2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Neden böyle bu erkekler çok ilginç gerçekten. Baba ilede bağ kurması gerekmez mi bu çocukların.

İşe gidecekse gidecek. Tek başımıza yapmadık valla kusura bakmasınlar

Bnde kavga ediyorum bu sefer büyük bakıyor bizi gozlemliyor artık birşey de söylemek istemiyorum bişey de yapmak istemiyorum çok yorgunum çocuğu ağlatıyor bilerek sanki yapıyor bnmki bn dayanamayıp ağlamasına alıyorum susturuyorum diye
Bizim öyleydi ama en son bayağı akıntı oldu doktora götürdüm gene damla verdi beş gün kullan bidha olursa akıntı ilaç alma sakın iki kere kullanmissiniz masajini hergun yap dedi yapiorm çok şükür geçti istersen sende götür damla versinler

Aynı şekilde söylüyorum bnmkine ben çalışıyorum diyor e bnde çalışıyorum hatta izin günü paydosum olmadan diyorum ama yok karşıdaki insanın içinde olacak bazen gerçekten çok yardımı dokunuyor ama böyle yaptıkça ben yorgun gergin bir anne oluyorum

Valla ben de uyandirmiyorm sadece gazi olursa uyaniyor masaj fln yardim ediyor onun disinda bi tek emzirmek icin uyaniyorm ztn gereksiz goruyorum uyandirmayi cnk ben emzirirken ne yapabilir ki? Sadece emzirdikten snr gazi cikmaz kusar ve uyumak bilmezse o surec cok uzarsa canim sikiliyo bazen diyorm uyansa da sirtina vurarak evi gezdirse ama pek uyanamadigi ayilamadigi icin ondan da vazgeciyorum. evet sen emzirirken ugrasirken yaninda birinin horlamasi sikici bazen ben emzirirken o horlarsa vurup susturasim gelio:) sonra neyse diyorm birak horlasn cocuk ben uyuyacak olursam uyandiririm horlama diye. Ben sabah bazen bebek uyaninca veriyorm esime sen al bunu altini degis oyala bana da kahvalti hazirla ben o sirada yarim saat daha uyuyaym diyorum

Benim esimi anlatmissin direk tek fark cayi sadece demliyor getirmiyor hakkaten neden bunuda yapmadin gozun gormuyormu dedigimde kavga edecek solemedinki die cirkefe bagliyor sonrada ben sakinlesince sen bana bağırmadan ben bagriyorumki uste cikayim die yaptigini soyluyor elimde kalacak bi gun

Ya kizlar dun annem ve bikac arkadasyla konustk onlarin zamaninda bebekler bi farkliymis mesela halam 3 cocuk buyuttu ben uykusuzluk nedir bilmem dedi. Annem desen cok nadir hani hasta olduklarinda biraz uykusuz kalirdm fln dedi. Bi de eline tatlisini alan lohusa ziyaretine gelirmis smdiki gbi bez de yok bez yikiyolar bi de ona ramen bukdr zor olmazmis. Cocukluk arkadasm aile dostumz bi teyze de vardi o da aynisini dedi onun kizi o cocukluk arkadasm da benden 1 gun once dogurmustu biz 2 ana butun gun bebekler memede oturduk 1 is yapmak mumkun degil allahtan ikisi de uyumadi dedm biri uyuyup digeri uyumasa kotu olurdu:) ucu de siz boyle degildiniz dediler. bebeklerin sekli mizaci degismis resmen..

Merhaba 38 hafta sonrası bol bol yürüyüş yaptım. YouTube deki activating Labor egzersizde yaptım. Her gün merdiven indim çıktım arada ilişki de vardı ama 0 açılma ile doğuma gittim suni ile çok güzel açılma ilerledi. Bence kişiden kişiye değişiyor bu doğum olayı

Arkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor
Bizim bebektede dolu. Doktoru anneden geçen hormonları atıyor normal dedi. Yatıştırıcı krem yazdı daha yeni kullanmaya başladım

Evet 6 aydan 8 e kdr tadımlık ara öğün olarak veriliyormuş ek gıdalar. Sonra doyumlukmuş
Ben oğlumda tattırmaya 5 aylıkken başlamıştım, yoğurt kayısı suyu elma suyu flan, zaten 3 gün kuralı var uzun sürüyor ek gıdaya geçiş, tabi bizimki hiç emmedi devam sütü kullandık, emen bebeklerde zor oluyor diyorlar inşallah bu seferde kolay geçeriz

Ya benimki bebeği yatağında sallıyor ,beraber yıkıyor demlenen çayı getiriyor,rica etsem su getiriyor. Öyle bulaşıkti, çaydi benim hayal etmeme gerek yok yapmıyor

Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor
İlk duvarlara bakıp gülüyordu ama tam 61. Gün bana bakıp gülümsemeye başladı, şimdi ne zaman laf atsam gülüyor sıpa

Yok canım arada bir içmenin bir zararı yok . Ben bazen Nescafe içiyorum sütlü. Nazende sadece bir bardak süt içiyorum hiç bir şey olmuyor.

Bir şey demedim ki ben var bir de. Sanki hiç bir şey yapmamış gibi, öyle bir şey yaşanmamış gibi davranması. İyi huyları da var yoksa çekilmezler

Yok canım unutmuşlardır inanma yada ilk zamanları değil 5-6 aydan sonrasını hatırlıyorlardır, ben çok ağlarmışım, benden 15 ay büyük abim var, annem iş yapmak için babamı bekliyormuş, bizim bezleri yıkıyormuş Bi gece biz babamda yırtınıyomuşuz babam sinirden kapıyı kırmış, hep anlatırlar, üst üste olunca daha da zor geçmiş

Ben böyle söyleyen teyzelere, annelere pek inanmıyorum. Unuttukları için onlara öyle geliyor. Millet ikinciyi doğurduğunda ilkini unutuyor. 30 sene öncesini hatırlamak mümkün mü hiç. Belki o zamanların çocukları daha sakindir ama öyle çocuğu bırakır işime gücüme bakardım falan hikaye bence Bir de annelerimizde nedense hep bir yeni anne olmuş kadını yetersiz görme huyu var. Nedenini çözemedim. Ondan da anne çocuğun hakkından gelemiyormuş gibi imalarda bulunuyorlar. Geçmişte yaşadıklarının hıncını mı alıyorlardır nedir

Annem de 2 kadın bir bebeğe bakamadık diyor.
Kendi bakmış hep, sen hiç üzmedin beni der hep. Koyarmış kendi kendime uyurmuşum.
Dayarsan folik asidi vitamini magnezyumu böyle Tazmanya canavarı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…