Merhaba kızlar bende tüm gün uyukluyorum..11.haftadayım kusma yok şükür ama hep ağızda ekşime, bulantı, tükürük artışı,tükürmekten lamaya döndüm iğrenç bir his
Kızlar selam nasılsınız? birkaç gündür foruma giremedim. Sebebi ise aşırı bulantı ve kusma.... günde en az 4 en fazla 8 defa kusuyorum.. bugün nispeten daha iyiyim. Yemek vs hiçbirşey yiyemiyorum. Tek yediğim tuzlu çubuk, ekmek ve humus... Su içerken bile midem bulanıyor. Öncesinde limonlu su işimi görüyordu o da olmuyor artık. Mecburen suyu zorla içiyorum. Doktor herhangi bir ilaç kullanmamı da yasaklamıştı. ne yapacağım inan bilmiyorum. günde 3-4 defa da uyur oldum..Duam bu günlerin geçmesi...
Canım kusma için ilaç verebilirdi aslında doktorun, vücudun susuz kalmasın, su içemiyorsan ayran, karpuz flan o tür şeyler belki fayda eder, geçecek zamanla ama daha vakti var sanırım, ilk hamileliğimden sonra hep demiştim ilk iki ay ile son ay çok zor geçti diye, unutmuşum aradan çok zaman geçince şimdi neden öyle dediğimi hatırlıyorum Şu cinsiyetler belli olsun daha tatlış zamanlar başlıcak inşallah
Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar ben ilk 3 ay bulantıdan ve iştahsızlıktan 2.5 kilo vermiştim. Çok şükür 12.haftanın yarısında bulantım azaldı, ben şuan 13.haftama girdim artık kalmadı. İştahım da arttı. Buzdolabını bile temizledim bugün, önceden kapağını açamazdım. Yarın 13+1 olarak ikili teste giriyorum inşallah güzel sonuçlar gelir hepimize
Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar ben ilk 3 ay bulantıdan ve iştahsızlıktan 2.5 kilo vermiştim. Çok şükür 12.haftanın yarısında bulantım azaldı, ben şuan 13.haftama girdim artık kalmadı. İştahım da arttı. Buzdolabını bile temizledim bugün, önceden kapağını açamazdım. Yarın 13+1 olarak ikili teste giriyorum inşallah güzel sonuçlar gelir hepimize
Tesekkur ederimm ben de 3 ayin dolmasini bekliyorum simdilik biraz acemilik oldu kendi kafama gore ictim biraktim falan. Ilk hamileligim her seyden tedirgin oluyorum Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Haklisin ama merak etmr. Uyusturuci bagimlilarinin bile turp gibi cocugu oluyor hayret ediyorum. Doktorun sorun yok dedigi surece rahatlikla kullanabilirsin. Augmentin gebelikte verilen bir antibiyotik ama dozunu belki doktoruna sorabilirsin
Kızlar mutfağa giremiyorum midem ağzımda geziyorum evde. Halılar koltuklar hep kokuyor bana. Çarşaf serip oturuyorum ama yinr olmuyor. Napıcam bilmiyorum şükrediyorum bir yandan da bulantım kesildiğinde çok evhamlanıyorum çünkü. Sizde durumlar nasıl azalan oldu mu hiç?
Kızlar mutfağa giremiyorum midem ağzımda geziyorum evde. Halılar koltuklar hep kokuyor bana. Çarşaf serip oturuyorum ama yinr olmuyor. Napıcam bilmiyorum şükrediyorum bir yandan da bulantım kesildiğinde çok evhamlanıyorum çünkü. Sizde durumlar nasıl azalan oldu mu hiç?
Kızlar daha önce de yazmıştım bu fetal dna testi hakkında ne düşünüyorsunuz? İkili testten önce bir karar vermem lazım. Dayım kadın doğum doktoru. Onunla konuştum. İkili taramanın yeterli olacağını söyledi. Böyle testler anne adayını gereksiz yere üzebiliyor dedi. Yaşım da 35. Kafam çok karışık.
Kızlar daha önce de yazmıştım bu fetal dna testi hakkında ne düşünüyorsunuz? İkili testten önce bir karar vermem lazım. Dayım kadın doğum doktoru. Onunla konuştum. İkili taramanın yeterli olacağını söyledi. Böyle testler anne adayını gereksiz yere üzebiliyor dedi. Yaşım da 35. Kafam çok karışık.
Açıkçası cok bilgi sahibi olmamakla birlikte eger sirf yastan oturu ikili testin sonucu yuksek çıkacaksa ve endise olusturacaksa bence fetal dna dusunulebilir. Ama tabi sadece kana degil ense kalinligina da bakilacak. Bence ikiliyi yaptırıp onun sonucuna gore de karar verebilirsin canim.
Açıkçası cok bilgi sahibi olmamakla birlikte eger sirf yastan oturu ikili testin sonucu yuksek çıkacaksa ve endise olusturacaksa bence fetal dna dusunulebilir. Ama tabi sadece kana degil ense kalinligina da bakilacak. Bence ikiliyi yaptırıp onun sonucuna gore de karar verebilirsin canim.
Ben de aynisini soyleyecektim. Yasiniz tam sinirda. Ikili test yastan dolayi sadece yuksek gelebilir kan ve ense kalinligi normal olsa bile. Sonucu doktorunuzdan yas faktorunu haric tutarak yorumlayip yorumlayamayacagini sorabilirsiniz. Dayiniz da yorumlar zaten. Ona gore karar verirsiniz.
Ben de aynisini soyleyecektim. Yasiniz tam sinirda. Ikili test yastan dolayi sadece yuksek gelebilir kan ve ense kalinligi normal olsa bile. Sonucu doktorunuzdan yas faktorunu haric tutarak yorumlayip yorumlayamayacagini sorabilirsiniz. Dayiniz da yorumlar zaten. Ona gore karar verirsiniz.