2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu benim herif elimde biberonu gördümü Bi kıvranıyor ya tuvalete kaçıyor ya sigara içmeye yada her yeri ağrımaya başlıyor

Gece 12 de uyandı. Sabah 8 e kadar 5 dk uyuyup uyandı. Pert oldum. Şimdi zort zort yaparak uyuyor. Çok Yorgun’um uyandırıp da ilgilenesin yok.1 saat dursa Bez taşar mı sabah 6 da değiştirdim galiba
Taşarsa taşsın artık dinlen bence sen. Sokarsın banyoya. Dün yine kakasını yapar yapmaz açtım çıkmış yine beline soktum musluğun altına yıkadım

Gece 12 de uyandı. Sabah 8 e kadar 5 dk uyuyup uyandı. Pert oldum. Şimdi zort zort yaparak uyuyor. Çok Yorgun’um uyandırıp da ilgilenesin yok.1 saat dursa Bez taşar mı sabah 6 da değiştirdim galiba

Ben akşam 9 da değiştirip sabah 4 e kadar tuttum bugün bir şey de olmadı napiyim uyusun altini alırsam tövbe uyumaz hoş altini değiştirdim hala uyumadı sabahın 4 ünden beri ayakta

Sabah 5 ten bu yana tüm bakımlarını yaptım, kulak temizlendi, burun vakumlandi,tirnak törpülendi,saçlar tarandı ( 2-3 tel saç var ama olsun ) gözü temizlendi ,altı temiz ,daha ne yapayım
Bu arada gözündeki capaklanma gecmedi hala ya masaj yapıyorum ama var mı böyle olan

Arkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor
Bizde de var hatta vücudunda da var. Doktor normal yenidoganlarda olur dedi. Hicbisey kullanmıyorum arada sönüyor arada artıyor

Ona da alışır zamanla emzik düşüncr hafif salla pış pış de tekrar dalıyolar
Yaaa dimi hadi ben tecrubeliydim biliyordum ama o anlar daha zor gibi geliyordu halbuki gebelik sultanlikmis a dostlar
Ay hayır asla gebeliğe dönmek istemiyorum, çok zorladı beni. Nefrsimi alabiliyorum şu anda ona bile çok şükür
Bende de durum aynı, bazen memede de çok kavga etmeye başladı
Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor
Ama senin günün daha var bir 10 güne atmaya başlar

Deep freeze şeklinde olanlarda 6 ay diyr biliyorım ben canım. Benim buzluk -24 te çalışıyo

Bu haftadan sonra başlayabilirsin her gün 5 hurma yedim. İlişki çok tetikliyor. Bşde youtuba da bir video vardı adını hatırlamıyorum onu bende yaptım sabahında değil ama haftasında doğurdum 38 de doğum yaptm ben

Kocasından şikayet edenler olmuş. Ben de benimkini İstanbul’da bıraktım annemlerin yanına geldim valla keyfim yerinde. Ne varsa insanın annesinde babasında var. Bir hafta sonra dönüp izinlerimi ayarlayıp tekrar annemlerin yanına gelicem. Daha sonra da annemlerle yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Kayınvalide de çocuğu babasız mı büyüteceksin diyor. Senin oğlun akşam 8’den önce eve gelmiyor. Gece uyanıp bir işe yarayacak olsa suratı beş karış oluyor homurdanıyor diyecektim diyemedim. Bu dönemde şunu çok iyi anladım. Anneyle empati kuran yok. Sen uykusuz kalmışsın, yemek yiyememişsin, tuvalete gidememişsin düşünen yok. Bunlar senin görevin eşek gibi yapacaksın diye bakıyorlar. Anca babaya üzülsünler neymiş oğlunu göremeyecekmiş. Çok özlerse hafta sonu atlar gelir dedim. Daha uykusundan rahatından biraz olsun fedakarlık yapamayan adamın bana çocuğa ne faydası olacak. Kayınvalidemi severdim çocuk doğurduktan sonra ondan da kocamdan da aşırı soğudum.

Ay bu kayinvalideler niye zorla geline batmak istiyorlar anlamadim ki bende severdim ama doğumdan sonra sıkıyor canımı geçen hafta covid geçirdim ve de ağırdı ,ev ve odayı ayırmadık eşim bebek konusunda destek oluyor diye .Neyse anneme söylemedim kafasına takar şimdi dedi iyi dedim ,o aralarda eşime trip atıyor abisini de salıyor üstüne beni hiç aramıyor sormuyor diye abisi de eşime kızıyor, eşimde sinirlendi tabi neyse karışmayım dedim ama duramıyorum aradım kayinvalidemi ben covid oldum ağır geçiriyorum kendi derdimizle uğraşıyoruz keşke sen arasaydın bizim günümüz yoğun geçiyor hep dedim.Hic geçmiş olsun falan demeden oğluma da simdi bulaşır şimdi ne yapacak ne edecek dedi ben ve bebek o an umrumda değil sonra kız ağlıyor diye kapattım telefonu.Esimde niye aradın huyunu biliyorsun annemn dedi

Duygularıma tercüman olmuşsun

Arkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor
Yenidoğanlarda oluyormuş canım benim bebeğimde de oldu. Sıcaktan da olurmuş. Kat kat giydiriyorsan ev de sıcaksa o da yaparmış.

Kuzum teşekkür ederim cevabin icin, iliskiyi de her gun mu onerirsin? Zahmet olmazsa videoyu hatırlayabilir misin

Gece eşi yardım eden var mı? Benimki horluyor da
Ya bir şey olursa beni uyandır diyo ama işe gidecek diye kıyamıyom artık en son npktada uyandırıyorum ama annelik duygusu onlarda yok daha çabuk yoruluyolar mesela iki dak tutuyor ya kucağında snra bi bahane ile hemen benim kucağıma verip kaçıyo ama şimdi kaçmasına izin vermiyorum sen tut ben hallederim diğer işi diyom

Gece eşi yardım eden var mı? Benimki horluyor da

ONun yardım etmesi için bir metin yayınlamam lazım. Tek tek komut vermek gerekiyor. Birini eksik söylersen niye söylemedin diye kavga bile edecek nerdeyse. Laf anlatmak daha yorucu.

Tek yaptığı çay demleyip getiriyor. Akşam bulaşıkları atıyor o kadar. Çocukla ilgili bir şey yapmıyor, ben tuvalete gidene kadar yemek yiyene kadar bakıyor. Annem gelip yardım ediyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…