Yok yok uyusun. Uyandığında canavar olsun kuzucukİyi olur çok mıymıy bana cekmiş biraz uyanık olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok uyusun. Uyandığında canavar olsun kuzucukİyi olur çok mıymıy bana cekmiş biraz uyanık olsun cnm
Kız benimde 2800 doğdu hala daha 5 ancadorYok kız 2800 doğdu![]()
Canlar hamilelikte oluşan göbek çizgisi ne zaman geçecek ya? İyileşen geçmeye başlayan var mı?
+182.günden bildiriyorum, hala geçmedi![]()
Yok canım premium carei o fiyata hiç görmedim. Bu yenidoğan olan var ya aktif bebeğin iyisi premium carein kötüsü o.Premium care mi?
Ya bir benimki kahkaha atmıyor sanırım çok ciddi bir çocuk anca gülümsüyor ben konuşurkenNe zaman kahkaha atsa hıçkırık tutuyor yazık rahatsız edici bi şey, artık güldürmeye çekiniyorum![]()
Erkek bebiş mi kız bebiş miKız benimde 2800 doğdu hala daha 5 ancador![]()
Erkek bebiş mi kız bebiş mi![]()
KızErkek bebiş mi kız bebiş mi![]()
Dediğin uyku arkadaşına bir bakayım dedim aman Allahım nedir o fiyat bnm kızdan kalan ikeadan aldığım War ama nedense kullanmıyorum buna hayatta o parayi vermemHa bir de kızlar ben doğmadan önce budiz uyku arkadaşı aldım ve doğduğundan beri kullaniyorum.uykuya daldiktan sonra uyanmamasini ona bağlıyorum.hareket ve ses sensörü olduğu için uyanma belirtisi gösterdiğinde çalışıyor ve sakinleştiriyor.tavsiye ederim.kolik Orhani da unutmamak lazım tabi![]()
Oğlum güzel topladı şükür. Sarılıktan 2 kere fototerapi gördü, ben günümden erken doğurdum ama şükür kendini topladıSeninkinin maşallahı var.Benim bebiş 3,5 kilo doğdu. Seninkiyle aynı kiloda.
O yüzden fark ediyor olabilir. Oğluşum var benm
Canım bazı kişilere sıcak uygulama iyi gelirken diğerlerine soğuk uygulama iyi geliyor önce duşa girip sıcak su altında masaj yaparak boşaltmaya çalış eğer olmuyo ise soğuk termo jeli bir havluyla göğsüne sar 15 dakika sonra yine elinle masaj yap öyle sağ bana bu iyi gelmiştiKizlar mastit oldm atesm 39 olms napicam parol aldm ama sagiyorm azalmio bebek de ememio
Bi çözümünü bulursan bana da yazar mısın bi de taş gibi bi kaç tane mi sizde de acaba yoksa bi tane tomurcuk mu oluşmuşKizlar mastit oldm atesm 39 olms napicam parol aldm ama sagiyorm azalmio bebek de ememio
Kız benimki de kahkaha atmıyo daha erken değil mi onun içinYa bir benimki kahkaha atmıyor sanırım çok ciddi bir çocuk anca gülümsüyor ben konuşurken
A anemoniasp lahana yapraklariyla cozum bulmustu sanki.Bi çözümünü bulursan bana da yazar mısın bi de taş gibi bi kaç tane mi sizde de acaba yoksa bi tane tomurcuk mu oluşmuş
Bi de sende ates oldu mu. Ates olunca antibiyotik diyolar amaBi çözümünü bulursan bana da yazar mısın bi de taş gibi bi kaç tane mi sizde de acaba yoksa bi tane tomurcuk mu oluşmuş
Geçmiş olsunKizlar mastit oldm atesm 39 olms napicam parol aldm ama sagiyorm azalmio bebek de ememio