyor. Bazen gazdan azıcık emiyor 1 saate uyanıyor . Az emdiği için süt tam boşalamıyor şişiyor tanzik oluyor . ..bir kaç gündür fışkırmalara geri döndüm.ama böyle taş gibi fışkırırken daha zor emiyor. Memeyi ağzından çıkarıyor her taraf batıyor,sinirleniyor bir de. şişmiş meme daha zor bence.
53 ile hamile kaldım. 70 ile doğum yaptım . 58 kiloya kadar indim. Ama hiç sıkılaşma yook göbek deliğim kocaman . Gündüz evde biraz spor yapayım diyorum. Ama enerjim olmuyor. Kısır döngü.
. 3 hafta süt diyeti (yumurta,et dahil) yaptım gazı çok diye acaba mı ? Dr da deneyelim dedi. 3 gündür ayranla açtım diyeti bakalım nasıl olacak. Başka belirtti yoktu. Süt alerjisi için ... dr kontrol aç gözlemle durumunda farklılık artış olursa anlarsın dedi.
.kimyon çayı vs önermiyor bebek için bizim dr .. uzun vadede kabızlığa sebep olabilir dedi.
.kıyafet ben de alacağım 3,6,veya 6, 9 ay alırım heralde çünkü bazı aldıklarımı 1 ay bile zor giydi. Hızlı büyüyorlar .

Galiba meme reddi yaşıyorum. Memede ağlıyor oğlum
Hemen öyle düşünme belki gazdandır ağlaması yada başka bir sıkıntısı vardır. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene ayakta gezerek hafif pışpışlayarak özellikle sol memeyi verirken sen sırt üstü yatıp bebeği sol göğsüne yaslarsan hem senin kalp atışını da duyabildiğinden çabuk sakinleşiyor benim kızda çok işe yaramıştı bu yöntem. Sen stres olma ki bebeğinde etkilenmesin senden emmiyor diye stres yaptığın anda kısır döngüye giriyorsun çünkü

Şu bir haftadır büyüme atağı yaşıyoruz sanırım.. Gaz sancısı bir türkü bitmedi.. Doymuyor olabilir evet çünkü emerken devamlı ara gaz çıkarmak zorunda kalıyoruz.. Emerken gaz doluyor sesini duyuyorum resmen.. Aslında kilo alımı çok iyi ama demek ki daha fazla istiyor.. 30ml hesabına göre 160 170ml falan yemesi gerekiyor.. Ben de yarın buzluktaki stoklarımla deneme yapıcam.. Anne sütü sarılığından dolayı doktor 24saat meme verme mama ver demişti o sebepten bayağı bir buçuk kilo kadar stok yaptım çok şükür..

Galiba meme reddi yaşıyorum. Memede ağlıyor oğlum
Benimki bırak ağlamayo savaşıyor kız o gazdan gazdan ne reddedecek başka yemeği mi var ben öyle diyorum iç kız diyorum sütünü kebap yiyecek halin yok olan bu

Ben bu sırt dikenini araştırmıştım yapmamak gerekiyor falan diyenler de var.. Bebeğin sırt dikeninden sonra nasıl huyu değişecek takip et bize de bilgi ver ona göre biz de yapalım:)

Kızlar merhaba kalca çıkıgı ultrasonu en geç kaç haftaya kadar çekilebilir? Rota aşısı 2. ayda baslanmiyor mu doktorumuz bize bahsetmedi 3 aylıkken görüşelim diye kontrole çağırdı aşı için de geç mi kalmış olurum? Bu arada İzmir de olan var mıydı burada?

Benimki de doymuyor sütüm azaldı bir de. O zaman 170-180 cc falan istiyor demek ki.

Doyması için Bu kadar sütü kaç saatte bir içmesi gerekiyor .

Kizlar selam. Biz iyice battaniye de sallama olayina sardik o gaz sancisi aglamalarini tek kesen yontem bu saka gibi hamak besik siparis gectim cok guzel yorumlari var battaniyrde sallanan bebeler icin ama umarim hayal kirikligina ugramam. Bugun yengem vardi anammmm cocugu aldi elimi sicak sudan sogun suya degdirmedi nasil dinlendim yeniden dogmus gibi oldum ama uzun surmez yarina pertim cikar ki yarin asi gunu bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…