2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba , karnım erkenden çıktı 2.5 aylıkken çıkar mı normalde bilmiyorum . Karnım ve kalçam büyüdüğü için annem kızın olacak diyor bana kalırsa onlar hep pis boğazlılıktan iştahım fazla . Şimdi karnıma baktım akşamları iyice şişiyor sivri olup sabah düzleşiyor.

Rüyalara inanırım. Oğlumuda rüyamda görmüştüm kardeşime sürekli dayısı bu sana benziyor doğsun görüceksin diyordum. Doğdu aynı kardeşim gibi . Bu sefer eşimin kucağına kız veriyordum bakalım. Ben arkadaşlarımın bebişlerinide gördüm . Hepside tuttu. Hayırlısı Allahtan tabi . Ben hep bir sürü kızım olsun isterdim bunu doğurayım hedefim 5 çocuk . Herkes gülüyor bana böyle söyleyince.

Folik asit kullaniyorm sadece... bulanti full ama daha kusmadim.. kusar gibi oluyo ogurme falan .. artik gecmezse acile giderim brnde sagol canim

Benim bulantı azaldı tiksinme ve iştahsızlık devam doktor bulantı ilacı yazdı almadım ben bide hala su içemiyorum
kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba

Karından gerçekten anlaşılıyor mu ? Benim karnım yassı gibi. Kayınvalidem ve birkaç arkadaşım tipime bakıp senin kızın olacak dedi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Yuvarlak kilo alıyormuşum

Ya gercekten anlamıyorum nasıl insan bunlar! Su donemde hamıle bır kadına soylenecek laflar mı ustelık Kendı de kadın mıs yazıklar olsun kim kanı gorse tedırgın olur... Bana Da parca dusurmedıgın surece gelöene gerek yok dedıler ama nasıl girmeyim. Ufacık kanama da olsa gıdecem rıske atılacak durum mu bu... Gecmıs olsun canım sen yurtdusındaydın sanırım? Heryerde ınsanlarla karsılasır sin Allah bızı

Ben de oyle hıssedıyorum benım de kızım Var etrafımdaki herkes erkek olsa dıyor ben de erkek oalacak gıbı hıssedıyorum ama kız cocuk cok baska ısterım kı yıne kız olsun

Ayy ya bir gebeye bu yapılır mı. Can taşıyoruz içimizde kendimiz için mi geliyoruz sanki. Çok sinirleniyorum şu tavra ya.
İnan hiç akıllı birisi yok . Allah ıslah etsin
Çok üzüldüm cnm insanın moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar.Bunun gibi insanlara diyecek söz bile bulamıyorum.Kızan kızsın bana isterse ama bunlar gibi insan müsvetteleri dayağı bile hak ediyor
Aynen öyle neyse artık yarın rendevu var bakalım ne diyecek doktor
Evet ya işte öyle kadın bile olsa anlamıyor . Evet yurtdışındayım canım .

İnan hiç akıllı birisi yok . Allah ıslah etsin

Aynen öyle neyse artık yarın rendevu var bakalım ne diyecek doktor

Evet ya işte öyle kadın bile olsa anlamıyor . Evet yurtdışındayım canım .
Demek Türkiye yurtdışı devlet özel asla fark etmiyor. Öyle insanlar her yerde olabiliyor maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi

Demek Türkiye yurtdışı devlet özel asla fark etmiyor. Öyle insanlar her yerde olabiliyor maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
Evet diyorum yurtdisinda daha da zor bu isler. Ben 48 saat arayla bhcg yaptiricami soyleyince himm neden ki ne gerek varki demisti doktor ve hemsireler onlara gereksiz geldi ki ozel klinige gittim. Dedim bizde oyle abla siz karismayin

7 haftada 3 kilo baya iyimiş ben daha almadım hic yeni kilo vermistim üzerine hamile kaldım normalde gebeliklerimde doguma kadar 20 kilo alıyodum bu defa almamaya çalışıcam inşallah .

Höst deseydin .Gebelikte kanama lekelenme masum bile olsa endişe edilen bir durum . Normal gebelik akışına aykırı tabi ki korkuyoruz bir şey oldu mu diye .Ayrıca o acile giden hastaları bir bilseniz hamilelikten önceki nöbetimde bilmem kaç aydır ağriyan boynu için gece saat 4 ten sonra gelen hastalar var düşün nasıl !!!acil!!!

Yok ya bize 12 haftalık kız demişlerdi 16 haftada erkek dedi doktor şaşırmıştık, bibisi yoktu yani

Kızlar benim sürekli sol kasığıma iğne gibi batma oluyor bide rahim ağzı (vajen) dede başladı bugün sizdede varmı 8haftam doldu bugün süreklide doktora gitmek istemiyorum

Yok ya bize 12 haftalık kız demişlerdi 16 haftada erkek dedi doktor şaşırmıştık, bibisi yoktu yani

Ben oğlumda 11+3 te ikili test zamanında %90 erkek demişti hatta bu da pipisi demişti doktorum bacaklar açıkti terbiyesiz uşagın .Hiç değişmedi ama çalıştığım hastanede arada bı giderdim usg ye haftam olmuş 16 kız gibi derlerdi

Ve hala bacak açık uyumasını sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…