2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sıkıntı olmaz canım. Emzirme danışmanlığı az önce attı bunu bana, bilgiler güncellenmiş

Eklentiler

• 0464479A-33F6-4FBA-BCB6-ED59852B4644.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bir sorum olacaktı . Verem aşısından sonra bebeklerde ateşlenme vesaire oldu mu ? olduysa nasıl önlem aldınız ?

Dün sabah aşı oldu, henüz ateşlenmedi. Calpol aldım ateş olursa 1 çay kaşığı veririm diye
Benim bebek de yoğun bakımdan yeni çıktığı için ayın 15'inde verem aşısı olacak demek calpol verebiliyoruz yani bir çay kaşığı Ateş olması durumunda.

Sen heyet mi alacaksın nasıl ayarladin
Ayarlayamadım ama kendi planımı söyliyim 9 martta bitiyo iznim 1 ay kendi doktorum heyet verecek zorla oda sonra 5 gün 5 gün sağlık ocağından alamayı denicem 40 güne kadar sonra lohusa depresyonu teşhisiyle psikiyatri den almayı düşünüyorum dönemi kapatsam iyi olurdu çok zor rapor veriyorlar öğretmenlere ya

Ya bu bebekler gindz niye besikte uyumaz 15 dk besikte yatti uyanip yine memede uyudu ozledm gunduz besiktw uyudugu gunleri geri gelecek mi o gnler

Kızlar benim bebeğimin yanaklarında ve göz kapagında kılcal damarlar belirgin cildi ince oldugu için midir düzelir mi böyle olan var mı
Oğlumdada var ten rengiyle alakalı diye hiç üstünde durmamış tım hatta benim bile bazı yerlerde damarlar belirgin önemli. Bişey mi acaba

Canım bence psikiyatriyi hiç bulaştırma..
Hayatin ne getireceğini bilemeyiz başka doktordan bulmaya çalış,
Sonuçta bunlar işleniyor sisteme ve psikiyatri sıkıntı..

Teşhisini nasıl koyarlar? Valla beni de görse depresyondan kesin 40 gün yazar. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Dokunsalar yetiyor.

Canlar bir şey sormak istiyorum,
Doğumu özelde yaptım ilk ay muayenesi de orada oldu
Ama şimdi devlette kalça ultrasonu için randevu almak istiyorum
Onu nasıl yapacağım şimdi gidip 1 ay sonrası için gün mü alacağım yoksa
O iki aylık kontrolde mi gün verecekler

Kızlar bnde bir soru ile geldim bebeğimin kaka renginde sorun yok hardal ama kıvamı krem gibi ilk kez karşılaşıyorum nette de bulamadım normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…