2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Totonu mu kaşırsın
Tahtaya mu vurursun artik bilmiyorum
Bizim her alt değiştirmemiz,ust degistirmemiz çığlık kiyamet gece hele altini degistirdiysem aglamaktan uykusu bi guzel açılıyor
2 saat uyaniklik garanti
Popolqri usuyo islak mendilden. Belki sizinki de ondandir. Bizimki de cildiriyodu alti acilinca. Mendil isitici aldik rahat ettik. Kalorifer petegine koysaniz olur mesela. Bizde petek yok mecbur aldik. Hatta popo kremini de o makinanin icine koyuyorum o da sicacik oluyor.
Yengeye alkis. Helal olsun

Mendil ısıtıcı nasıl bişey cnm?

Kızlar ben bu gece alarm kurmamıştım benim kızında uyuyacağı tutmuş kaç saate kadar uyuması sıkıntı olmaz?

Alarm kurmana artık gerek var mı ki ? Gıda kadar uyku da önemli, zaten yenidoğanlıktan çıktılar artik ,elbet acıkınca ya da altı ıslak rahatsiz olunca kalkıyorlar .Bence akışına bırak kaçta uyanmak isterse uyansın prenses yorgundu demek ki uyuyakaldı

Benim kızda dün akşam 9 da uyandi dedim gece dikecek ayağa bizi gece 11 gibi tekrar gece uykusuna geçti anneannem uyku uykunun mayasıdır der ,uyudukça uyuyası geldi sanırsam çünkü ne zaman aman uyumasın gece erken yatar diye düşünsem kısa aralıklarla kalkardı dün gece uzun uyumuş.

Kiz sus totoyu kasi masallah
Bu arada benim
Oglanda kisniyip duruyor
Burda baska kisneyen yok heralde
İh ihh ihh iiiiiiiigggh
Hi hi hiiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimki bundan ama ben yurtdisindayim o yuzden fiyatlar uygun. Turkiye'de baya pahaliymis sanirim
Mendil ısıtıcı diye bisey mi varmış vay be neler yapiyolar
Link bende açılmadı ama
Ya benimki usumekten demissiniz ama oyle bisey degil
Zaten bebe pamuğunu ıslattım kabin icinde hep petegin üstünde duruyir
Tulumun citcitlarini
Acmaya başlayınca adam sinirleniyor
Basıyor yaygarayı
Hayretler icindeyim sabah cisi çıkmıştı biraz
Aklayip,paklarken hic ses etmedi
Durdu uslu uslu
İns devam eder
(Ayy saron açıldı pek güzelmiş) gule gule kullan mendil ısıtıcını alasım geldi
Bu arada takviyeyi sormustun dün elenetal emzirme kullanmaya başladım

Gazi oldugu icin ağlıyordur hemen meme reddi diye düşünme ya da başka bir sıkıntısı vardır,değişik şekillerde emzirmeyi denesen

Gazdan yapıyodur belki

Teşekkür ederim kızlar farklı pozisyonları bilemiyorum emzirme konusunda ilk bebeğim olduğu için çok yeniyim ama denemk isterim. Gazını çıkarmayı deneyim bakalım bide öyle yaptıgı zaman. Destek oldunuz sağolun
kızımda bazen yapıyor gazdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Her beslenmede mi ağlıyor?
Her beslenmede değil canım bazı beslenmelerde yapıyor.
Gazını çıkardığına emin ol.. Mide de gaz varsa ağlıyolar
Tazyikten dolayı mı acaba süt var değil mi bazende bebekler süt gelmeyince ağlar
Süt var çünkü sıkınca tazyikle geliyor biraz elimle sağıyorum veriyorm ondan rahatsız mı acaba diye yok gene aynı.

Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde 53 düm. Şimdi 50 oldum ona rağmen karnım var. Dikişler iyileşsin spora başlarız gider. Ama göbek deliği gerçekten çirkin duruyor kocaman

Totonu mu kaşırsın
Tahtaya mu vurursun artik bilmiyorum
Bizim her alt değiştirmemiz,ust degistirmemiz çığlık kiyamet gece hele altini degistirdiysem aglamaktan uykusu bi guzel açılıyor
2 saat uyaniklik garanti

Bizim de öyleydi, bir ay geçti sevmeye başladı. Çok seviyor artık poposunun açılmasını.

Tazyik çok gaz yapıyor, bir de içerken rahatsız ediyor. Dün memede ağladı ya
Bir yandan içmek istiyor bir yandan rahatsız ediyor. Rahatlasın da uyusun diye verdim. Daha huzursuz oldu.

Benimki de doymuyor sütüm azaldı bir de. O zaman 170-180 cc falan istiyor demek ki.

Doyması için Bu kadar sütü kaç saatte bir içmesi gerekiyor .
Bnm de sutum azaldi artik pes edip mama takviyesine baslicam heralde. Benmki suan kilosu 4.300 fln tam doyunca 4bck 5 saat gitmesi lazim. Ki dun gozumle sahit oldm evden cikmamiz gerek diye biberonla 140ml dayadm uyudu uyandi uyanmasina ramen meme istemedi 4 saatten uzun sure giki cikmadi. Gece uzun uzun emip uykuya dalio ilk gece uykusuna daldignda anormal bisey olup da huzuru kacmazsa 4 5 saat uyuyo. Sonra uyaninca 1 1bck saat oyalaniorz emiyo ustten gaz cikartiyo bazen kusuyo hickirik tutuyo allahm cile ustune cile, bidaha emziriyorm fln neyse bu uyanistan snr en fazla 2 saat uyuyo mesela eskiden yine bi 3 saat uyurdu. Ben de gaza bagliyodm bunu cunku ikinarak ve gaz cikartarak uyaniyodu. Bi yarim saat gazini attktan snr emmek istiyodu. Ama simdi dusunuyorm belki de tam doysa gaza da uyanmayacak
Bu gece buzluktan takviyeyle denicem bakalm belki uykusu da acilmadan geri uyur
Solgara basladigima da pisman oldm ilk cok gzl etki etmisti ama vucut ona da mi alisiyo bilmiyorm smdi onu icmeme ramen sanki daha azaldi sut. Onun ihtiyaci artiyo ama vucut o ihtiyaci karsilayacak kadar arttiramiyo sutu sanirim. Tukendm artik ne zor seymis. Hem dinlenmis de olmak gerekiyo dinlenmeye de vakit yok. Eskiden gunduz o uyursa uyurdm biraz smdi o da olmuyo 1 haftadir bi de geziyorm ya da yuruys yapiyorm o uyurken o da mi sebep oldu bilmiorm. Dun yine cok az uyudim ztn ne hikmetse 6bcktan snr uyumadi kucagmda uyuyo koyuyorm uyanio besikte bakiorm oguruyo gibi hemen omzuma aliyorm kusuyo. Neyse simdi rahatladi uyur diyorm yine kucagmda uyuyo yine koyunca uyanio. Bidaha kustu. Snr mizildandi kustu midesi bosaldi heralde dedm yine emzirdm yine gaz cikarmaya cabaladm. Baktm uyumuyo koynmda uyusun dedm o da olmadi. 9da kaka yapti o muydu acaba derdi altini degistirdm mizildama devam etti uykusu da var gibi daha kahvalti edemedim smdi tekrar uyutmayi deniyorm. Nasi sut olsn ki bu kadinda en son dun 6da yemek yedim...

tüm türkiye de geçmesi bencede çok iyiymiş. fiyatıda uygun olursa axa çok mantıklı.

Bu bebekler birbirinin benzeri heralde gece10 gibi tam uykuya daldı .12, 1, 2, 3, diye uyanmalarla geçti . 4 -7 arası kaka için mızıldanma uyuyamama, süt tanzikli heryer battı içememe, havayutma,gaz çıkarmaya çalışma ile geçti. En son kakadan sonra kustu hatta buraya soracaktım. Unutmuşum, sadece su kustu,sadece anne sütü alıyor bazen böyle sadece su çıkıyor normal mi ? Üşütme değildir di mi? ..8 de kalktım. Büyük oğluşun kahvaltısı ,derse hazırlaması, o arada mızırdandı yeniden meme .. ben bebek emerken kahvaltı yaptım yarım yamalak uykusu var bir geçemedi uykuya .işte 9.45 gibi uyudu anakucağında ..öyle

dün akşam bende denedim evet siyah siyah birşeyler çıkıyor. sonra dedim acaba sırtındaki tüyler bir araya toplandığından mı oluyor diye. ama çokta ovmadım. baktım ovdukça çıkıyor bilmediğim birşey olduğundan çocukta birşey olur diye korktum.

Aynı bizimki öok yorgunum kendimi de çok kötü hissediyorum artık ben bu işi beceremiyorum galiba diye düşünmeye başladım emzik vermeyelm falan diyodum da yok artık ne istiyosa veriyorum dün gece o kadar çok emmek istedi ki memelerim bugün acayip acıyı hep çekiştirdi günde kaç tane çişli bez alıyorum bi yandan da doyması gerek diye düşünüyorum ama neden böyle oluyo hiç anlamadım gece 60 ccye yakın da mama verdim hadi uyumasın sıkıntı değil ama o kendini kesercesine ağlaması uok mu

Kayınvalidem bebek doğduğundan beri istisnasız her banyoda bebek dikeni çıkartıyorum diye sırtına bir şeyler yapıyor. O kadar batıl geldi ki hiç üstünde durmadım. Orayı ovaliyor sadece. Olsaydı benim bebeğe olurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…