2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Tam olarak bu aslında mucizevi bir şey değil çıkarınca bebeklerde bir etki yarattığını da düşünmüyorum batıl inanç tamamen ya ,kimileri rahatlıyor filan demiş ama bir tüyden bu kadar medet ummak bana saçma geliyor

Tazyik çok gaz yapıyor, bir de içerken rahatsız ediyor. Dün memede ağladı ya
Bir yandan içmek istiyor bir yandan rahatsız ediyor. Rahatlasın da uyusun diye verdim. Daha huzursuz oldu.
Tazyik bende de oluyor sanırım ilk çocuk cahilliği anlayamadım. Ya gazdan ya da bu yüzden ağlıyordur diye düşünüyorum artık. (Sütüm mü gelmiyor ağzına diye endişelenmiştim) Memeyi tutuyor bırakıyor tutuyor bırakıyor sinirleniyor vs. Kaldırıp gaz çıkartıyorum yine veriyorum. Sizde de böyle mi oluyor? Boğazına kaçırıyor bazen, öksürüyor. Hızlı emdiği oluyor. Bunlar hep tazyik yüzünden mi?

Kizlar gunaydin. Ben cok kotuyum ya annem dun aksam uzeri gitti oyle bir bosluktayim ki aglicam tulay geri don die. Sanki kendime guvenimi kaybettim elim ayagima dolanio isimi yapamiyorum simdi aglarsa isim yarim kalacak die bir isin ucundan zor tutuyorum annemsiz kendimi bir hic gibi hissediyorum onceden cok cabbar her isimi kendim becerirdim ay hallederim diyip tuttugumu koparirdim. ne oldu bana yaaa

pekala sence yapması bebekte olumlu bir etki oluşturdu mu?
eğer iyi geliyorsa bende yaparım her banyoda.

gizliden gizliye guluyorsun mendil isiticima ama o bizim kiymetlimiz
Takviyeye bakayim ben de tesekkur

Çok normal canım ya, sen deneyimlisin ama halledersin Benimde canım sıkılıyor tek kalınca birini arıyorum. Annem 40 gün sonra gitti ama evi yakın uğruyor. Görümcem geldi gitti. Kız kardeşim her gün geliyor. Yoksa fenalık geçiririm

Kızlar sizde de böyle oluyor mu? Mesela kızım her sabah mutlaka 8 buçukta uyanıyor emziriyorum arkasından kakasını yapıyor sonra öğlene kadar uyanık. Öğleden sonra uyuyorsa mutlaka 5 buçukta uyanıyor gece uykusuna kadar uyanık duruyor. Böyle dikkat ettiğim de bazı şeyleri hep dakik yapıyor

Benmki hala uyumadi ölüyo uykudan kucagmda uyuyo ama hep bi kipirdanma halinde tam dalamadi o yuzden besige koyunca da uyaniyo. Cozemedm gitti nedir huzursuzlugu. Dun butun gun uyumustu. Ac desem aglamiyo ya da aranmiyo da

Kız alarm ne hiç bilmedim benim bebeler 2 saatte bir kurulu saat gibi kalkardı, kalkmayana da ellemem heralde
Kiz sus totoyu kasi masallah
Bu arada benim
Oglanda kisniyip duruyor
Burda baska kisneyen yok heralde
İh ihh ihh iiiiiiiigggh
Hi hi hiiiiiii
Büyüdükçe kişnemeleri geçiyor
Geçen yazdım sürekli akademik çalışan bilim insanı ben banyoda sırt ovalarken buldum kendimi kadim bilgileri de zararı olmadıkça uyguluyorum. Ben rahatlattığını düşünüyorum artık daha fazla kendi kendine durabiliyor masaj gibi zaten bir zararı olmaz.
Canım 2 ay demek kaldı annen ne güzel bak bebeğinde sende toparlandınız. Şimdi yaşadığın boşluk hissi insan evden kedisi gitse oturup ağlıyor giden annen yani. Bir kaç gün adapte olursun bu sürece hem sana da özgüven gelir zamanla kendini iyi hissedersin.
pekala sence yapması bebekte olumlu bir etki oluşturdu mu?
eğer iyi geliyorsa bende yaparım her banyoda.
Denemeye değer bence
Evet bir süre rutin oluşturuyor sonra onu değiştiriypr başka rutine geçiyor

Aynı işlemleri yapıyorum. Benim de ilk çocuğum. Hızlı geldiği belli oluyor. Sağarken de tazyikli olduğunu görüyorum.

Benmki hala uyumadi ölüyo uykudan kucagmda uyuyo ama hep bi kipirdanma halinde tam dalamadi o yuzden besige koyunca da uyaniyo. Cozemedm gitti nedir huzursuzlugu. Dun butun gun uyumustu. Ac desem aglamiyo ya da aranmiyo da
Sütlü tişörtünü sermeeyi denedin mi?

Aynen öyle . Geçen gün evde yemek yok dışarıdan söyledim. Uyuttum yemek geldi uyandı yiyemedim. Aç uykusuz nasıl süt gelsin

İnternetten bakındım biraz ne olabilir diye tüymüş gerçekten de zaten yumuşak belli yani tüy olduğu. Gazı çıksın diye sırtını sıvazlıyoruz ya tüyler o yüzden içeriye doğru uzayabiliyormuş ondan olduğu tahmin ediliyor. Ağrı sızı yapmazmış ama kaşıntı yapabilir bu yüzden bebek huzursuz olup uykuya dalamayabilir yazıyor. Sırtını ovalamanın ne zararı olabilir ki ben yaparım banyoda bundan sonra hem masaj gibi gelir

Benim burda bir allahim kulu yok varda yok kv ler alt katta ama hayri pek olmuyor istemiyorumda annem 2 ay full kalmadi gitti geldi ama boslugu atamiyorum uzerimden bi turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…