2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de dedim azalırsa bırakırım en kötü

Maşallah ben özellikle gece uykusuna geçtikten Sonra 5 saat uyuyan bebeklerin annelerinin neler yaptığını merak ediyorum
Cnm seninki tam doymuyo olabilir mi? Benimki gunduz 2 3 saatte bir emerdi bgn disari cikcam diye sagdim anca 100ml cikti uyaninca hepsini verdm yetmedi buzluktan 40 daha verdm 140 alinca zirt diye sizdi suan 4 saat oldu hala emmedi mesela. Ben de noldugunu anlayamiyodm ama sanirim tam doymuyomus smdi anladim. Dr bana kilo basina 30 ml demisti almasi gereken miktar ve yine kg basina 1 saat uyaniklik demisti

Gece uykusuna geçince bende uyuyorum da gündüz uzun süre uyuduğu olursa kitap okuyorum.Baby me galaksi travel çok memnunum 1300 e almıştık ama şu an ne kadar bilmiyorum.

Bugün ilk defa dördümüz dışarı çıkalım dedik, bir daha da tövbe bir ay falan bebekle dışarıya çıkmayı düşünmüyorum çok yorucuydu. Zaten hazırlanıp çıkması 2 saati buldu. Bezini değiştirdim emzirirken bi da kaka yaptı onu değiştirirken çiş yaptı üstünü başını değiştirmek zorunda kaldım. kızım desen saçını beğenmiyo öyle yapma böyle yap, onu giydirme şunu giydir, daha çıkmadan evde yorulmuştum zaten. Planda açık havada yürüyüş yapmak vardı biraz yürüdük ama hava esiyordu bari avm ye gidelim dedik pişman olduk baya kalabalıktı, kızım kum havuzuna girdi, sonra yemek yiyelim dedik ama oğlan mümkün değil bebek arabasında durmuyo ağlıyo sürekli kucak istiyo orda bile, yemek de zehir oldu
Eve geldik önce kızı yıkadım sonra oğlanı, az önce uyudu ikisi de çok şükür oturabildim.

Yulaf süt yapıyor dediler, yulaflı barlardan aldım. Pis Boğaz atıştırmalığına iyi geliyor.
Maşallah sen hep sağlıklı besleniyorsun
Ben doğumdan sonra 10 kilo vermiştim 3ünü geri aldım
Diyet de yapasım gelmiyor sütüm gitmesin diye ya aslında bahane bunlar zaten sağlıklı beslensem kilolar her türlü gidecek de tatlıya abur cubura zaafım var

Kesmedi üstüne çikolata da yedim
Kolay kilo almıyorum ama sağlıksız beslenme karın bölgemde yağlanma yapıyor. 1 kilo bile alsam karnımda yağ olarak doluyor.

Bu arada ben baya taktım şu sırt dikenine bugün oğlanı yıkarken ovaladım sırtını gerçekten de siyah siyah şeyler çıktı ama alınamıyor su döküyoruz akmıyor sırtına yapışmış gibiydi, ama diken gibi sert değil sanki bildiğin tüy onlar tüy yumakları gibi
her zaman yıkarken ağlayan oğlum sırtını ovalarken ağlamadı sanki onlar çıktıkça rahatlamış gibiydi. Ama eşim hadi üşüteceksin oğlanı diye acele ettirdi çıkmayanlar kalmıştır.

O kadar şekeri yiyince 5 litre su içersin süt garanti olur
Vaalla yemedende içiyodum o suyu öyle fışkiyeye dönmedim ama yemekle içince fışkırdı
O hesabıda yeni gördüm alem bu doktorlar ya çok matematiksel yaklaşmış
Yaa bende çıktım geçen slingle bağladım kendime böcek gibi yapıştı 1 saate ağlar gibi oldı emzik verdim bir saatte öyle gitti, oğluşumda akıllıdır zaten beni pek yormaz. Uzun yola gittik oyuncağıyla arkada oynadı, minnoş kızımda sevdi arabayı hep uyudu ay dedim Allahım rüya gibi normal hayatıma geri dönebildim. Bence illa herkes döner normale ama sabır lazım
Uyuyunca zamanı boşa harcıyorum gibi geliyor onun yerine çay kahve keyfi, kitap, netflix vs yapıyorum
Zaten ilk çocuktan idmanlıyım. Bekarken uykuyu çok severdim ama uykusuzluğa baya alıştım.
Kız aynen bende öyleyim yatacağıma bir şeyler yapma derdindeyim. Ama uykum bastırırsa hemen yatıyorm
Zaten almıyosun kendi gidiyor, evet tüy gibi ama ben üst kısmada yaptım orda çıkmadılar çok şaşırdım bende. Ben sürekli akade ik çalışan bir bilim insanı olarak tez yazmayı bırakıp bunları yapıyorm ya ne diyim analukk

Cocuk milletinin hevesini kırmasına izin verme tülperde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…