2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet canim rota dahil uc tane oldu. Cok sukur cok hafif bir ates ve uyku saatinde azicik mizmizlanma disinda bir sey olmadi. Atesi hafif yukselir gibi olunca uzerini cikarip tek bezle serin serin carsafin ustunde yatirdim. Yarim saat kqdar o sekilde uyudu
Sonra sadece tulumunu giydirdim alt kisima ince muslin orttum sabaha kadar o sekilde yatti atesi normale dondu

Çok geçmiş olsun ve şifa olsun canım. Ben de uygularım söylediklerini, çok teşekkürler.

Kizlar günaydin d vit bitti de ocean almak istiyorum 400 lük mü 600 lük mü almam lazim bir d4 kaç damla vermem lazim elimdekini 3 damlq veriyorum (pedia d)

Ya aspiratörler bir şey damlatmadan çekmiyo pek sütekli ağlıyo ama çok az serum fizyolojik damlatınca efsane çekiliyo sümükler cok cok doluyo siz neyle çekiyosnz kuru kuru geliyor mu
Doktorumuz çekmeyin tahriş edersiniz dedi biz de çekmiyoruz. Şu tekli serum fizyolojikler varya, otribebe ya da bruno baby nin kullanıyorum. Çok doluysa bir taraftan kuvvetli sıkıp diğerinden çıkartıyorum. Diğer türlü eğimli tutup yarısını bir buruna yarısına bir buruna sıkıp yüz üstü çeviriyorum artık ne çıkarsa

Birkac damlq serum fizyolojikten sonra burun aspiratoruyle cekiyorum. Inan cook rahatliyor. Wee baby'ninkini almistim. Dizayn olarak Otribebe'den daha igrenc ama daha ucuz
Çekme olayını biz ilk günler yapmıştık. Hastane doğumda set vermişti. Otribebe nindi. Hafif kızarıklık oldu. Doktor da çekmeyin küçücük bueunları var dedi. Çekmiyoruz. Acaba çekme olayını tekrar denesem mi bilemedim şimdi.
Halnız çok kıpraşıyor. Damlatacağımı anlayıp yüzünü çeviriyor, eliyle itiyor

Lokal için ilk 28 gün diye biliyorum ama acaba benim dediğim yeni doğan sünneti farklı mı bilmiyorum. Doğum yaptığım hastanede ilk 28 gün yeni doğan sayılıyordu.
En güzeli hastaneden çıkmadan ama doğumdan sonra covid olunca 19.güne kaldı bizim. Ama çok rahat geçti gitti

Cok az emzirip 3dk falan tekrar gazını cıkar ben öyle yapıyorum rahat emıyor diğer türlü emerken gort gort dıye ses gelıyor midesinden gazdan dolayı anlarsın dinlerken
Evet ya bende hızlı emiyor ya ondan geliyor sanıyordm yada çok acıkmış ondan emiyor diyodum. Böyle gum gum diye çıkan ses demi. Deneyim canım inşallah işe yarar. Ben sandım çok emzirdiğimden. Ne var ne yok emdiğinin hepsini çıkarıyor üzülüyorum

Kizlar gunaydn. Dun hic uyuyamadk nerdeyse. Surekli uyandi. Gece gazi olsa bile aglar aglar zor uyanirdi dun uyuyamadi resmen. Suan kucagmda uyutuyormmecbur 1 saattr kucagmda. Atak mi bu sizce simdi

Aynısını bize de söyledi . Çok doluysa ben arada çekiyorum.

Nasorinse sprey verdi hırıldarsa onu sıkıyorum rahatlatıyor. Banyoda da sümüklerini çıkarıyor.

Kizlar gunaydn. Dun hic uyuyamadk nerdeyse. Surekli uyandi. Gece gazi olsa bile aglar aglar zor uyanirdi dun uyuyamadi resmen. Suan kucagmda uyutuyormmecbur 1 saattr kucagmda. Atak mi bu sizce simdi

Valla atak haftasında da olabilir. Bizimki de uyumazdı ama ağlamıyordu. Dün huysuzlandı çok. En son sabah 6 da azarladım uyu artık diye Anladı sustu gözümün içine baktı
7 de uyudu. Şimdi uyandırdım zor bela emdi geri uyudu. Sızdı büyük ihtimalle çok yoruldu.

Bizde annemde kaldık tabii uyumak bilmedi. Eşim de gece serum yedi ama tam toparlamadı. Benimde burnum tıkalı. Kızda öksürük kaldı balgam da var galiba öksürtüyor gece. Annem perişan oldu zar zor uyuttu sabaha kadar yanında salladı uyanmasın diye. Eşime dedim bugün biraz daha dinlen akşam al bizi yerini arıyor zaten huysuz. Kvde de aramış ramazandan önce gelelim görelim bilmem ne. Canımızla uğraşıyoruz ya, gelip görceksiniz gidip uyuyacaksınız. Dedim eve akşam geçicem zaten 7 buçukta uyutuyorum Adayı. Hastayız. Olmadı yarın akşam geliriz diyor. Kafayı yicem. Oğlu da söylememiş ateşlendiğini bir şeyi yok sanıyordu anlattım bende 39 oldu ateşi diye. Uykusuzum zaten akşam eve gidip banyo sonra uyutucağım, bende yatarım. Offf
Memede uzun kalıyor bu arada atak haftası galiba meme de uyuyacak illa, değişti huyu suyu. Terliyor öyle de
Evin halide kim bilir nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…