Eşim hastalandı sabah baktım 39 derece ateşi. Anneme geldim burda kalıcam, beşiksiz uyur mu acaba? Başka yerde kaldığınız oldu mu? Portbebesi var burada ona yatırıcam gece uykusunda
Eşim hastalandı sabah baktım 39 derece ateşi. Anneme geldim burda kalıcam, beşiksiz uyur mu acaba? Başka yerde kaldığınız oldu mu? Portbebesi var burada ona yatırıcam gece uykusunda
Yok iş gereği dışarda çok duruyor güzel üşüttü galiba, kızı hastalıktan yeni kurtardık her ihtimale karşı anneme geldim. Bende gündüz salonda yatırıyorum ama gece hep beşiğinde yatıyor
Ya ben cok fena oldm niye anlamadim bi gecede aksam yatarken bisey yoktu gttm salak gibi solgarin vitamininden aldm sutum az diye bebek de tum gun uyumadigi icin gece hic uyanmadi. Ben bi uyandm hareket edemiorm memelerim agriyo. Mecbur sagiym dedm gecmedi ztn o sirada bebek de uyandi heh smdi o hepsini bosaltir dedm verdm memeyi ama o da ememedi uykudan 2 cekio birakio yenidogana döndü. Bebegi birakip biraz daha sagaym dedm ama bosalmadi yine tabi. gecenin yarisi da dusa grmek istemedm masaj icin, uyumak istedm parol aldm. Sonra yatakta usudm titreme geldi soguk diyorm bebegi de ince gydirmistm bi battaniye daha atalm diorm esim soguk degil sicak suan bu oda dedi baktm 37.5 atesm var neyse uyudm bi sekilde titreme gecti 2 saat snr bebek yine agladi uyandm emzirmeye calisiyorm yine baktm bu sefer 39 olms. Yarim saat snr kalktm dusa girdm ama esime dedm ayakta duramiorm bebegn altini sen degistir. O da ayakta dus alma kuveti doldur dedi yok dedm sicakta masaj yapicam. Her sey iyiydi masaj yaptm biraz sutleri akitiyodm snr gozlerm karardi dusta bayilmism. Esimin bagirislarina ambulans seslerine uyandim sarsmis beni. Hala sacimi durulamaya ugrasiodm. Alalacele uzerime bi havlu atti kadin dogumcumu aradik o da meme cerrahina yonlendirdi. 2 lokma bisey yedik geldk smdi doktoru bekliorm. Soktaym ama yasadigm seye
Geçen doktoruna mesaj attım ateşi 37 di yüksek sayılmaz dedi ama 37.5 olursa hastaneye git bekleme evde dedi yenidoğanları ateşi evde düşürülmez tehlikeli dedi 5-6 kaşık su ver günde dedi susuz kalmasın vücudu ve bol bol emzir dedi eğer çok hzursuzsa calpol verebilirsin dedi
Bebeğinizde son zamanlarda huzursuzluk var mı? Şu atak muhabbetleri için erken gibi geldi ama birden emme düzeni alt üst oldu. Emmek istiyor ememiyor. Huzursuz. Memeyi aldığı gibi çekiştiriyor. Resmen savaşıyor.
Meme ucunu tutuyor ısrarla. Bunu asla aşamıyorum. Ama hiç bu kadar beslenemez moduna geçmemişti. Üzüntüden, ağlamaktan sütüm de azalacak iyice
Ocak ayında doğum yapanlarda özellikle benzer durumu yaşayan var mı?