Neden böyle bu erkekler çok ilginç gerçekten. Baba ilede bağ kurması gerekmez mi bu çocukların.ONun yardım etmesi için bir metin yayınlamam lazım. Tek tek komut vermek gerekiyor. Birini eksik söylersen niye söylemedin diye kavga bile edecek nerdeyse. Laf anlatmak daha yorucu.
Tek yaptığı çay demleyip getiriyor. Akşam bulaşıkları atıyor o kadar. Çocukla ilgili bir şey yapmıyor, ben tuvalete gidene kadar yemek yiyene kadar bakıyor. Annem gelip yardım ediyor çoğunlukla
İşe gidecekse gidecek. Tek başımıza yapmadık valla kusura bakmasınlarYa bir şey olursa beni uyandır diyo ama işe gidecek diye kıyamıyom artık en son npktada uyandırıyorum ama annelik duygusu onlarda yok daha çabuk yoruluyolar mesela iki dak tutuyor ya kucağında snra bi bahane ile hemen benim kucağıma verip kaçıyo ama şimdi kaçmasına izin vermiyorum sen tut ben hallederim diğer işi diyom
Bnde kavga ediyorum bu sefer büyük bakıyor bizi gozlemliyor artık birşey de söylemek istemiyorum bişey de yapmak istemiyorum çok yorgunum çocuğu ağlatıyor bilerek sanki yapıyor bnmki bn dayanamayıp ağlamasına alıyorum susturuyorum diyeBenm ki çocuğa ona vereceğimi anladığı an tuvalete kaçıyor banyoya giriyor baska işler buluyor illa ki. Kavga ediyoruz en sonunda , pişman ediyor çocuğu verdiğime bakamıyor ki gönülsüz yapıyor. Çocuk iyice ağlamaya baslıyor. Beli ağrıyormus beyefendinin benm hiç ağırmıyor sanki
Bizim öyleydi ama en son bayağı akıntı oldu doktora götürdüm gene damla verdi beş gün kullan bidha olursa akıntı ilaç alma sakın iki kere kullanmissiniz masajini hergun yap dedi yapiorm çok şükür geçti istersen sende götür damla versinlerSabah 5 ten bu yana tüm bakımlarını yaptım, kulak temizlendi, burun vakumlandi,tirnak törpülendi,saçlar tarandı ( 2-3 tel saç var ama olsun) gözü temizlendi ,altı temiz ,daha ne yapayım
Bu arada gözündeki capaklanma gecmedi hala ya masaj yapıyorum ama var mı böyle olan
Aynı şekilde söylüyorum bnmkine ben çalışıyorum diyor e bnde çalışıyorum hatta izin günü paydosum olmadan diyorum ama yok karşıdaki insanın içinde olacak bazen gerçekten çok yardımı dokunuyor ama böyle yaptıkça ben yorgun gergin bir anne oluyorumİşe gidecekse gidecek. Tek başımıza yapmadık valla kusura bakmasınlar
3 3 kurali var 3 saat 3 gun 3 ay anne sutu saklama sureleriDeep freeze şeklinde olanlarda 6 ay diyr biliyorım ben canım. Benim buzluk -24 te çalışıyo
Valla ben de uyandirmiyorm sadece gazi olursa uyaniyor masaj fln yardim ediyor onun disinda bi tek emzirmek icin uyaniyorm ztn gereksiz goruyorum uyandirmayi cnk ben emzirirken ne yapabilir ki? Sadece emzirdikten snr gazi cikmaz kusar ve uyumak bilmezse o surec cok uzarsa canim sikiliyo bazen diyorm uyansa da sirtina vurarak evi gezdirse ama pek uyanamadigi ayilamadigi icin ondan da vazgeciyorum. evet sen emzirirken ugrasirken yaninda birinin horlamasi sikici bazen ben emzirirken o horlarsa vurup susturasim gelio:) sonra neyse diyorm birak horlasn cocuk ben uyuyacak olursam uyandiririm horlama diye. Ben sabah bazen bebek uyaninca veriyorm esime sen al bunu altini degis oyala bana da kahvalti hazirla ben o sirada yarim saat daha uyuyaym diyorumİşe gidecekse gidecek. Tek başımıza yapmadık valla kusura bakmasınlar
Benim esimi anlatmissin direkONun yardım etmesi için bir metin yayınlamam lazım. Tek tek komut vermek gerekiyor. Birini eksik söylersen niye söylemedin diye kavga bile edecek nerdeyse. Laf anlatmak daha yorucu.
Tek yaptığı çay demleyip getiriyor. Akşam bulaşıkları atıyor o kadar. Çocukla ilgili bir şey yapmıyor, ben tuvalete gidene kadar yemek yiyene kadar bakıyor. Annem gelip yardım ediyor çoğunlukla
Merhaba 38 hafta sonrası bol bol yürüyüş yaptım. YouTube deki activating Labor egzersizde yaptım. Her gün merdiven indim çıktım arada ilişki de vardı ama 0 açılma ile doğuma gittim suni ile çok güzel açılma ilerledi. Bence kişiden kişiye değişiyor bu doğum olayıOcak anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?
Bizim bebektede dolu. Doktoru anneden geçen hormonları atıyor normal dedi. Yatıştırıcı krem yazdı daha yeni kullanmaya başladımArkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor
Ben oğlumda tattırmaya 5 aylıkken başlamıştım, yoğurt kayısı suyu elma suyu flan, zaten 3 gün kuralı var uzun sürüyor ek gıdaya geçiş, tabi bizimki hiç emmedi devam sütü kullandık, emen bebeklerde zor oluyor diyorlar inşallah bu seferde kolay geçerizEvet 6 aydan 8 e kdr tadımlık ara öğün olarak veriliyormuş ek gıdalar. Sonra doyumlukmuş
Ya benimki bebeği yatağında sallıyor ,beraber yıkıyor demlenen çayı getiriyor,rica etsem su getiriyor. Öyle bulaşıkti, çaydi benim hayal etmeme gerek yok yapmıyorBenim esimi anlatmissin direktek fark cayi sadece demliyor getirmiyor hakkaten neden bunuda yapmadin gozun gormuyormu dedigimde kavga edecek solemedinki die cirkefe bagliyor sonrada ben sakinlesince sen bana bağırmadan ben bagriyorumki uste cikayim die yaptigini soyluyor elimde kalacak bi gun
İlk duvarlara bakıp gülüyordu ama tam 61. Gün bana bakıp gülümsemeye başladı, şimdi ne zaman laf atsam gülüyor sıpaBirde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor
Yok canım arada bir içmenin bir zararı yok . Ben bazen Nescafe içiyorum sütlü. Nazende sadece bir bardak süt içiyorum hiç bir şey olmuyor.Kızlar ben normalde yediklerimden kısmıyorum bebeğe gaz yapar mı diye yani her şeyi yiyip içiyorum kuru fasulye barbunya lahana vs hiçbirinde farklı bir durum gözlemlemedim bebeğimde. Yani bunları yesem de aynı gazlı yemediğim günler de aynı gazlıydı.
Sadece süt içmeye cesaret edemiyordum.
Bugün komşuya uğradım sütlü kahve yaptı getirdi ben baştan içmek istemedim o da laktozsuz sütle yaptım bir şey olmaz dedi neyse içtim ama her gece uyuyan bebeğim bugün akşam 9 civarı geçti uykuya yarım saatte bir ağlayarak uyanıyorsütten mi olmuştur sizce? Çok pişman oldum içtiğime.
Benim esimi anlatmissin direktek fark cayi sadece demliyor getirmiyor hakkaten neden bunuda yapmadin gozun gormuyormu dedigimde kavga edecek solemedinki die cirkefe bagliyor sonrada ben sakinlesince sen bana bağırmadan ben bagriyorumki uste cikayim die yaptigini soyluyor elimde kalacak bi gun
Kimse sutten cikma ak kasim degil sonucta sorsan bizdede neler vardirBir şey demedim ki ben var bir de. Sanki hiç bir şey yapmamış gibi, öyle bir şey yaşanmamış gibi davranması. İyi huyları da var yoksa çekilmezler
Yok canım unutmuşlardır inanmaYa kizlar dun annem ve bikac arkadasyla konustk onlarin zamaninda bebekler bi farkliymis mesela halam 3 cocuk buyuttu ben uykusuzluk nedir bilmem dedi. Annem desen cok nadir hani hasta olduklarinda biraz uykusuz kalirdm fln dedi. Bi de eline tatlisini alan lohusa ziyaretine gelirmis smdiki gbi bez de yok bez yikiyolar bi de ona ramen bukdr zor olmazmis. Cocukluk arkadasm aile dostumz bi teyze de vardi o da aynisini dedi onun kizi o cocukluk arkadasm da benden 1 gun once dogurmustu biz 2 ana butun gun bebekler memede oturduk 1 is yapmak mumkun degil allahtan ikisi de uyumadi dedm biri uyuyup digeri uyumasa kotu olurdu:) ucu de siz boyle degildiniz dediler. bebeklerin sekli mizaci degismis resmen..
Ben böyle söyleyen teyzelere, annelere pek inanmıyorum. Unuttukları için onlara öyle geliyor. Millet ikinciyi doğurduğunda ilkini unutuyor. 30 sene öncesini hatırlamak mümkün mü hiç. Belki o zamanların çocukları daha sakindir ama öyle çocuğu bırakır işime gücüme bakardım falan hikaye benceYa kizlar dun annem ve bikac arkadasyla konustk onlarin zamaninda bebekler bi farkliymis mesela halam 3 cocuk buyuttu ben uykusuzluk nedir bilmem dedi. Annem desen cok nadir hani hasta olduklarinda biraz uykusuz kalirdm fln dedi. Bi de eline tatlisini alan lohusa ziyaretine gelirmis smdiki gbi bez de yok bez yikiyolar bi de ona ramen bukdr zor olmazmis. Cocukluk arkadasm aile dostumz bi teyze de vardi o da aynisini dedi onun kizi o cocukluk arkadasm da benden 1 gun once dogurmustu biz 2 ana butun gun bebekler memede oturduk 1 is yapmak mumkun degil allahtan ikisi de uyumadi dedm biri uyuyup digeri uyumasa kotu olurdu:) ucu de siz boyle degildiniz dediler. bebeklerin sekli mizaci degismis resmen..
Ya kizlar dun annem ve bikac arkadasyla konustk onlarin zamaninda bebekler bi farkliymis mesela halam 3 cocuk buyuttu ben uykusuzluk nedir bilmem dedi. Annem desen cok nadir hani hasta olduklarinda biraz uykusuz kalirdm fln dedi. Bi de eline tatlisini alan lohusa ziyaretine gelirmis smdiki gbi bez de yok bez yikiyolar bi de ona ramen bukdr zor olmazmis. Cocukluk arkadasm aile dostumz bi teyze de vardi o da aynisini dedi onun kizi o cocukluk arkadasm da benden 1 gun once dogurmustu biz 2 ana butun gun bebekler memede oturduk 1 is yapmak mumkun degil allahtan ikisi de uyumadi dedm biri uyuyup digeri uyumasa kotu olurdu:) ucu de siz boyle degildiniz dediler. bebeklerin sekli mizaci degismis resmen..
İlk duvarlara bakıp gülüyordu ama tam 61. Gün bana bakıp gülümsemeye başladı, şimdi ne zaman laf atsam gülüyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?