2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anormal bir şey olsaydı doktor söylerdi bence kafanıza takmayın hiç. Ultrason kağıdında çok değişik görünüyor bazen.

Böyle daha mantıklı bence de. Ben de öyle düşünüyorum önce ikili test yaptıracağım Allah korusun sıkıntı olursa fetal dna yaptırırım. Baştan o kadar para vermeye gerek yok bence.

Bitmiyor bitmiyor yıldım ben de artık
Bazı günler azalıyor tamam işte bitti diyorsun ertesi gün yine artıyor neden böyle
canım böyle böyle bitiyor, benim de bir gün olup bir gün olmamaya başladı, sonra bitti çok şükür bulantı. artık ilk aylar verdiğim kiloları alabilirim :) ama tabiki yemeğimi hala eşim yapıyor ya da kayınvalidem ya da annem bizde kaldıkça yapıyor. ya tembelleştim bu süreçte ondan yapamıyourm, ya da kendim yemek yapabilecek kadar bulantım geçmedi onu tam bilmiyorum. ama yemekleri yapıyorum, buzdolabından istediğimi alabiliyorum artık çok şükür. 12.haftanın 2.yarısında geçti bulantılarım

Kızlar ya ayakkabılarınızı nasıl giyiyorsunuz ben dizlerimden eğilip giyiyorum ama her seferinde karnımı eziyorum ağrı oluyor ne yapıcam ya her seferinde ayakkabımı başkası mı giydirecek ??

Arkdşlar 8 hafta 0 günlük bıgün bebeğim de aynı gnlere ait ultrason görüntüsü elinde olan var mı video veya daha önce nöral tüp defekti vardı bebeğimde sanki yine kafa tası düzgün değildi tam olmamıştı doktor iyi stres yapma dedi ama kafama takıldı siz yollarmsnz resim

Kızlar ya ayakkabılarınızı nasıl giyiyorsunuz ben dizlerimden eğilip giyiyorum ama her seferinde karnımı eziyorum ağrı oluyor ne yapıcam ya her seferinde ayakkabımı başkası mı giydirecek ??
Eğilmeden giyin ya oturun ya da merdiven basamağına uzatın. Uzun ayakkabı çekeceği alın.

Bitmiyor bitmiyor yıldım ben de artık
Bazı günler azalıyor tamam işte bitti diyorsun ertesi gün yine artıyor neden böyle
Ay ne bilim bacim yaa. Allah baska dert vermesin. Agiz tadi gibisi yokmus. Bhcg grafiklerine baktim. 12-14 arasi deger pik yapip inmeye basliyor. Insallah son haftalardir. Artik inise gecssin grafiklerimiz hayirlisiyla. Kizimda ben bu kadar oldugumu hatirlamiyorum yaa. Ustelik calisiyodum.

İlk gebeliğimde ben de hiç bilmezdim bulantı. bulanıyor diyenlere özenirdim bi de ahaha
Ay bitsin artık evde yemek yiyemiyorum ama dışarda götürüyorum

Kızlar bugün farkkettim ön dişlerim siyahlaşıp çürümeye başlamış bir tanede üst dişimde sallantı farkettim düzenlide fırçalarım ama bazı zamanlar macun midemi bulandırdı pek fırçalayamadım bu diş çürümesi niye olur ki

Aynı durum bnde de var bnde azaldı diyip bir gün içmedim öğün kendimi bilmiorm nasıl akşam ettim fenalastim resmen bnde içiyorum hala mecbur kızım var küçük ayakta durmak zorundayım yoksa yatağa düşeceğim akşam zor eder oldum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum malesef ki

Canim istedigin saatte alabilirsin
Aldım canım bir daha almamamizlik adla yapmam
Teşekkür ederim
Fircalamayi asla ihmal etme
Macunsuzda olsa fircala ve sut yogurt peynir dikkat et yemeye
Ya iste ayni ben
Hamile gibi degil
Hasta gibi ölüyorum ama
Fenalasmak tabiri aynen
Ter döküyorum
Heran bayılacakmış gibiyim
2 cocuk var yatmak mumkun degil
Bugun öğlene kadar yattim cocuklar ac kaldilar vicdan azabı
Allah yardim etsin biz gibi olanlara

T tulperde canım beni de ekler misin? 3. Cocuk
Yas 35
28.01.2022 t.dogum

Herkese merhabalar:))
Ben de katıldım bu topluluğa. 7 ocak görünüyor nasipse.
Ama dr senin yapın minyon değil bu sebeple 37+6da falan seni doğuma alırız diyor.
Benzer şeyleri duyan var mı? Daha erken gelicek gibi.
Hepinize hayırlı hamişlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…