Canım çok geçmiş olsun mesajları okuyamadım inşallah iyisindirYa ben cok fena oldm niye anlamadim bi gecede aksam yatarken bisey yoktu gttm salak gibi solgarin vitamininden aldm sutum az diye bebek de tum gun uyumadigi icin gece hic uyanmadi. Ben bi uyandm hareket edemiorm memelerim agriyo. Mecbur sagiym dedm gecmedi ztn o sirada bebek de uyandi heh smdi o hepsini bosaltir dedm verdm memeyi ama o da ememedi uykudan 2 cekio birakio yenidogana döndü. Bebegi birakip biraz daha sagaym dedm ama bosalmadi yine tabi. gecenin yarisi da dusa grmek istemedm masaj icin, uyumak istedm parol aldm. Sonra yatakta usudm titreme geldi soguk diyorm bebegi de ince gydirmistm bi battaniye daha atalm diorm esim soguk degil sicak suan bu oda dedi baktm 37.5 atesm var neyse uyudm bi sekilde titreme gecti 2 saat snr bebek yine agladi uyandm emzirmeye calisiyorm yine baktm bu sefer 39 olms. Yarim saat snr kalktm dusa girdm ama esime dedm ayakta duramiorm bebegn altini sen degistir. O da ayakta dus alma kuveti doldur dedi yok dedm sicakta masaj yapicam. Her sey iyiydi masaj yaptm biraz sutleri akitiyodm snr gozlerm karardi dusta bayilmism. Esimin bagirislarina ambulans seslerine uyandim sarsmis beni. Hala sacimi durulamaya ugrasiodm. Alalacele uzerime bi havlu atti kadin dogumcumu aradik o da meme cerrahina yonlendirdi. 2 lokma bisey yedik geldk smdi doktoru bekliorm. Soktaym ama yasadigm seye
. Ucuz atlatmışsın.Sagol cnm ben de soktaym nasi bayildm anlamadm hayatmda ilk kez basima geldi ztn daha gecen korona olunca konustk esimin atesi cikmisti benm ckmadi ben dedm pek ateslenmem hayatmda 38.5 ustu ates gordugumu bilmem demistm. Neyse doktora gttk mecbur antibiyotik verdi sicak kompress yapip sagacaksin snr soguk kompress dedi geldim sagdim ama hala sanki ici dolu gibi hissediyorm ama sagarken artik gelmiyodu akmiyo heralde. Tekrar dusa girmeye de korkuyorm
Sagol cnm cansu dengey diye bi kiz var ya o da mastit olmustu ama bakmamistm o zamam storylerine simdi baktm sabitlemis onun da koronadan snr olms. O bebegin burnu tikaliyken iyi bosaltamamasina bagliyo ama bilemedim.Cok gecmis olsun canım.cok yoruldun son günlerde.hersey üst üste geldi malesef.allah sofa versin
Cok tesekkurler iyiym dinlenmeye calisiyorm hala biraz atesim var sut tam bosalmadi acilmadi halaCanım çok geçmiş olsun mesajları okuyamadım inşallah iyisindir
Sagol cnm daha iyiym ama hala bosaltamiorm memeyi tam olarak ve atesim var. Antibiyotige baslamak zorunda kaldikBurda çoğu kişi kahkaha atıyor diyor ondan bnm ki atmıyor dedim cnm belki de erkendir.
Ayy çok geçmiş olsun cnm şuan nasılsın?
Kızlar bugün iki ay asimizi olduk sizlerde neler yaptı ateş oldumu huzursuzluk falan
Geçmiş olsun bende bişey yoktu ama kanallar tıkandı benimde sütüm az diye bulgur pilavı yedim 2 tabak sabah sütüm düğüm düğüm olmuştu geçer belki dedim 2 gün sonra geçmeyince doktora gittik ultrason fln bakıldı yapılan tek şey emzireceksin başka türlü geçmez bunu duymak İçin 650 TL verdikYa ben cok fena oldm niye anlamadim bi gecede aksam yatarken bisey yoktu gttm salak gibi solgarin vitamininden aldm sutum az diye bebek de tum gun uyumadigi icin gece hic uyanmadi. Ben bi uyandm hareket edemiorm memelerim agriyo. Mecbur sagiym dedm gecmedi ztn o sirada bebek de uyandi heh smdi o hepsini bosaltir dedm verdm memeyi ama o da ememedi uykudan 2 cekio birakio yenidogana döndü. Bebegi birakip biraz daha sagaym dedm ama bosalmadi yine tabi. gecenin yarisi da dusa grmek istemedm masaj icin, uyumak istedm parol aldm. Sonra yatakta usudm titreme geldi soguk diyorm bebegi de ince gydirmistm bi battaniye daha atalm diorm esim soguk degil sicak suan bu oda dedi baktm 37.5 atesm var neyse uyudm bi sekilde titreme gecti 2 saat snr bebek yine agladi uyandm emzirmeye calisiyorm yine baktm bu sefer 39 olms. Yarim saat snr kalktm dusa girdm ama esime dedm ayakta duramiorm bebegn altini sen degistir. O da ayakta dus alma kuveti doldur dedi yok dedm sicakta masaj yapicam. Her sey iyiydi masaj yaptm biraz sutleri akitiyodm snr gozlerm karardi dusta bayilmism. Esimin bagirislarina ambulans seslerine uyandim sarsmis beni. Hala sacimi durulamaya ugrasiodm. Alalacele uzerime bi havlu atti kadin dogumcumu aradik o da meme cerrahina yonlendirdi. 2 lokma bisey yedik geldk smdi doktoru bekliorm. Soktaym ama yasadigm seye
Cnm Sıcak duşa girip ardından boşalana kadar safım mi yap dediler bende yapsam nasıl geçermiş buCok tesekkurler iyiym dinlenmeye calisiyorm hala biraz atesim var sut tam bosalmadi acilmadi hala
Bide durmadan boşalana kadar no sagım yapacaksın 2 saatte 1 miCnm Sıcak duşa girip ardından boşalana kadar safım mi yap dediler bende yapsam nasıl geçermiş bu
Evet maksimum 3 saatte bir bosaltman lazimmis bosalana kdr sagicaksn bi de hangi memede mastit varsa diyelm bebek onu emdi bidahaki emzirmede yine mastitli memeyi vericekmissn. Sicak dus almasan da sicak biseyle kompress yapip sagmak sagim bittikten snr da soguk kompress yapmak gerekiyomus. Istersen lahana yapragi ya da baska soguk bisey. Bu sekilde bikac gun ugrasmam gerekcek sanirim zorlanicam gibi ama yapcak bisey yok. Benim dugumler meme ucunun alt kisminda oldugu icin sagim yaparken masaj da yapamiorm cunku pompanin ucu kaciyo. Beceremedm. Hala atesim 37.5Bide durmadan boşalana kadar no sagım yapacaksın 2 saatte 1 mi
Peki neden olmuş?Evet maksimum 3 saatte bir bosaltman lazimmis bosalana kdr sagicaksn bi de hangi memede mastit varsa diyelm bebek onu emdi bidahaki emzirmede yine mastitli memeyi vericekmissn. Sicak dus almasan da sicak biseyle kompress yapip sagmak sagim bittikten snr da soguk kompress yapmak gerekiyomus. Istersen lahana yapragi ya da baska soguk bisey. Bu sekilde bikac gun ugrasmam gerekcek sanirim zorlanicam gibi ama yapcak bisey yok. Benim dugumler meme ucunun alt kisminda oldugu icin sagim yaparken masaj da yapamiorm cunku pompanin ucu kaciyo. Beceremedm. Hala atesim 37.5
Hicbi fikrim yokPeki neden olmuş?
Geçmiş olsun Allah korusun iyiki eşin varmıs Allah şifa versin inşallah umarım çimdi daha iyisindirYa ben cok fena oldm niye anlamadim bi gecede aksam yatarken bisey yoktu gttm salak gibi solgarin vitamininden aldm sutum az diye bebek de tum gun uyumadigi icin gece hic uyanmadi. Ben bi uyandm hareket edemiorm memelerim agriyo. Mecbur sagiym dedm gecmedi ztn o sirada bebek de uyandi heh smdi o hepsini bosaltir dedm verdm memeyi ama o da ememedi uykudan 2 cekio birakio yenidogana döndü. Bebegi birakip biraz daha sagaym dedm ama bosalmadi yine tabi. gecenin yarisi da dusa grmek istemedm masaj icin, uyumak istedm parol aldm. Sonra yatakta usudm titreme geldi soguk diyorm bebegi de ince gydirmistm bi battaniye daha atalm diorm esim soguk degil sicak suan bu oda dedi baktm 37.5 atesm var neyse uyudm bi sekilde titreme gecti 2 saat snr bebek yine agladi uyandm emzirmeye calisiyorm yine baktm bu sefer 39 olms. Yarim saat snr kalktm dusa girdm ama esime dedm ayakta duramiorm bebegn altini sen degistir. O da ayakta dus alma kuveti doldur dedi yok dedm sicakta masaj yapicam. Her sey iyiydi masaj yaptm biraz sutleri akitiyodm snr gozlerm karardi dusta bayilmism. Esimin bagirislarina ambulans seslerine uyandim sarsmis beni. Hala sacimi durulamaya ugrasiodm. Alalacele uzerime bi havlu atti kadin dogumcumu aradik o da meme cerrahina yonlendirdi. 2 lokma bisey yedik geldk smdi doktoru bekliorm. Soktaym ama yasadigm seye
çok geçmiş olsun dikkat et . ama duş iyi geliyor. evde biri varken duş al.Sagol cnm ben de soktaym nasi bayildm anlamadm hayatmda ilk kez basima geldi ztn daha gecen korona olunca konustk esimin atesi cikmisti benm ckmadi ben dedm pek ateslenmem hayatmda 38.5 ustu ates gordugumu bilmem demistm. Neyse doktora gttk mecbur antibiyotik verdi sicak kompress yapip sagacaksin snr soguk kompress dedi geldim sagdim ama hala sanki ici dolu gibi hissediyorm ama sagarken artik gelmiyodu akmiyo heralde. Tekrar dusa girmeye de korkuyorm
Banyo daha kolay büyük tuvalete çıkmasını kolaylaştırır kantoran yağını direk popoya sürebilirsin bi de kardeşim varsa hakiki zeytinyağı çok az içir dedi ona cesaret edemedim kantaron ve banyo da çözümü buldum benimki de arada kabız oluyorCocuk desen huysuz gece sorunsuz uyuyan bebe sabaha kadar saat bası uyandı poposundaki çatlak canını yakıyor sanırım anestol hametan fıto hepsini Allah ne verdıyse sürüyorum sıcak suya kantoran yagı çörek otu yagı döktüm sudaa öyle beklettim iyi geldi sanırım şimdi uyudu
Geçmiş olsun canım. Solgarın bıra mayası ıse yaradı mı? Gunde kac tane ne aralıklarla ıcıyorsunHicbi fikrim yokhaftada 4 5 mastit vakasi goruyorm dedi doktor. Sık olan biseymis. Meme tam bosalmayinca biriken bekleyen sutler iltihaplaniyoms iste. Ben bi gecede oldu dedm ama belki onceden beri sagilmayan sutler sonunda iltihap yapti. Benim arada sistigi kizardigi olurdu ztn ama sonra bebek emince ya da saginca iner yumusardi. Arada sagiyodm da hatta. Sonra 2 gundur sutum azaldi triplerine girince solgarin vitaminine yeniden basladim. O da birden sut yapinca boyle oldu heralde.
Canım emen bir bebekse ters emzirmeyi dene bi çok kişiye faydalı olmuş araştırınca okumuştumHicbi fikrim yokhaftada 4 5 mastit vakasi goruyorm dedi doktor. Sık olan biseymis. Meme tam bosalmayinca biriken bekleyen sutler iltihaplaniyoms iste. Ben bi gecede oldu dedm ama belki onceden beri sagilmayan sutler sonunda iltihap yapti. Benim arada sistigi kizardigi olurdu ztn ama sonra bebek emince ya da saginca iner yumusardi. Arada sagiyodm da hatta. Sonra 2 gundur sutum azaldi triplerine girince solgarin vitaminine yeniden basladim. O da birden sut yapinca boyle oldu heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?