2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bnde bir soru ile geldim bebeğimin kaka renginde sorun yok hardal ama kıvamı krem gibi ilk kez karşılaşıyorum nette de bulamadım normal mi
Normal mi bilmiyorum ama benim çocuğunda genelde kıvam gibiydi 2 gündür küçük küçük parçalı bende kabız oldu sanıyordum normali mi parçalı olması

Çok teşekkür ederim kanda ve idrarda enfeksiyon olduğu için yattı enfeksiyon değeri haddinden fazla yüksek olduğundan dolayı tedavi süresi 40 gün sürdü.
Çok üzüldüm ondan pek yazmıyordun sanırım, hatta soracaktım sana bebeğini. Kız mı erkek mi

Gece bez değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye. Bir kaç gündür kakasını yapıyor gazla birlikte gece değiştirip emziriyorum. O ara ağlıyor tabii.. Gece kakasını yapıyor mu sizin bebişlerde?

Gece bez değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye. Bir kaç gündür kakasını yapıyor gazla birlikte gece değiştirip emziriyorum. O ara ağlıyor tabii.. Gece kakasını yapıyor mu sizin bebişlerde?

Yapıyor özellikle oh uyudu dediğimde yapıyor. Ondan sonra uyanıyoruz mecbur.

Hatta sabah 6da bağırarak uyandı ıkındı sıkındı sonra kakasını yapınca rahatladı değiştirdim uyumaya devam etti.

Ya bu bebekler gindz niye besikte uyumaz 15 dk besikte yatti uyanip yine memede uyudu ozledm gunduz besiktw uyudugu gunleri geri gelecek mi o gnler
İlk 15 gün falan uyumuştur yatağında hatta neden hep uyuyo diye dert yanıyordum
Sonra gündüzleri hiç yatağında uyumaz oldu koyduğum an sensör var mübarek uyanıyor
Gece uyuyor ama yatağında.

İlk 15 gün falan uyumuştur yatağında hatta neden hep uyuyo diye dert yanıyordum
Sonra gündüzleri hiç yatağında uyumaz oldu koyduğum an sensör var mübarek uyanıyor
Gece uyuyor ama yatağında.

Uyumuyor diye dert ediyordum 5 buçuk saattir uyuyor. Aç kaldı diye dert ediniyorum .kaldırsam mı kaldırmasam mı

Kızlar sizin bebeklerde hep uyuyor mu 40 günlük 4-5 saat anca uyanık ateş kusma fln yok ama hasta mı diye aklıma geliyor hep

Kaşı bir yerlerini. Maşallah benimki de uyurdu 40 a kadar. 40 dan sonra azdı.
Hasta olan çocuk uyumaz diyorlardı, geçen gün test ettim 12 saatten fazla uyumadı.
Uyuyamaz hasta olsa

Yapıyor özellikle oh uyudu dediğimde yapıyor. Ondan sonra uyanıyoruz mecbur.
Erkek cocuklarda 6 saate kdr kakayi degistirmeyebilirmissn bir doktorun dedigine gore ama kizlarda beklememek gerekiyomus vajinaya girip enfeksiyon yapabilirmis. Ben derin uyuyosa degistirmiyorm nasilsa bikac saat icinde sancilancak bisey olacak uyanacak die. Uykusu hafifleyip gozleri aralandiginda degistiriorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…