2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
9 da odaya gidiyoruz 15 dk uyutmaya çalışıyorum uyumasa içeri Gidip oyun konuşma filan yoruyorum biraz 10 da tekrar deniyorum bazen uyuyo bazen uyımuyo hele bu hafta tam şaştı kolik orhanla uyuttum dün inşallah geçicidirbu durum

Dün aksam 8:30 banyo yaptırdım 9:30 gibi uykuya daldi.Yatagı bizim odada duruyor loş ışık ,pışpış sesi açık şekilde üstünü giydirip emzirdim.1 saat sonra uyandi ama emzik düşmüş ondan sebep kalktı.Bu arada memede uyumuyor yatağında uyuyor bende yanında duruyorum dalana kadar.Gece de 2 gibi uyanıyor.Gündüz uykusunu atlamamışsa gece kolay uyuyamıyor ama ne olursa olsun
Ben Waikiki de 3/6 aldım şimdi tam oluyor 2. 3 haftaya olmaz aldıklarım 6/9 alicaktim o zaman daha büyük alayım sonradanda giysin dediğin gibi

Waikiki kaliplari geniş ama tam kalip olabilir.E bebek çok kücük 6/9 olabilir yaz için

Canım ben ASM ye götürmüyorum doktorumuz gerek Yok dedi aşilarinida hastanede yaptırıyoruz kafam çok rahat

Adanın da uykusu geliyor anlıyorum, uyuyor da emerken ama emdikten sonra beşiğe koyarsam uyanıyor. O yüzden uzun süre bekliyorum tam dalsın diye

Sat alıyorlar öyle, tertemiz hiç giyilmemiş sattım öyle çok. Ucuza gitti ama olsun. İkinciyi düşünmüyorsan tabi

Emzik rahatlık bence ama tutmadı bi türlü

Kızlar satmayın bi şeyinizi 2.ciye kalsın bak her şey pahalanıyor sonra niye satıyosunuz ben öyle bi saklamışım ki eşim giydirme artık oğlana pembe pembe diyo

35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı

Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden

Bebbek Chic Baby Girl Fırfırlı Şort Salopet

Bunu almıştım zaten sanırım bunu giydirecem
Çok tatlış
Ben Waikiki de 3/6 aldım şimdi tam oluyor 2. 3 haftaya olmaz aldıklarım 6/9 alicaktim o zaman daha büyük alayım sonradanda giysin dediğin gibi
9-12 ideal bence

Eki Görüntüle 3050103

Eki Görüntüle 3050104
Böyle birseyler buldum ama bilemedim soğuk mu olur tulum a çok bayıldım
Tulum çok tatlış ama içine ne olacak?
Şimdi bayram da yazlık mı giycek kışlık mı ?
Ben uzun kollu giydircem bizim memlekete belli olmuyor

Kızlar ya benim oğlan kanguruda durmuyo başka bi kanguru denesem durur mu ki acaba bunu mu sevmedi, boş yere bi da almiyim mi off.

Benim de durmuyor. Yüzünü kapalı yere bakmayı sevmiyor bence. Yüzü öne dönük denesek durur mu? o şekilde de 6 Aydan önce koymayın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…