- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Normal sartlarda 36 36.5 olmali 37 38 arasi orta ates 38 ustu yuksek ates diye biliyorum hayirdir ?Koltuk altından ateş kaç olmalı kızlar normal ateş ölçerle, dijital değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal sartlarda 36 36.5 olmali 37 38 arasi orta ates 38 ustu yuksek ates diye biliyorum hayirdir ?Koltuk altından ateş kaç olmalı kızlar normal ateş ölçerle, dijital değil
Benim bebe de oyle hala oyle aksam olunca olan oluyor yapcak bisi yok care bulamadik gezdiriyoruz battaniyede salliyoruz battaniyede rahatliyorTeşekkür ederim. Erken doğduğu için 5. atak haftası geçen hafta bitti aslında ama o ataktan beri toplayamadı hep huzursuz hep ağlıyor. Özellikle akşamları susturamıyoruz, kucakta ayakta gezdirince biraz susuyor durduğumuz anda çığlık atmaya başlıyor. Memeyi de reddediyor. Çok yorucu süreçler gerçekten.
Olmaz olasica gun geldiDiyet yapan bacimsular tarti günümüz yarin miydi bizim ?
Akşam üstü uyandı ayılamadı sızlanıyor falan ateşine baktım en son 38 e yaklaştı. Acile götürdük boğazında kızarıklık var biraz dedi. Calpol verdik inşallah düşer. Durduk yere böyle olduNormal sartlarda 36 36.5 olmali 37 38 arasi orta ates 38 ustu yuksek ates diye biliyorum hayirdir ?
Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dediAkşam üstü uyandı ayılamadı sızlanıyor falan ateşine baktım en son 38 e yaklaştı. Acile götürdük boğazında kızarıklık var biraz dedi. Calpol verdik inşallah düşer. Durduk yere böyle oldu
Evet canım yarınen çok veren sensin bence
![]()
38 oldu ateşi calpol verdim. Boğazında biraz kızarıklık varmış. Evin içinde hastalandı
Akşam üstü uyandı ayılamadı sızlanıyor falan ateşine baktım en son 38 e yaklaştı. Acile götürdük boğazında kızarıklık var biraz dedi. Calpol verdik inşallah düşer. Durduk yere böyle oldu
Aksam ustu 4.5 tan beri uyumayanlardan selam olsun ey dostlar oynatmama az kaldisoktum yıkadım citiledim yagladim masajladim yok anam gidim mayismiyir fildir fildir gozler elimde kalacak haberi yok zillinin
![]()
Sağol canım, aynen valla şaşırdım bende kızarıklığa. Kışı hastalıksız atlattık diyordum bendeGecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dediignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa
![]()
Benimkinin de hala burnu tikanio serum sika sika bi hal oldm cocuk da nefret etti artik. Gun icinde hadi sikiorm da gece uykusunda da tikanio rahatsz oluyo ayilamiyo da uyuyamio da. Agliyo sadece. Uykusunun arasinda sikip iyice aglatiorm fln ama acilmadikca bi de serum sikinca o huzursuzlukla daha cok kucagima yapisio zaten gaz da var tam bi huzursuzluk dongusune giriyoruz sinir oldm 2 gecedir bi bu eksikti diorm da tabi buna sukur:)Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dediignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa
![]()
Aman amanAksam ustu 4.5 tan beri uyumayanlardan selam olsun ey dostlar oynatmama az kaldisoktum yıkadım citiledim yagladim masajladim yok anam gidim mayismiyir fildir fildir gozler elimde kalacak haberi yok zillinin
![]()
Senin kiza burda toplu nazar degdirdik heralde yatti mi 3 4 saat uyuyo dedinBenim kizda boyleydi bugun cızık cızık uyumadi sabah 7 den aksam 5 e toplasan 1 saati geçmedi![]()
Sen zorla nazar ettin senin kiziBenim kizda boyleydi bugun cızık cızık uyumadi sabah 7 den aksam 5 e toplasan 1 saati geçmedi![]()
Ayy gerci hasta dimi kiyamam yaa iste ondan diom sagliklari yerinde olsunda varsin agasinlar ama cene durmuyor iste insan oğluAman amanbende kızı ayıltmaya çalıştım akşam ılık banyo yaptırdım onda bile düzgün ağlayamadı ortalığı yıkardı üstünü giydirirken.
Hep anneme dalga geçerdim 3. Yude yapicam die. Bugun dio besikleri flan elinde tutma kullanmadigini ver gitsin bebek yapmicaksan ( fazla esyadan nefret eder ) dedim alalh korusun tobeler tobesi kafayi yemedim henuz 3. Dion bana dedim ... Analik zor zanaat gercektendeBenimkinin de hala burnu tikanio serum sika sika bi hal oldm cocuk da nefret etti artik. Gun icinde hadi sikiorm da gece uykusunda da tikanio rahatsz oluyo ayilamiyo da uyuyamio da. Agliyo sadece. Uykusunun arasinda sikip iyice aglatiorm fln ama acilmadikca bi de serum sikinca o huzursuzlukla daha cok kucagima yapisio zaten gaz da var tam bi huzursuzluk dongusune giriyoruz sinir oldm 2 gecedir bi bu eksikti diorm da tabi buna sukur:)
Gotur gotur ihmal etme ilerlemesin allah korusun. Bizimkinin 3. Ay kontrolune denk geldi de doktor gordu ciger temiz bogaz temiz sadece grip dedi ama kucuk ilac vermem dedi insalah ilerlemez valaSağol canım, aynen valla şaşırdım bende kızarıklığa. Kışı hastalıksız atlattık diyordum bendeisterseniz serum takabiliriz dedi ama damar sıkıntı olabilir yok dedim. Kusma vs olursa getir iğne yaparız dedi. Yarın çocuk doktoruna götürürüm durumuna göre
Geçmiş olsun neden kızarmış ki boğazı, öksürüğü falan var mı?Akşam üstü uyandı ayılamadı sızlanıyor falan ateşine baktım en son 38 e yaklaştı. Acile götürdük boğazında kızarıklık var biraz dedi. Calpol verdik inşallah düşer. Durduk yere böyle oldu
Ben daha yuksegini gorebilirim:) hamburgerler cikolatalar..Ben kesin yarın tartıda aynı sayıyı görürüm kızlarbugün tartılasım vardı aşırı meraktayım ama tuttum kendimi.