Kızlar bugün kizilaydan aradılar beni.üc yıl önce kök hücre bağışladım.kan kanseri bir hasta ile %100 uyum sağlamış.kabul ettim vermeyi.cok da mutlu oldum.ama sonrasında aradılar ve uygulayacaklari kök hücre toplama işleminin yapılabilmesi için doğumdan en az bir yıl geçmesi gerektiğini söylediler.kok hücrelerin kana salınımını artırmak için kullanılan ignelerin bebege zararı olabiliyormuş.Ben o hafta emzirmem diye düşündüm ama bakanlık onaylamadi.uzuldum biraz
35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı
Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden
Hangi kanguruyu aldn cnm resim atsana
Belki rahat degildir aslnda sevmesi lazim
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Bizim sağlık ocagiyla doktor tartısı arasında en az 300 Gr fark ediyor. Birde boyu da kısa ölçüyor doktora göre hangisine inanacağını şaşırıyor insan . Birde bu ay 900 Gr almış bebeğime sınırda kilo almış beslenmesine dikkat et kilo alımı düşmesin diyor çoğunluk mama alıyor birde düşün az diyor
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Kanguru Mini Jersey - Dark Grey 3D uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!
Uyguna bulursan tavsiye ederm
Ama bu model yenidogan modeli. Artik yenidogan olmadiklari icin 3d mesh modeli de alabilirsn sanirim daha mantikli olur denemedm ama resimleri daha bel destekli gibi duruyo
Kucagmda uyuttm yerine koysam da 1bck saat tis tis uyusa diyorm ama sanmiyorm
Kolum da koptu birakmali miyim birakmamali mi tum mesela bu
Uyanirsa pispislarim yine uyumazsa yine alir sallarm ama o zamana da uykusu aciliyo sonsuz bi dongu:)