2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Atak haftası olabilir mi?

Günaydın cümleten

Sabah hızlandırılmış bir temizlik yaptım zira gece bölük pörcük uyuduğu için son uykusuna 7 de yatti bende hemen oğlanın okula gönderince başladım işe güce tam kahvaltı edeyim dedim o da ne içeriden bir ses neyse ki işler bitti tek yatak odası kaldı orda yattığı için oraya bakmamıştım .

Bosveryim diyorum rahat edemiyorum yapıyorum yoruluyorum karantina bitti oglanda evde olunca ev hallaç pamuğu gibi dağılmış.

Kizlar gunaydin. Benim kizce rota ve nimerix asilarini oldu. Maddi olarak epey hafifledik
Doktor bebegin asla gece ben uyurken yan yatmamasi gerektigini soyledi soluk borusu ile yemek borusunun yerlerinden bahsetti bebek sirt ustu yatmailymis kussa dahi kusmuk direk yemekk borusuna yan yatarken degil sirt ustu yatarken en rahat inebilirmis ve bogulma riski ancak bu sekilde min oldugunu yapilan arastirmalar kanitliyormus vs vs arastirmalarin isimlerinide soledide unuttum. Bende tam tersi biliyorum hep yan yatiriyorum cocugu dedim hayir dedi asla yan yatmicak ama sen uyaniksan ve gozetimindeyse o zaman kafa gelisimi icin bir sag bir sol olacak sekilde yatirmalisin dedi. Ogrenince paylasmak istedim.

Evet gerçekten hunharca ye bakmgelir, tahşn ye pilav ye yeşillik ye arada meyveler ye bıl su iç bak gelecek.
Gece başucuna mutlaka soğana karanfil sağla koy bak hem öksürüğe iyi geliyor hemde antibiyotik iyileştiriyor.
Benimde arada öyle yapıyo bencede sütün tadı değişiyor ama ben ekstra bir şey vermiyorum öyle böyle emziriyorum illa. Bi zahmet alışsın hanımefendi her şeye, sonra onu yemem bunu yemem demesin
Ev dağınıkken rahat oturan kadın yoktur bence, ama gerçekten beyne atılan bir bilinçaltı eylem bu. Kodlanmış genetiğimize dağınık kadın kötüdür pistir diye. Ama artık böyle olmadığına inanmak lazım zor ama öyle, telkin etmek lazım.
Başucuna sopana karanfil sağlayıp bırak gece iyi bir nefes açıcı

Ne kadar canım rota aşısı.
Bende hep yan yatırıyom ama artık sırt üstü bırakacam büyüdülerde biraz zaten

Bizim doktor da sağ ve sol olarak yatır dedi

Arkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
Kanlı mukuslu kaka malesef süt alerjisinin belirtisi. Benim ilk kızmdada aynı belirtiyi vermişti bian önce doktora gidin bence

Arkadaşlar bebeğim 27 günlük bezini değiştirirken kakasında çok az kanlı mukus gördüm. Neden olabilir?
benim bebeğim de mukuslu kakası, doktor kan görürsen getir demişti, nedenini bilemiyorum, geçmiş olsun, muayeneden sonra bizede yazarmısın neden olduğunu

Ben kullanıyorum canım. Niye gerildin ki o kadar Biz motorola aldık. Mobil ekranı var evin her yerine taşıyorum. Zaten gak dese sesi iletiyor. Biraz rahat olmak lazım. Yoksa çok yıpranırsın. Bebekler güçlü oluyor korkma. Güvenlik önlemlerini aldıysan kolay kolay bir şey olmaz merak etme.

Akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadık arada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Bence uyusun akşama uyursa uyandır.
Takip et canım o öğün yediğin farklı bir şeyde yapar, ama devam ederse doktora götür alerjik belirtileri başka var mı. Bende bir kılcal damar kadar gördüm bir kere sonra bidaha olmadı.

Bizde gündüzleri böyleydik. Bir bebek 12 saat 15 saat uyumaz mı uyumuyordu. Üstümden inmek istemiyordu. Devamlı emmek istiyordu. Birkaç kere sinir krizi geçirdim hatta benden aldılar bebeği Sonra annem böyle olmaz bunu emziğe alıştırmak zorundasın evinin işini yapamazsın dedi. Emzik emmeye başladığından beri rahatım. Yine gündüz mükemmel uyumuyor ama en azından bir kere de olsa uyuyor emzikle oyalanıyor. Emzik şart valla keşke daha erken verseydim. Hala başta alırken sorun çıkarıyor ağzına tutuyorum atıveriyor. O an bu çocuk emziği almıyor diyip vazgeçmeyeceksin bir ritm tutturdu mu kendi emmeye devam ediyor. Ben yarım saat falan uğraşıyorum her seferinde. Zamanla daha da kolaylaşır inşallah

Battaniyede sallamayi dene eger teksen ana kucaginda dizlerinde salla vala bi amuda kalkip sallamayi denemiyorum benide pert edio bu kiz ana kucaginda ve battaniyede uyumasa bile huysuzlanmio benimki hamdolsun yoksa hep huysuz wala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…