2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de ici su dolu kavanoza koyuyorum kavanozu da kaloriferin uzerinde tutuyorm sicacik oluyor

Nasıl uyutuyorsun?
Yani ben hiç uyutmuyorum desem yeri mamasını yediriyorum bazen öyle uyuyor basende mamasından sonra gazını alıyorum bakıyorum uyumuş yatırıyorum o kadar .ilk zamanlar kusuyordu doktor gazını iyi al demişti 15-20 dk gaz alıyorum mayışıp uyuyor uykuya düşkün benim çocuk sanırım bide odanın ışığını açmamaya çalışıyorum gece olduğunu anlıyor uyansa da kendi gene uyuyor

Hiç olmadı. Morarmadan aylar önce dizden altı çok kötü agrimisti. Sonra da morarma oldu. Başka belirtim olmadı. Sana da çok geçmiş olsun. Venöz yetmezlik mi dediler sana da
Yok canım kendim şüpheleniyorum Allah sana sa şifa versin nasılsın şimdi mesaj attım istersen ordan konuşalım

Pratik olmuş.
Soğumuyor mu? Ben ılık suyla siliyorum .

Ay öyle çocuk olsa bakmakta ne var. Maşallah
Annemin benim çocuklarım böyle değildi dediği kadar varmış. Annemin çocukları da seninki gibiymiş

Ay öyle çocuk olsa bakmakta ne var. Maşallah
Annemin benim çocuklarım böyle değildi dediği kadar varmış. Annemin çocukları da seninki gibiymiş
uykuya düşkün olduğu İçin beslenmesi sıkıntı ağzında bi saat mamayla bekliyorum ne kadar yerse o .onun dışında bi zorluğu yok çok şükür Allah herkesin çocuğunu bağışlasın .

Çok teşekkür ederim. Bacağımda hafif morarmalar olmustu
Mesajı görünce atladım hemen geçmiş olsun 3 senedir zaman zaman kol ve bacaklarımda morarmalar oluyor benimde önce bebek sonra pandemi derken gidemedim bir türlü doktora ihmal ettim. Morarmalarin sebebi neymiş sizde? Birde hangi bölüme gitmek gerekiyor bunun için?

Günaydın kızlar. Şimdi size bir şey anlatacağım kızım önceden saat 8e kadar uyurdu. Sabah uyanıyor 6 da, emziriyorum uyumuyor 8e kadar. Gün burada 7 de açıyor gündüz olduğunu görünce uyanıyor galiba. Gece uykusu içinde havanın kararmasını bekliyorum. Derin uyuması için emzirdikten sonra 1,5 saat sallayıp öyle beşiğe yatırıyorum yoksa uyanıyor hemen beşiğe yatırırsam. Uyanması uyuması güneşin doğması batmasına göre mi ayarlayacağım anlamadım valla beynim yandı artık akşam banyosu emzirmesi sallaması beşiğe yatırması akşam 10 oluyor. 1 saat takılayım diyorum artık uykum geliyor yatıyorum mal gibi oldum psikolojim falan gitti benim, iyi hissetmiyorum kendimi. Her gün dünün tekrarı, ben mi abartıyorum acaba ne zaman normale döneceğiz az da olsa

Bende açmıyorum gece lambası var sadece. Karanlıkta uyumadı hiç. Uyandığında emzirirken rahat oluyor loş ışık. Işıkta uyumayı da hiç sevmem Işığı kapatmayı deneyeceğim de uyandığında garipser diye çekiniyorum

Günaydın kızlar kızımın dünden beri burnu tıkalı ve öksürüyo gece acile götürdük ciğerleri temiz çok şükür ama burnu tıkalı olduğu için öksürüyo ne yapabilirim açmak için sürekli temizliyorum zaten nasıl rahatlatabilirim ya kendi de çok huzursuz

Çok geçmiş olsun miniğe Hava nemlendirici çok işe yarıyor. oğlum gecen haftadan beri burnu tıkalı öksürük hapsuruk gidiyordu 4 saatte bir burnunu açıp soguk buhara tuttuk daha iyi oldu en azından rahat nefes alıyo bide nane kekik Lavanta yağı gibi antiseptik kokuları odada bulundur, soğan ve karanfil iyi gelir hepsini denedim artık hangisi işe yarardı bilmiyorum ayrıca burda yazmışlar dı sen bol nane limon ve ıhlamur iç şifa olur inşallah sütünden geçer

Son düzenleme:
Fizyolojik serumu burnuna damlatınca yüz üstü yatır Bi onbeş dakika varsa sümük balgam aksın oyle çek aspiratörle ben damlatıp çekiyordum perişan ettim bebeğimi sonradan böyle yaptım İnş işine yarar ama Allah korusun ateşe dikkat et hemen hastaneye gidin

Bende merak ediyorum ne zaman döneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…