Atak haftası olabilir mi?Ama o emdikten 2 saat sonra fln sagdm buzluktakileri verdim susturdum uyuttm anca sagdim daha pazar gunu 100 cikmisti. Bi de sol meme baya bos sag hep daha cok veriodu artinca da sag artiyo sol sabit
Benim oglan da bi acaip saat 9da emzirdm kendi birakti memeyi ondan snr gulucukler fln sacmaya basladi sonra kustu hickirik tuttu hickirirken de hep sinirlenir bagiriniodu derken altini degismeye goturdum birden yaygara koparmaya basladi aclik yaygarasi nasi bagirinio altini zor degistirdm hyr bu kdr mi cabuk aciktin madem acikcaktn niye memeyi biraktn niye obur memeyi almadin. Hep boyle yapar oldu
Insallah diyelim ama sanmiyorm daha 7 hafta bittiAtak haftası olabilir mi?
Evet gerçekten hunharca ye bakmgelir, tahşn ye pilav ye yeşillik ye arada meyveler ye bıl su iç bak gelecek.var evet benim kiz cok sevmiyo emzik isini ama en cok da onu sevdi bir de aventin var onu da kabul ediyor bazen
benim buyuk kizim 3 ay gece ve gunduz uyumadi. yarim saat kestiri kucakta uyanirdi. annem esim ben pert olduk. Hic bir sorunu yoktu saglik acisindan Aglamazdi ama uyumazdi da. Kucakta gezcekmis oyle maymun gibi bakardi etrafa, deisik. Once ag..miza s.cti afedersiniz ama sonra hizli duzene girdi. 8-9 aylikken yataginda kendi uyumaya basladi oyle soyliim.
Daginiklik benim enerjimi emer bitirir. Ilk cocukta da oyle olmsutum. annem sen deli gibi bisey olmussun birak toplama nolcak ki demisti. simdi de k.validem yanimda yat kizim yapma dio ama ben duramiyorum. Seni anliyorum yani sister :)
Bitmenin ne oldugunu bilmeyenler bitti sanarlarsansa:) Bitti deme munferit bir olaydir bu birazcik azalmistir ama artar. Yoruldun, az su ictin veya uykusuz kaldin belki.Azizinsan miydi hunharca ye diyen. Hunharca ye toparlar ama bi de negatif dusunme. Ben bile hala pozitif olmaya calisiyirum. sagmaktan meme kopacak 30 ml anca cikiyor.
Gece başucuna mutlaka soğana karanfil sağla koy bak hem öksürüğe iyi geliyor hemde antibiyotik iyileştiriyor.Bende dolaptan aldım bugün geldi iş görür bebeto marka aldım ben sen ne aldın cnm
++++++++1 kızım hasta ben hastayim oğlan durmuyor eşim işte bu gece bana geçmeyecekoturdum ağlıyorum kızım bir yandan oksurup kusuyor oğlan kucaktan indirince basıyor yaygarayi çok yorgunum
Benimde arada öyle yapıyo bencede sütün tadı değişiyor ama ben ekstra bir şey vermiyorum öyle böyle emziriyorum illa. Bi zahmet alışsın hanımefendi her şeye, sonra onu yemem bunu yemem demesinYaa benimki de akşam 7buçuk gibi gayet güzel mememi emdi doyurdu karnını ama her zamanki gibi uyumadı tabiki belki 15dakika uyumuştur.. Saat 9gibi duş aldım temiz temiz üstümü giyindim o esnada babası ilgilendi emme saati geldi zaten aranıyordu saat 9.45 mememi ağzına verdim başladı savaş.. Sütüm geliyor tazyikli de değil ağzının kenarlarından akıyor görüyorum ama belki 10dakika savaşarak emdi sonra cırladı ara gazını çıkardım diğer memeye geçeyim bari dedim belki orda susar ordan da bir iki dakika çekti süt olmasına rağmen sanki midesine gaz iniyor süt yerineBıraktım eşime gazını çıkarıp uyutsun diye 11gibi tekrar yanlarına gittim yol uyutamadı.. Tekrar meme verdim hu sefer asla ağzına bile almadı dişiyle itiyor ağlıyor bağırıyor.. BuZlultan 120ml süt çıkardım erittim 60ml verdim öyle güzel içti ki ben şok.. Dedim tekrar memeyi vereyim yok arkadaş asla memeyi ağzına almak istemiyor bildiğin bağırıyor.. Eşime söyledim 40ml daha biberona koy getir diye onun da 20ml ini içti uyudu.. Hiçbir şey anlamadım.. iki bardak soğuk süt içmiştim onun etkisi olabilir mi Bir de gündüz lahana yemeği yemiştim.. Ama gündüz yediğim lahana yemeği akşam 7de içtiği süte etki etmedi de 10daki süte mi etki etti Şimdi ben gece napıcam yine mememi almak istemeyip cırlarsa
Ev dağınıkken rahat oturan kadın yoktur bence, ama gerçekten beyne atılan bir bilinçaltı eylem bu. Kodlanmış genetiğimize dağınık kadın kötüdür pistir diye. Ama artık böyle olmadığına inanmak lazım zor ama öyle, telkin etmek lazım.Büyük çocuğum da ilgi bekliyor. Eşimin eve gelmesini bekleyen yorum icim içimi yiyor. Çok saçma ama aklım hep dağınık yerde. Mesela tezgahda kirli bir bardak olsa bebek uyusa da onu yikasam ya da makineye atsam diye planlar yapıyorum. Ya da çamaşırları katlasam falan.
Başucuna sopana karanfil sağlayıp bırak gece iyi bir nefes açıcıKızlar günaydın geçenlerde grip olur gibi oldum şu an iyiyim dikkat ettim ama sanırım kızıma geçti. Gece birkaç kez öksürdü ve burunları dolmuş. Keyfi falan yerinde çok şükür mızmızlanmadı. Sırf bu yüzden hastaneye götürmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz ne yapmam lazım sizce?
Ne kadar canım rota aşısı.Kizlar gunaydin. Benim kizce rota ve nimerix asilarini oldu. Maddi olarak epey hafifledik
Doktor bebegin asla gece ben uyurken yan yatmamasi gerektigini soyledi soluk borusu ile yemek borusunun yerlerinden bahsetti bebek sirt ustu yatmailymis kussa dahi kusmuk direk yemekk borusuna yan yatarken degil sirt ustu yatarken en rahat inebilirmis ve bogulma riski ancak bu sekilde min oldugunu yapilan arastirmalar kanitliyormus vs vs arastirmalarin isimlerinide soledide unuttum. Bende tam tersi biliyorum hep yan yatiriyorum cocugu dedim hayir dedi asla yan yatmicak ama sen uyaniksan ve gozetimindeyse o zaman kafa gelisimi icin bir sag bir sol olacak sekilde yatirmalisin dedi. Ogrenince paylasmak istedim.
Ayri ayri fiyat bilmiyorum canim. İkisi 958 tl tuttu icinde muayene parasi dahil degil.Ne kadar canım rota aşısı.
Bende hep yan yatırıyom ama artık sırt üstü bırakacam büyüdülerde biraz zaten
Bizim doktor da sağ ve sol olarak yatır dediKizlar gunaydin. Benim kizce rota ve nimerix asilarini oldu. Maddi olarak epey hafifledik
Doktor bebegin asla gece ben uyurken yan yatmamasi gerektigini soyledi soluk borusu ile yemek borusunun yerlerinden bahsetti bebek sirt ustu yatmailymis kussa dahi kusmuk direk yemekk borusuna yan yatarken degil sirt ustu yatarken en rahat inebilirmis ve bogulma riski ancak bu sekilde min oldugunu yapilan arastirmalar kanitliyormus vs vs arastirmalarin isimlerinide soledide unuttum. Bende tam tersi biliyorum hep yan yatiriyorum cocugu dedim hayir dedi asla yan yatmicak ama sen uyaniksan ve gozetimindeyse o zaman kafa gelisimi icin bir sag bir sol olacak sekilde yatirmalisin dedi. Ogrenince paylasmak istedim.
Gunduz evet sen uyanikken ve kontrol ederken kesinlikle sag sol yayir dedi ama sen uyurken yani duyup goremicek durumdayken duz yatir o kafasini dondurucek zaten dedi ve bogulma risk faktorlerini anlatti vala doktor doktoru tutmuyorBizim doktor da sağ ve sol olarak yatır dedi
40. Hafta doğurmuşsun gibi hesaplıyorsun demi?Insallah diyelim ama sanmiyorm daha 7 hafta bitti
Kanlı mukuslu kaka malesef süt alerjisinin belirtisi. Benim ilk kızmdada aynı belirtiyi vermişti bian önce doktora gidin benceArkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
benim bebeğim de mukuslu kakası, doktor kan görürsen getir demişti, nedenini bilemiyorum, geçmiş olsun, muayeneden sonra bizede yazarmısın neden olduğunuArkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
Ben kullanıyorum canım. Niye gerildin ki o kadarKızlar evde telsiz kullanan var mı?
Tv kapalıysa ağlayınca duyuyorum ama iş yaparken, tv de açıksa duymam diye endişe ediyorum sürekli gidip kontrol ediyorum. Baya baya kafayı bozdum. Yaptığımı da düzgün yapamıyorum ya da oturamıyorum bu yüzden. Rahat olup akışına bıraksam daha iyi olacakta yapamıyorum. Psikolojik olarak yıprandım sanırım
Bence uyusun akşama uyursa uyandır.Akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadıkarada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Takip et canım o öğün yediğin farklı bir şeyde yapar, ama devam ederse doktora götür alerjik belirtileri başka var mı. Bende bir kılcal damar kadar gördüm bir kere sonra bidaha olmadı.Arkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
Bizde gündüzleri böyleydik. Bir bebek 12 saat 15 saat uyumaz mı uyumuyordu. Üstümden inmek istemiyordu. Devamlı emmek istiyordu. Birkaç kere sinir krizi geçirdim hatta benden aldılar bebeğiBugün gündüz oğlum kucağımda bile uyumadısadece birkaç defa emdiği süre boyunca uyudukları var o da toplamda yarım saat ancadır. Sabah 8de kalkmıştı daha yeni uyudu.
Neden gündüz uyumuyor bu bebek, gazını çıkarıyor kakasını yapıyor tamam rahatladı diyorum emiyor karnı da tok hala neden uyumaz, hani bi ağrısı sancısı olsa bağırır ağlar o da yok, artık kollarım pert oluyor akşama kadar kucağımda tutmaktanvar mı böyle başka gündüz bebeği uyumayan?
Battaniyede sallamayi dene eger teksen ana kucaginda dizlerinde salla vala bi amuda kalkip sallamayi denemiyorum benide pert edio bu kizBugün gündüz oğlum kucağımda bile uyumadısadece birkaç defa emdiği süre boyunca uyudukları var o da toplamda yarım saat ancadır. Sabah 8de kalkmıştı daha yeni uyudu.
Neden gündüz uyumuyor bu bebek, gazını çıkarıyor kakasını yapıyor tamam rahatladı diyorum emiyor karnı da tok hala neden uyumaz, hani bi ağrısı sancısı olsa bağırır ağlar o da yok, artık kollarım pert oluyor akşama kadar kucağımda tutmaktanvar mı böyle başka gündüz bebeği uyumayan?
Bazi bebekler gece ile gunduzu karistirirmis aman ona dikkat etAkşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadıkarada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Gecmis olsun. Genelde kanli kaka alerji belirtisi diyir doktorlar. Devam ederse mutlaka doktora goturmeni tavsiye ederimArkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?