2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benım bebenın agzından salyalar akmaya basladı diş için erken degılmı ya baya salya akıyor artk 5.ay dıye bılıyorum ben dıs cıkarmayı

Eşim hastalandı sabah baktım 39 derece ateşi. Anneme geldim burda kalıcam, beşiksiz uyur mu acaba? Başka yerde kaldığınız oldu mu? Portbebesi var burada ona yatırıcam gece uykusunda

Eşim hastalandı sabah baktım 39 derece ateşi. Anneme geldim burda kalıcam, beşiksiz uyur mu acaba? Başka yerde kaldığınız oldu mu? Portbebesi var burada ona yatırıcam gece uykusunda

Gecmis olsun pozitif mi esin? Ben gun icinde farkli yerlerde yatirdigim icin aliskin bir gün kayinvalide de kaldik yadirgamadi hic

Gecmis olsun pozitif mi esin? Ben gun icinde farkli yerlerde yatirdigim icin aliskin bir gün kayinvalide de kaldik yadirgamadi hic
Yok iş gereği dışarda çok duruyor güzel üşüttü galiba, kızı hastalıktan yeni kurtardık her ihtimale karşı anneme geldim. Bende gündüz salonda yatırıyorum ama gece hep beşiğinde yatıyor

Col gecmos olsun simdi gord yazini. Daha iyisindir umarim

Cok sagol Elif
Bugun ilk defa su verdim 2 cay kasigi kadar
Ates yok ama huysuz baya
Burnunu acik tutmaya calisiyorum
Çok geçmiş olsun.
Tesekkur ederim canîm
Senide cok tebrik ederim
Saglikla
Huzurla büyütün bebisi ins

Ben dün geceden beri insnılmaz huzursuz. Meme dışında ağlamadan durmuyo 2 sn kuxaktan bırakamıyorum çok yıruldum ve üzgünğm onun adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…