Evet doktor söylüyor ultrason ciktisinda görünüyorum bilmiyorum ben özellikle sordum da söyledi bazen söylemeye biliyorlar sayı olarakOnu doktorunuzmu söylüyor ultrason çıktısında mı görünüyor, benim doktorum hiç öyle bi sayıdan bahsetmedi
Merhaba , karnım erkenden çıktı 2.5 aylıkken çıkar mı normalde bilmiyorum . Karnım ve kalçam büyüdüğü için annem kızın olacak diyorArkadaşlar cinsiyet konusunda sizin içinize ne doğuyor.beni gören senin oğlun olur diyor hep ama ben kız çok istiyorum .Bu çin takvimi ve diyer teoriler erkek gösteriyor.benim sanki sivri gibi karnım oğlumda da böyleydibilinç altımıdır bilmiyorum ama rüyalarımda biri varmış ikinci çocuğumu arıyorum ben hep rüyanın birinde de mavi pembe çocuk ayakkabı kutusuna sarılıyorum. Sizlerin karnı sivrimi yoksa yassı mı duruyor. Daha çok küçük biliyorum ama belli olmuştur karnınız
Rüyalara inanırım. Oğlumuda rüyamda görmüştüm kardeşime sürekli dayısı bu sana benziyor doğsun görüceksin diyordum. Doğdu aynı kardeşim gibiArkadaşlar cinsiyet konusunda sizin içinize ne doğuyor.beni gören senin oğlun olur diyor hep ama ben kız çok istiyorum .Bu çin takvimi ve diyer teoriler erkek gösteriyor.benim sanki sivri gibi karnım oğlumda da böyleydibilinç altımıdır bilmiyorum ama rüyalarımda biri varmış ikinci çocuğumu arıyorum ben hep rüyanın birinde de mavi pembe çocuk ayakkabı kutusuna sarılıyorum. Sizlerin karnı sivrimi yoksa yassı mı duruyor. Daha çok küçük biliyorum ama belli olmuştur karnınız
Folik asit kullaniyorm sadece... bulanti full ama daha kusmadim.. kusar gibi oluyo ogurme falan .. artik gecmezse acile giderim brnde sagol canimBen de cok sinir oldum artik. Ben decavit kullaniyorum vitamin olarak. Anladim ki bulanti yapabiliyormus. Kahvaltidan sonra iciyordum artik gece yatarken icicem. Yine de devam ederse baska vitamin denicem. Sen kullaniyo musum vitamin belki ondandir. Eger cok kusuyor ve yiyemiyorsan serum
kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba
O bendede var su içiyordum ondanda tiksindim. Simdi sogutup dolaptan icmeye calisiyrm oyle biraz daha rahat olduBenim bulantı azaldı tiksinme ve iştahsızlık devam doktor bulantı ilacı yazdı almadım ben bide hala su içemiyorum
Karından gerçekten anlaşılıyor mu ? Benim karnım yassı gibi. Kayınvalidem ve birkaç arkadaşım tipime bakıp senin kızın olacak dedi ama ne kadar doğrudur bilmiyorumArkadaşlar cinsiyet konusunda sizin içinize ne doğuyor.beni gören senin oğlun olur diyor hep ama ben kız çok istiyorum .Bu çin takvimi ve diyer teoriler erkek gösteriyor.benim sanki sivri gibi karnım oğlumda da böyleydibilinç altımıdır bilmiyorum ama rüyalarımda biri varmış ikinci çocuğumu arıyorum ben hep rüyanın birinde de mavi pembe çocuk ayakkabı kutusuna sarılıyorum. Sizlerin karnı sivrimi yoksa yassı mı duruyor. Daha çok küçük biliyorum ama belli olmuştur karnınız
Ya gercekten anlamıyorum nasıl insan bunlar! Su donemde hamıle bır kadına soylenecek laflar mı ustelık Kendı de kadın mıs yazıklar olsun kim kanı gorse tedırgın olur... Bana Da parca dusurmedıgın surece gelöene gerek yok dedıler ama nasıl girmeyim. Ufacık kanama da olsa gıdecem rıske atılacak durum mu bu... Gecmıs olsun canım sen yurtdusındaydın sanırım? Heryerde ınsanlarla karsılasır sin Allah bızıİyi akşamlar kızlar .
gittim gitmez olaydım geçen günki kadın dogumcuydu her 2 güne bir burdasınız dedi . Ben size söyledim herşeyi zaten dedi ne olup olacağını düşükte yapa bileceğinizi .
kanamanız ne durumda dedi ben bende normal dedim önceki günlerde daha çoktu ama . Kadın üşenmedi çıkardığım kilodumun içindeki pede baktı . Bir kaç damla vardı sadece . Ama böyle olmaz ki dedi . Acil yeri acil birşey olduğunda gelinir dedi gerizekalı kadın . Moralimi bozdu .
neyse alttan muayene etti doğru dürüst bakmadı bile kese hala burda dedi . Pazartesi günü doktorunuzla görüşün dedi .
Ben de oyle hıssedıyorum benım de kızım Var etrafımdaki herkes erkek olsa dıyor ben de erkek oalacak gıbı hıssedıyorum ama kız cocuk cok baska ısterım kı yıne kız olsunKızımda karnım yanlara doğru genişlemişti. Bunda öne doğru sivriliyor
Zaten rüyamda da iki kere erkek bebek gördüm hislerim de erkekten yana ama yine bir kızım olmasını daha çok isterdim. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun
İnan hiç akıllı birisi yok . Allah ıslah etsinAyy ya bir gebeye bu yapılır mı. Can taşıyoruz içimizde kendimiz için mi geliyoruz sanki. Çok sinirleniyorum şu tavra ya.
Aynen öyle neyse artık yarın rendevu var bakalım ne diyecek doktorÇok üzüldüm cnm insanın moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar.Bunun gibi insanlara diyecek söz bile bulamıyorum.Kızan kızsın bana isterse ama bunlar gibi insan müsvetteleri dayağı bile hak ediyor
Evet ya işte öyle kadın bile olsa anlamıyor . Evet yurtdışındayım canım .Ya gercekten anlamıyorum nasıl insan bunlar! Su donemde hamıle bır kadına soylenecek laflar mı ustelık Kendı de kadın mıs yazıklar olsun kim kanı gorse tedırgın olur... Bana Da parca dusurmedıgın surece gelöene gerek yok dedıler ama nasıl girmeyim. Ufacık kanama da olsa gıdecem rıske atılacak durum mu bu... Gecmıs olsun canım sen yurtdusındaydın sanırım? Heryerde ınsanlarla karsılasır sin Allah bızı
Demek Türkiye yurtdışı devlet özel asla fark etmiyor. Öyle insanlar her yerde olabiliyor maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimiziİnan hiç akıllı birisi yok . Allah ıslah etsin
Aynen öyle neyse artık yarın rendevu var bakalım ne diyecek doktor
Evet ya işte öyle kadın bile olsa anlamıyor . Evet yurtdışındayım canım .
Evet diyorum yurtdisinda daha da zor bu isler. Ben 48 saat arayla bhcg yaptiricami soyleyince himm neden ki ne gerek varki demisti doktor ve hemsireler onlara gereksiz geldi ki ozel klinige gittim. Dedim bizde oyle abla siz karismayinDemek Türkiye yurtdışı devlet özel asla fark etmiyor. Öyle insanlar her yerde olabiliyor maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
7 haftada 3 kilo baya iyimişAy ne güzelbenim karnım sanki 3 aylık gibi duruyor önceden de göbeğim çok fazla yoktu ama bunda 7 haftada 3 kilo almışım Rabbim gönlüne göre versin canım.öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun da gelen ne olursa başımızın tacı olacak.Bizimki sadece bir istek.
İyi akşamlar kızlar .
gittim gitmez olaydım geçen günki kadın dogumcuydu her 2 güne bir burdasınız dedi . Ben size söyledim herşeyi zaten dedi ne olup olacağını düşükte yapa bileceğinizi .
kanamanız ne durumda dedi ben bende normal dedim önceki günlerde daha çoktu ama . Kadın üşenmedi çıkardığım kilodumun içindeki pede baktı . Bir kaç damla vardı sadece . Ama böyle olmaz ki dedi . Acil yeri acil birşey olduğunda gelinir dedi gerizekalı kadın . Moralimi bozdu .
neyse alttan muayene etti doğru dürüst bakmadı bile kese hala burda dedi . Pazartesi günü doktorunuzla görüşün dedi .
Yok ya bize 12 haftalık kız demişlerdi 16 haftada erkek dedi doktor şaşırmıştık, bibisi yoktu yaniGünaydın cümleten
Allah hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip etsin inşallah .Çok aminben fetal DNA yaptıracağım için erken öğrenme şansım olacak.
11+ larda kan vericem 12+ larda sonuç çıkmış olur.Pipili olursa zaten o haftalarda usg de belli olur
Usutmus olabilir misin, istersen dikkat et corap giy mutlaka evde de olsaKızlar benim sürekli sol kasığıma iğne gibi batma oluyor bide rahim ağzı (vajen) dede başladı bugün sizdede varmı 8haftam doldu bugün süreklide doktora gitmek istemiyorum
Yok ya bize 12 haftalık kız demişlerdi 16 haftada erkek dedi doktor şaşırmıştık, bibisi yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?