2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde karnım 7 haftadan çıktı ilk bebegımde nerdeyse 6 aylıkken böyleydi...Bebek küçük ama rahim 2.gebelıkte hızlı genişliyor tabi....Midesi bulanan arkadaşlara üzülüyorum ama benimde azıcık olsaydı da şu iştahım baskılansaydı diye düşünmüyor değilim

Kızlar bisey soracaktım. ANKARA da onerebileceginiz kadın doğum doktoru ve hastane var mi??
Canım maddıı durumun el veriyorsa Cem Somer Atabekoğlu nu onerırım kızımda kı doktorumu malesef cok istesem de suan ona gidemiyorum ozel muayehane oldugu ıcın. Haceetepede özgur ÖZYÜNCÜ ye gıdıyorum. Aydan Bırıı de cok ıyıymıs koru hastanesınde

Kizlar ishal olan var mi benim gibi? Ben gecen haftadan beri ara ara durup tekrar baslayan ishal yasiyorum. Bunu da decavite bagladim, bugun icmicem. Bakalim gececek mi

Kızlar ikiliye ne zaman gideceksiniz bir de neler yapılıyor onda aydınlatır öısınız?
Aynen ben de merak ediyorum. Doktorum bana 10. hafta gel, bir de 12. haftada ikili test olacak dedi. Ben de bu ikisini 10 gun icine sigdirmak istiyorum aksi halde sigortadan iki tane muayene hakkimi 4-5 gun icin kaybetmek istemiyorum. Acaba ikili test icin 11+4 ya da 11+6 erken mi?

Kızlar ikiliye ne zaman gideceksiniz bir de neler yapılıyor onda aydınlatır öısınız?
Beni doktorum 24 haziran veya 25 haziranda cagirdi. Su an 11 artilardayim ama doktor erken dedi. 24 unde 12 artilarda olacagim. Bebegin ense kalinligini ve burun kemigini olcecek ve kan alicakmis.

Çok geçmis olsun sizede inşallah rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder .Gerçekten cok guzel anlatmissiniz tamamen katılıyorum size yiyecek ekmegi varsa gelir dunyaya tabiki rabbime her zaman ettigim dua saglıklı ve hayırlı evlet nasip etmesi dilerim sizede tez vakitte nasip eder.

Selam, ben hamilelikten çok önce folik asit kullanmaya baslamıştım,yaklaşık 5 ay kullandım, doktorum Z-FOL önermişti, içinde ilave b12, iyot,çinko,b6 ve d vitamini de var. Hamileliğimin 6. Haftasına kadar bulantı yapmadı, sonradan başladı..bu yüzden benim aldığım folik asitle alakalı olmadığını düşünüyorum..

Ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor, burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılıyor. Sonra kan veriyorsun ordan da hcg'yle başka bir değere daha bakılıyor. Bunların sonucunda yaşın da hesaba katılarak bir risk oluşturuluyor. Trizomi 18 ve 21 riskin ölçülüyor. Risk 250/1 ve daha yüksek çıkarsa amniyosentez ya da başka yurtdışına gönderilen testleri öneriyor doktor. Mecburi değil, yaptırmayabilirsiniz. Ben 12+0'da gideceğim tam.
11+0-13+6 arası yapılıyor.

İkili testi doğum paketi karşılamıyor diye biliyorum benimde doğum paketim var sormuştum gittiğim hastanede 260 tl dedi 60 tlsini karşılıyor dedi

Selam hamisler
Pendikte gidip memnun kaldığınız dr lar var mı? Bir oneriye cok ihtiyacım var

Benimde Anadolu sigorta
Aa oyle mi? Ben gebeligimin basinda telefonla sormustum testleri karşılıyor mu diye. Bana net bir cevap vermemislerdi. Geri odeme kapsamindaki tahliller, testler karşılanıyor demisti. Siz daha net bilgi alabilimissiniz. Karşılamıyor demekki

Banada Anadolu sigorta birşey demedi canım sana söyledikleri kadar söylediler ben senden ileriki haftada olduğumdan hastaneye sordum

Çok teşekkür ederim

Kızlar hamilelik başından beri mide yanması yaşayan varmı varsa çözümler ne oldu yeşil elma yeşil erik anlık geçiriyor sade
Benim bulantı olmadığı nadir anlarda şişkinlik hazımsızlıkoluyor balon yutmuş gibi . Sabahları da mideme yumruk yemiş gibi uyanıyorum, mide rahatsızlıkları normal diyorlar. Yeşil elma ve erik asidik olduğu için yanmasını alevlendirebilir gibi geldi bana.
Ben midemde ağrı olunca renni şurup var ondan içiyorum, hatta gece uyandırıyor ağrı ,o zaman içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…