Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle aciktimki simdiBen Mart ayında pilatese başlıcam.. Hem yiycem hem de spor yapıcam..![]()
Kullanıyorum oğluma ucu ne sert ne yumusak ideal ama arada tutuyor bazen midesini bulandırıyorBebeği emzik emmeyen anneler avent soothie denediniz mi, parmağı içine sokup damağı uyaruyormuşuz, o şekilde alıyormuş, bende almayı düşünüyorum ama işe yarar mı, emzik yumuşakmı nasıl acaba
Zorlama tabiki
Bana 3 ay sonra platese baslayabilirsin demisti galibaunuttum tam
40 kontrolunde sorarim diyodum
Ama zaten bana simdilik yuruyus yeter onu bile zmaan bulamiyorum
Bebe uyuyunca kosturararam yemek temizlik
Aklimda dônen islerw kosuyorum![]()
Sen nerene var yapmak kafaya takmak spor jajadnndjsjsHiç kapı dışarı çıkmıyorum benDoktor kontrolleri dışında hiç çıkmadım.
İki kere yarım saatlik çıktım doktor kontrolü dışında.
Annem gündüz çık diyor onda da ben uyumak istiyorum.
Yarın bakıyım eşimle biraz yürürüz.
Haziran’da spora başlarım diyorum geç kalır mıyım vakit yok zaten
Öyle aciktimki simdi
Aksam birde tatlilari gömdümadini yazmistim sildim
Sutu ceken filan olur
Mutfaga gidip biseyler yememek icin kendimi zor tutuyorumspor kismi degilde
Yicem degince yemek kismi ilgilendirdi beni nedense![]()
0-3 mü sizin 0-6 mı, biraz ağır yazmışlar Yorumlarda, bi tutturamadık emziğiKullanıyorum oğluma ucu ne sert ne yumusak ideal ama arada tutuyor bazen midesini bulandırıyor
Sen nerene var yapmak kafaya takmak spor jajadnndjsjs
Off yemin ederim az once mutfaga girecektim sen geldin aklima girmedjm![]()
0-6 evet koca Bi emzik ayıcık sekilli başta duşuyodu alıştı zamanla0-3 mü sizin 0-6 mı, biraz ağır yazmışlar Yorumlarda, bi tutturamadık emziği
Emzik verince oğlum bazen tuhaf yüz ifadesi yapıyo midesini bulandırıyo utanıyorum emzik verdiğime0-3 mü sizin 0-6 mı, biraz ağır yazmışlar Yorumlarda, bi tutturamadık emziği![]()
Ben kullanıyorum üç buçuk sene önce almıştım kızımdan kalan çok memnunum tek şarj edilir pilini değiştirdim bunda da kullanıyorum ik dese duyuyorum modeli WMA370Selam hanımlar,
weewell kamera ya da telsiz kullanan var mı? İndirimde şu an bakıyorum.
Kullandığınız kameradan ya da telsizlerden memnunsanız modelini paylaşır mısınız?
Annem yaptırırken pek mutluydu annem sırtını falan okşuyodu bayılıyodu ben yapınca kıyameti koparıyo ama yine de azcık azcık yapıyom hemen kaldırıyom zafen 1 dak falan tutun diyolarKızlar bebeklerinize tummy time yaptırıyor musunuz ? Ben her gün biraz biraz yaptırmaya çalışıyorum ama hiç hoşlanmıyor. Her seferinde de kusuyor.
Benim neredeyse iki ay olacak hala gidemedim, ara sıra karnıma ağrılar giriyor gitsem iyi olacak aslındaKîzlar 40 kontrolune
47 de gitsem nolur
Randevulari full dolmus dr umun
Keske onceden alsaydim
Benim kızım taa odasından duyup geliyor bi uyutmadınız diyip fırçalayıp geri gidiyorGenelde hayiren baslarda uyanip kulaklarini tikiyordu oflayip pufluyordu ama alisti simdi uyanmiyor uyansada parmak emiyor oglum dogdugu gunden beri bide benim kolumu oksar uyurken hemen modunu alip geri uyuyor cok sukur bi elim kizda bi elim oglanda halim perisan
![]()
Nerede indirimde canım, ben de bakayım? Telsizini bilmiyorum da o markanın birkaç kullandığım ürünü var memnunum.Selam hanımlar,
weewell kamera ya da telsiz kullanan var mı? İndirimde şu an bakıyorum.
Kullandığınız kameradan ya da telsizlerden memnunsanız modelini paylaşır mısınız?
Nerede indirimde canım, ben de bakayım? Telsizini bilmiyorum da o markanın birkaç kullandığım ürünü var memnunum.