2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Mamayı azaltmayı denesen bi çok geliyo olabilir Sütün artmıştır..

Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye
Sizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..
Ne takviyesi vermisti?

Sizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..

Ne takviyesi vermisti?
Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor
Yulaf süt yapıyor dediler, yulaflı barlardan aldım. Pis Boğaz atıştırmalığına iyi geliyor.

Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat

Çokta uzun değil ya 2 şehir arası 3 saat diyelim

Ne takviyesi vermisti?
Bak ye ama nasıl ye biliyo musun durmadan ye 3 öğünüde en güzelinden ye arada da baklavaları kadayıfları meyveleri götür süt gelmezse ahada buradayım

Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor

Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat

eti lifalif yulaflı bar şekersiz diyor belki kilo yapmaz
Bende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacak

Bende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacak
Online diyetisyenmi bende takip ediyorum ama sütüm azalarmı diye çekinmiyor değilim zaten mama takviyesiyle gidiyoruz hepten mama olnasın diye gerçi takip ettiklerim süt artışı diye kullanıcı mesajı paylaşmış ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…