Diyecekler ki bu mu uyumayan bebekŞaka gibi evde gündüz uyumayan bebeğim kayınvalide evinde uyuyor
Sabahtan beri emdi emdi uyudu, gece geç yatmıştı sanırım ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyecekler ki bu mu uyumayan bebekŞaka gibi evde gündüz uyumayan bebeğim kayınvalide evinde uyuyor
Sabahtan beri emdi emdi uyudu, gece geç yatmıştı sanırım ondan.
Gazını çıkarıp öyle koy canım bide emzirmeden yarım saat 1 saat sonra felan yapmaya çalış. Bende yapıyorum da ağlıyo aynen hiç sevmiyorKızlar bebeklerinize tummy time yaptırıyor musunuz ? Ben her gün biraz biraz yaptırmaya çalışıyorum ama hiç hoşlanmıyor. Her seferinde de kusuyor.
ben de cok zor kilo veririm ama su an hic dusunmuyorum napalim onumuz yaz ilk 6 ayi bi atlatalim da insan gibi yemeye baslar biraz da hareket ederiz, bosver halledicez bi sekildeYa ne güzel dedim sana, hunharca yemektw sıkıntı yok ama kiloları napcaz ya iyice kafama taktım ben![]()
Annem nisanliyken bir komsusu nasihat vermis cok hosuma gideröyle oluyor dimi
Bazen öve öve bitiremeyesi geliyor insanın
Bazen göme göme
Bazen bi kaşık suda boğası geliyor insanın
Bazen sıkı sıkı sarılası (baska biseydi bu ama okuyunca baktım yanlış yerlere cekilebilir kafiyesiz oldu)
İste koca denen şey böyle bişi zaten
Dusunmuyorum6 aylık olunca kızım odasına geçirmeyi düşünüyorum, odam o kadar küçük ki beşik falan darlanıyorum artık. Çok mu erken olur? Ağlasa hemen duyarım yan yana odalarımız. İsterse benimle yatsın ama beşiği çıkartacağım vallahiHaziran sonu 6 aylık oluyor hava da ısınacak. Siz ne zaman geçirmeyi düşünüyorsunuz?
Kızın sesine uyanmıyor mu gece oğlun?Dusunmuyorumoglum 4 yasinda hala benle yatiyor he hali hazirda odaso var ama birakamiyorum. Kisin ustunu acar usur diye yszin deprem olur kosamam yetisemem diye paranoyak dusunceler kocayi attim odadan oglan kiz ben yasiyoruz
![]()
2 yaşına kadar öneriliyor en fazla sonra ayrılması lazım oğlumda öyle yaptık, şimdi hazır bir oda var gece emmesini kesip deliksiz yattığında ben de ayıracağım. Ama bu 6 ay olmaz tabii belki 15 ay falan6 aylık olunca kızım odasına geçirmeyi düşünüyorum, odam o kadar küçük ki beşik falan darlanıyorum artık. Çok mu erken olur? Ağlasa hemen duyarım yan yana odalarımız. İsterse benimle yatsın ama beşiği çıkartacağım vallahiHaziran sonu 6 aylık oluyor hava da ısınacak. Siz ne zaman geçirmeyi düşünüyorsunuz?
Valla benm de 6 aya gecirmem lazim odasina ztn anne yani besigi belki de 6 aya bile goturmeyecek oglumu kucuk cunku ama burda senelerce ayirmayan tecrubeli anneleri gorunce acaba ben de ayiramaz miyim diyorum. Insallah ayirabilirim6 aylık olunca kızım odasına geçirmeyi düşünüyorum, odam o kadar küçük ki beşik falan darlanıyorum artık. Çok mu erken olur? Ağlasa hemen duyarım yan yana odalarımız. İsterse benimle yatsın ama beşiği çıkartacağım vallahiHaziran sonu 6 aylık oluyor hava da ısınacak. Siz ne zaman geçirmeyi düşünüyorsunuz?
Genelde hayirKızın sesine uyanmıyor mu gece oğlun?
Ben Mart ayında pilatese başlıcam.. Hem yiycem hem de spor yapıcam..ben de cok zor kilo veririm ama su an hic dusunmuyorum napalim onumuz yaz ilk 6 ayi bi atlatalim da insan gibi yemeye baslar biraz da hareket ederiz, bosver halledicez bi sekilde
Avent Philips kullanıyorum çok memnunum ama biraz pahalı bana da zaten babamdan hediye geldi ben olsam asla o parayı vermezdim…Selam hanımlar,
weewell kamera ya da telsiz kullanan var mı? İndirimde şu an bakıyorum.
Kullandığınız kameradan ya da telsizlerden memnunsanız modelini paylaşır mısınız?
Ben Mart ayında pilatese başlıcam.. Hem yiycem hem de spor yapıcam..![]()
Ayırma işini uzatmayın, karı koca ilişkisi açısımdan da doğru olmuyor bu durum. İkiden sonra artık ihtiyaçları olmamalı, alıştıkça zorlaşıyorValla benm de 6 aya gecirmem lazim odasina ztn anne yani besigi belki de 6 aya bile goturmeyecek oglumu kucuk cunku ama burda senelerce ayirmayan tecrubeli anneleri gorunce acaba ben de ayiramaz miyim diyorum. Insallah ayirabilirim
Bende biraz verip öyle başlamak istiyorum ki sıkılaşayımBen Mart ayında pilatese başlıcam.. Hem yiycem hem de spor yapıcam..![]()
Benim normal sordum 40 günden sonra pilates yapabilirsin dediNormal Doğum mu yaptın? Doktora danıştın mı sporu ne zaman yapabileceğimizi.
Benim normal sordum 40 günden sonra pilates yapabilirsin dedi
Zorlama tabikiBen sezaryen 6 ay geçse mi acaba . Zorlamasam mı ?