Kızlar şimdi siz 9-10-11 de uyudu vs diyorsunuz ya uyumaları kısa mı sürüyor. Mesela biz odaya 8 buçukta giriyoruz önce emziriyorum meme de uyuyor hemen beşiğe yatırmıyorum ayağımda sallıyorum çok hafif dalmasını bekliyorum. Odadan çıkmam 10 oluyor
9 da odaya gidiyoruz 15 dk uyutmaya çalışıyorum uyumasa içeri Gidip oyun konuşma filan yoruyorum biraz 10 da tekrar deniyorum bazen uyuyo bazen uyımuyo hele bu hafta tam şaştı kolik orhanla uyuttum dün inşallah geçicidirbu durum
Kızlar şimdi siz 9-10-11 de uyudu vs diyorsunuz ya uyumaları kısa mı sürüyor. Mesela biz odaya 8 buçukta giriyoruz önce emziriyorum meme de uyuyor hemen beşiğe yatırmıyorum ayağımda sallıyorum çok hafif dalmasını bekliyorum. Odadan çıkmam 10 oluyor
Dün aksam 8:30 banyo yaptırdım 9:30 gibi uykuya daldi.Yatagı bizim odada duruyor loş ışık ,pışpış sesi açık şekilde üstünü giydirip emzirdim.1 saat sonra uyandi ama emzik düşmüş ondan sebep kalktı.Bu arada memede uyumuyor yatağında uyuyor bende yanında duruyorum dalana kadar.Gece de 2 gibi uyanıyor.Gündüz uykusunu atlamamışsa gece kolay uyuyamıyor ama ne olursa olsun
Bizim sağlık ocagiyla doktor tartısı arasında en az 300 Gr fark ediyor. Birde boyu da kısa ölçüyor doktora göre hangisine inanacağını şaşırıyor insan . Birde bu ay 900 Gr almış bebeğime sınırda kilo almış beslenmesine dikkat et kilo alımı düşmesin diyor çoğunluk mama alıyor birde düşün az diyor
Benim kide normalden uzun doğdu o yüzden kıyafetleri çabuk küçülüyor doğmadan önce aldığım çoğu patikli kıyafetler olmadı hepsinide yıkayıp etiketini kesmiştim yazık oldu hediyede veremiyorum
Canım ben bebeğe belli bir saat kurmadım bizimle oturuyor iyice uykusu gelene kadar oyundu ,konuşmaydi öyle oyalaniyor uykusu gelince de çenesi durmuyor ağlamaya başlıyor zaten gözünden anlaşılıyor eşim çok şaşırıyor nasıl anlıyorsun diye neyse iyice uykusu geldiği zaman eğer banyosu yoksa o gün getiriyorum yatağına koyuyorum beyaz gürültü açıyorum sallıyorum hafif hafif Max 10 dk uyuyor . Durmadan ağlarsa meme veriyorum memede uyuyor yatağına koyuyorum direk. Böylece onuda zorlamış olmuyorum
Benim kide normalden uzun doğdu o yüzden kıyafetleri çabuk küçülüyor doğmadan önce aldığım çoğu patikli kıyafetler olmadı hepsinide yıkayıp etiketini kesmiştim yazık oldu hediyede veremiyorum
Dün aksam 8:30 banyo yaptırdım 9:30 gibi uykuya daldi.Yatagı bizim odada duruyor loş ışık ,pışpış sesi açık şekilde üstünü giydirip emzirdim.1 saat sonra uyandi ama emzik düşmüş ondan sebep kalktı.Bu arada memede uyumuyor yatağında uyuyor bende yanında duruyorum dalana kadar.Gece de 2 gibi uyanıyor.Gündüz uykusunu atlamamışsa gece kolay uyuyamıyor ama ne olursa olsun
Waikiki kaliplari geniş ama tam kalip olabilir.E bebek çok kücük 6/9 olabilir yaz için
Kızlar satmayın bi şeyinizi 2.ciye kalsın bak her şey pahalanıyor sonra niye satıyosunuz ben öyle bi saklamışım ki eşim giydirme artık oğlana pembe pembe diyo
Kızlar satmayın bi şeyinizi 2.ciye kalsın bak her şey pahalanıyor sonra niye satıyosunuz ben öyle bi saklamışım ki eşim giydirme artık oğlana pembe pembe diyo
35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı
Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden