2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Usutmus olabilir misin, istersen dikkat et corap giy mutlaka evde de olsa
Canım valla çorap hiç çıkmıyor hala yün yorganla uyuyorum akşamları soğuk oluyor özeldeki doktoruma 2hafta sonra gidecem hastaneden alıyım dedim 25 ine kadar randevu yok acile gitsem ilgilenen yok

Merhaba sizin ilk çocuk galiba? Dediğiniz gibi pis boğazlıktan galiba 3 kg almışım.Benim karnım 5 haftadan sonra belli olmaya başladı muhtemelen şu an şişlik falan çocuk daha mercimek tanesi kadar kendine yer açmaya başladı diye düşünüyorum.Yoksa mümkün değil bu kadar karnımızın büyük olması

Kızlar merhaba herkese. Kalp atışı için bekleyenlerdenim salı günü inşallah gideceğiz doktora duymak için Yalnız ben bı şey soracağım size, ben gün içerisinde aşırı acikoyorum yani kahvaltidan kalkıyorum yarım saat so nRa bidaha yemek istiyorum bı seyler. Bu normal mi sizce ? Çok şaşırıyorum

Bence normal☺ benim bulanyi ve tiksinmem olmasa dunyalari yerdim heralde..

Demek Türkiye yurtdışı devlet özel asla fark etmiyor. Öyle insanlar her yerde olabiliyor maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
Yok canım yok fark yok maalesef . Zaten birde başörtülü gördükleri zaman bir tarafları kalkıyor .
Evet diyorum yurtdisinda daha da zor bu isler. Ben 48 saat arayla bhcg yaptiricami soyleyince himm neden ki ne gerek varki demisti doktor ve hemsireler onlara gereksiz geldi ki ozel klinige gittim. Dedim bizde oyle abla siz karismayin
Aynen yurtdışında daha zor . Müslüman görmek istemeyen yobazlar .
7 haftada 3 kilo baya iyimiş ben daha almadım hic yeni kilo vermistim üzerine hamile kaldım normalde gebeliklerimde doguma kadar 20 kilo alıyodum bu defa almamaya çalışıcam inşallah .
Hiç sorma bende Ahmet apa yapıp 92 kilodan 62 kiloya düştüm sonrasında biraz aldım 67-68 aradı gidip geliyorum derken hamile olduğumu öğrendim . Doğumdan sonra verilir inşAllah. Sıkma canını .
Höst demeye fırsat vermiyorlar ki . Hepsi şerefsiz . İnsan ister endişeleniyor . Tamam söyledi normal olduğunu ama yinede içim rahat etsin dedim gittim . Ama insanlıktan çıkışmışlar bunlar . Zaten düşerse düşer dedi . Zırt pırt gelip gitmeyin dedi . Gerizekalı .

İyi günlerin ye tabi ye maşallah inşallah 2 haftaya bulantılar iştahsızlık başlamaz çok şansılısınız

Him yok suan bisey kullanmiyorim. Decaviti gece icmeye karar verdim. O tetikliyo sanki bulantimi gibi geldi. Internetten baktim yaparmis gercekten
Canım doktora gittiğinde yazmasını rica et ben o ilacı kullanmasam ne iş yapabiliyorum ne kızlarımla ilgilenebiliyorum nede yemek yiyebiliyorum onun sayesinde ayaktayım

Evet ilk hamileliğim . Ben kilo almadım ama hamile kalmadan önce Ocak Şubat gibi 3 kilo aldım o sayılır mı
evet eskisine göre bağırsak hareketlerim yavaş büyük ihtimal onun da etkisi var. 3. Aya yaklaştığım için biraz belli ediyor kendini .

Him yok suan bisey kullanmiyorim. Decaviti gece icmeye karar verdim. O tetikliyo sanki bulantimi gibi geldi. Internetten baktim yaparmis gercekten
Folik asit değeri yüksek olduğu için bulantı yapabilir mi ? özellikle doktorunuz önermediyse, başka bir marka deneseniz sizi rahatlatır mı?

Kendime çok gülüyorum bazen utanıyorum. Nasıl yani daha yeni yedim diyorum. Benim de sabahları oluyor bulantım sonra geçiyor canım.

Acaba şekerin olabilir mi ? İştah açıklığı normal ama şeker durumunda da doymak bilmiyor insan

Arkadaşlar decavit elevit dışında alternatif multivitaminler de var onları da tercih edebilirsiniz.İ mom- efa mom düşünebilirsiniz bende yan etki yapmadı efa mom

Doktor mu verdi acaba bu vitaminleri bana folik asit dışında birşey verilmedi

Benim hiç bulantım olmadı kızlar. Sanırım bu saatten sonra da olmaz Midesi bulanmayan o şanslı kesimdenim galiba. Ama bende de çok gaz problemi oldu. Yediğime içtiğime dikkat ettiğim için şu an bir problem yaşamıyorum ama ilk haftalarda çok kötüydüm. Bu aralar geğirme refleksini sık yaşıyorum bir de bazı yemekler reflüye sebep oluyor onu fark ettim.

Folik asit değeri yüksek olduğu için bulantı yapabilir mi ? özellikle doktorunuz önermediyse, başka bir marka deneseniz sizi rahatlatır mı?
Hic bilmiyorum 0.8 mg Folik miktari ama 0.4 mg yetiyor galiba belki de ondan. Doktorum onerdi Decaviti ama dun konustum icmeseniz de olur cok sart diil dedi. gece icmeyi denicem o da olmazsa birakicam. Ishalim gunlerdir bana iyi gelmedi galiba

Daha önce yazmıştım. Oğlumda bende kullandım 2 hafta sonra bulantı yapıyorlar diye hem folik asiti hemde vitamini bırakmıştım. Doktorumda değerlerin iyi içmesende olur demişti. Ben yazdım zaten çoğunuzun bulantıları ilaçların yan etkisi diye iyi okuyun prospektüsleri.

Vallhi kacirmisim yazdigini gorsem kac haftadir cekiyorum. Daha onceki gebeligimde elevit kullanmistim bu kadar sikinti yasamamistim, bu da onun muadili diye aklima gelmedi valla prospektus okumak gebelikten dedim ama iste. Peki suan vitamin vs olarak hicbir sey kullanmiyo musun? Ve bulantin yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…