Kızlar oda sıcaklıgında anne sütü kaç saat bekleyebilir sabah uyku sersemi 6 saat diye okudum internetten 4 de sagdıgım sütü 7 de verdim bişey olur mu kimi yerde 3 yazmış internet off içim hiç rahat değil keşke içirmeseydim
Ayarlayamadım ama kendi planımı söyliyim 9 martta bitiyo iznim 1 ay kendi doktorum heyet verecek zorla oda sonra 5 gün 5 gün sağlık ocağından alamayı denicem 40 güne kadar sonra lohusa depresyonu teşhisiyle psikiyatri den almayı düşünüyorum dönemi kapatsam iyi olurdu çok zor rapor veriyorlar öğretmenlere ya
Ayarlayamadım ama kendi planımı söyliyim 9 martta bitiyo iznim 1 ay kendi doktorum heyet verecek zorla oda sonra 5 gün 5 gün sağlık ocağından alamayı denicem 40 güne kadar sonra lohusa depresyonu teşhisiyle psikiyatri den almayı düşünüyorum dönemi kapatsam iyi olurdu çok zor rapor veriyorlar öğretmenlere ya
Canım bence psikiyatriyi hiç bulaştırma..
Hayatin ne getireceğini bilemeyiz başka doktordan bulmaya çalış,
Sonuçta bunlar işleniyor sisteme ve psikiyatri sıkıntı..
Canlar bir şey sormak istiyorum,
Doğumu özelde yaptım ilk ay muayenesi de orada oldu
Ama şimdi devlette kalça ultrasonu için randevu almak istiyorum
Onu nasıl yapacağım şimdi gidip 1 ay sonrası için gün mü alacağım yoksa
O iki aylık kontrolde mi gün verecekler