2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu gece o kadar çok uyandı ki.. Emzir yatır emzir yatır. Uyandığında da eller hep ağzında şap şup hiç bu kadar emmemişti. En sonunda saat 5 di eldiven taktım da 8 e kadar uyudu. Elleri yüzünden mi bu kadar uyandı acaba.
Benim kızımda kahkaha atmıyor henüz erken değil mi konuşmayı gülmeyi çok seviyor, konuşmazsam hemen surat düşüyor. Anasına çekmemiş güler yüzlü olacak

A anemoniasp lahana yapraklariyla cozum bulmustu sanki.
Bende bikac tane var gibi gece cok elleyemedm acikcasi titreme de geldi ates de cikinca parol alip yattm hazir bebek uyuyoken ben de uyumak istedm

Benim ateşim çıkmadı ama lahana iyi geldi bana. Duş aldım sağdım .soğuk Lahana koyup uyudum. Lahanadanki Amaç soğuk yapmak. Sıcak yapıp sağdıktan sonra soğuk koymak da aynı kapıya çıkar.
Yine de tam geçmedi.hafif sertlik var memede içmezse ağrı yapıyor.

Benim kizim hahay gibi seyler cikartiyor ve cenesi anasina cekecek herhal lafi pek sever el emmesi de var ya uyandiriyor kendini hep şap şup benim bile emesim geliyor

Ateşte agrı da yok ama bayağı sertlik var süt kanalları hep tıkanmış gibi benim

Ya ben cok fena oldm niye anlamadim bi gecede aksam yatarken bisey yoktu gttm salak gibi solgarin vitamininden aldm sutum az diye bebek de tum gun uyumadigi icin gece hic uyanmadi. Ben bi uyandm hareket edemiorm memelerim agriyo. Mecbur sagiym dedm gecmedi ztn o sirada bebek de uyandi heh smdi o hepsini bosaltir dedm verdm memeyi ama o da ememedi uykudan 2 cekio birakio yenidogana döndü. Bebegi birakip biraz daha sagaym dedm ama bosalmadi yine tabi. gecenin yarisi da dusa grmek istemedm masaj icin, uyumak istedm parol aldm. Sonra yatakta usudm titreme geldi soguk diyorm bebegi de ince gydirmistm bi battaniye daha atalm diorm esim soguk degil sicak suan bu oda dedi baktm 37.5 atesm var neyse uyudm bi sekilde titreme gecti 2 saat snr bebek yine agladi uyandm emzirmeye calisiyorm yine baktm bu sefer 39 olms. Yarim saat snr kalktm dusa girdm ama esime dedm ayakta duramiorm bebegn altini sen degistir. O da ayakta dus alma kuveti doldur dedi yok dedm sicakta masaj yapicam. Her sey iyiydi masaj yaptm biraz sutleri akitiyodm snr gozlerm karardi dusta bayilmism. Esimin bagirislarina ambulans seslerine uyandim sarsmis beni. Hala sacimi durulamaya ugrasiodm. Alalacele uzerime bi havlu atti kadin dogumcumu aradik o da meme cerrahina yonlendirdi. 2 lokma bisey yedik geldk smdi doktoru bekliorm. Soktaym ama yasadigm seye

Diger mesajina. Lahana filan yap yazmistim bunu okuyuncaya kadar
Tovbeler
Olsun
Cok gecmis olsun canım benim ya
Allah beterinden saklasın
Şuan durum
Nedir

Aa geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle

Kaç kiloda iz yapmaya başladı. Bizim de sanki ufak gelmeye başladılar. 1 hafta önce 6.600 gram dı.
6500 de baya iz yapmaya basladi bizim
Molfix 4 e gectim ben
Ama prima kullanıyorsunuz onun kalibi buyuk galiba
Benimkinin baya dokuldu ama hic ortalikta gormemistim hatta nereye gidio die dusunuodum tepede az bisi uzun uzun kaldi sanirim suan onlar dokuluyor benimkide cok sacli sayilmaz
Yav benimkinin yattigi yer hep sac
Birde
Tepesi daha cok dokulmus

Diger mesajina. Lahana filan yap yazmistim bunu okuyuncaya kadar
Tovbeler
Olsun
Cok gecmis olsun canım benim ya
Allah beterinden saklasın
Şuan durum
Nedir
Sagol cnm ben de soktaym nasi bayildm anlamadm hayatmda ilk kez basima geldi ztn daha gecen korona olunca konustk esimin atesi cikmisti benm ckmadi ben dedm pek ateslenmem hayatmda 38.5 ustu ates gordugumu bilmem demistm. Neyse doktora gttk mecbur antibiyotik verdi sicak kompress yapip sagacaksin snr soguk kompress dedi geldim sagdim ama hala sanki ici dolu gibi hissediyorm ama sagarken artik gelmiyodu akmiyo heralde. Tekrar dusa girmeye de korkuyorm

Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun canım.cok yoruldun son günlerde.hersey üst üste geldi malesef.allah sofa versin

Kız benimki de kahkaha atmıyo daha erken değil mi onun için
Burda çoğu kişi kahkaha atıyor diyor ondan bnm ki atmıyor dedim cnm belki de erkendir.
Ayy çok geçmiş olsun cnm şuan nasılsın?

Kızlar bugün iki ay asimizi olduk sizlerde neler yaptı ateş oldumu huzursuzluk falan

Ben sırf bu yüzden gecen ay dahiliyeye gittim.kan tahlili verdim.d vitaminim düşük çıktı.doktor coledan d bor de solgarin vm 2000 multivitaminini verdi.bakalim kullaniyorum henüz bir değişiklik yok
Tırnaklar içinde çok iyi diyorlar, sen kullan bakalım fayda olursa bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…