Erkek cocuklarda 6 saate kdr kakayi degistirmeyebilirmissn bir doktorun dedigine gore ama kizlarda beklememek gerekiyomus vajinaya girip enfeksiyon yapabilirmis. Ben derin uyuyosa degistirmiyorm nasilsa bikac saat icinde sancilancak bisey olacak uyanacak die. Uykusu hafifleyip gozleri aralandiginda degistiriorm
Hic pisik olmadi simdiye kdr ama ztn ben de 6 saat beklemiyorumdur. Hic okdr uyudugu olmuyo ki ztn. Prima kullaniyom bi de her bez degisimnde mustela pisik kremi suruyorm. Gunduz bazen elimde kalan sleepyleri harcamak icin onlari kullaniyorm ozaman daha cok kizariyo sanki hemen degissem bile. O da hemen gecio yikayinca fln
Canlar bir şey sormak istiyorum,
Doğumu özelde yaptım ilk ay muayenesi de orada oldu
Ama şimdi devlette kalça ultrasonu için randevu almak istiyorum
Onu nasıl yapacağım şimdi gidip 1 ay sonrası için gün mü alacağım yoksa
O iki aylık kontrolde mi gün verecekler
Bende doğumu özelde yaptım kalça ultrasonu için devlette çocuk hastalıkları bölümüne sıra aldım kalça ultrasonu için geldim dediğinde yapıyorlar benim gittiğim hastane aynı güne sıra verdi çektirdik göz muaynesinide yaptırdık hastaneye göre değişiyor sanırım gün verme meselesi
Bebeğin boynunda kabuklanma olanlar var mı ya, boyun kat çizgilerinde kızarıyor kabuk gibi oluyor neden ki off sanırım bu bebeğim de alerjik olacak, yüzü de pütürlendi yine
Kaşı bir yerlerini. Maşallah benimki de uyurdu 40 a kadar. 40 dan sonra azdı.
Hasta olan çocuk uyumaz diyorlardı, geçen gün test ettim 12 saatten fazla uyumadı.
Uyuyamaz hasta olsa
Bende enfeksiyon fln mi kaptı ağlamıyor uyuyor bütün gün halsiz mi diye düşünüyorum doktor ilerde uyumuyor diye gelme dedi ama o ilerisi ne zaman bilmiyorum 40 cıktı bugün aynı
Kızlar ben psikiyatriden bir ay heyet raporu aldım.uzerine iki ay daha verebileceğini söyledi doktor.sonra temmuzun 10 u falan olacak.onu da 10 günlük raporlarla doldururum.ya da seminere katılırım ki çok istiyorum gitmeyi.evde çok sıkıldım.
Tazyikli süt geldiği için meme reddimiz de oldu çok şükür. Sol tarafı emmiyor. Deli gibi ağlıyor memeyi ağzına alınca. sağ memeyi emzirir gibi tersten verdim aldı 2-3 fırt çekti. Rahatsız edince içmedi.
Çocuğu uyuttum ağrıdan ben uyuyamadım. Memeyi sağana kadar uyanır.aynı döngü devam eder.
Kızlar ben psikiyatriden bir ay heyet raporu aldım.uzerine iki ay daha verebileceğini söyledi doktor.sonra temmuzun 10 u falan olacak.onu da 10 günlük raporlarla doldururum.ya da seminere katılırım ki çok istiyorum gitmeyi.evde çok sıkıldım